Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κατέβουν και να εγκατασταθόύν όλες οι άχρηστες βλακείες που λέγονται ενημερώσεις των Windows...

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν χρησιμοποιουμε την εφαρμογη του store για καμερα πως κανουμε ζουμ?

δοκιμασα οπως στα android μου αλλα δεν τα καταφερα

Δημοσ.

Για αρχη μπορεις να δοκιμασεις αλλο προγραμμα για τη καμερα. Βαλε το Camera 365 For Toshiba μηπως παιξει.

Σε μενα επαιξε με χαλασμενα χρωματα ,αφου εκανα απεγκατασταση των 2 camera και ξανα εγκατασταση , απο τη διαχειριση συσκευων παντως..

Το εβαλα και μου λεει συνδεστε μια καμερα.

Οπως και πριν δηλαδη.

Δημοσ.

μην το βλεπεις σαν ταμπλετ αλλα σαν υπολογιστη

προφανως απενεργοποιηθηκε η συσκευη

πηγαινε διαχειριση συσκευων και δες αν στην καμερα εχει θαυμαστικο

post-180677-0-54673500-1404568639_thumb.png

ps: εχω παθει εθισμο με τα snapshots :)

Δημοσ.

Στη δικη μου περιπτωση παντως (που ηταν ολοιδια ) η καμερα δε λειτουργουσε και δεν υπηρχε καμια συσκευη με θαυμαστικο στον πινακα ελεγχου ;)

Μονο η επαναφορα συστηματος εκανε δουλεια..Driver δε βρηκα πουθενα διαθεσιμο..Η διαγραφη της συσκευης μαζι με τον driver + επανεκινηση ωστε  να τη ξαναβρουν τα windows δεν ελυσε εντελως το προβλημα..Την καμερα την εβρισκε  το προγραμμα αλλα εβγαζε περιεργα χρωματα.

Ειναι κλασσικο προβλημα και στο πρωτο encore και στο δευτερο που συζητειται εδω..http://forums.toshiba.com/t5/Encore-Tablets/Encore-Camera-Issue/td-p/511007

Το οτι δε συμβαινει παντα κανει την επιλυση δυσκολοτερη..

Δημοσ.

φιλε samniotis πως το βλεπεις το tablet?ευχαριστημενος??με θυμασαι καθολου?ειχες αγορασει απο μενα κατι αμα θυμασαι!! :P

Δημοσ.

μην το βλεπεις σαν ταμπλετ αλλα σαν υπολογιστη

προφανως απενεργοποιηθηκε η συσκευη

πηγαινε διαχειριση συσκευων και δες αν στην καμερα εχει θαυμαστικο

Στην διαχειριση συσκευων-----συσκευες απεικονισης εχει αυτο Intel® Imaging Signal Processor 2400

Δεν βλεπω πουθενα θαυμαστικο.

Δημοσ.

2. τον παλιο σου λογαριασμό τον κανει merge με τον καινουργιο, οπότε όλες οι επαφες θα είναι εκεί. τίποτα δε θα αλλάξει.

Πως το κάνω Κώστα; Παιδευομαι απο την ώρα που το είπες και δε το βρίσκω.

Δημοσ.

Στην διαχειριση συσκευων-----συσκευες απεικονισης εχει αυτο Intel® Imaging Signal Processor 2400

Δεν βλεπω πουθενα θαυμαστικο.

καντο μια καταργηση κ ξανακανε αναζητηση για νεες συσκευες!!

Δημοσ.

Γιαννακο ξεκινησαμε με το ct και τωρα δεν μαζευομαστε....

απ ολες τις μαρκες εχουμε σπιτι, motorola xoom, samsung tab, toshiba, f&u, carrefour...

5 tablet, 1 netbook, 2 laptop, 3 pc για να μην μιλησω για media players, nas κτλ

σε λιγο δεν θα χωραμε!

το μικρουλι ειναι τελειο...μαμαει κυριολεκτικα!

μια καλη πλαστικη θηκουλα μονο οπως η γνησια του xoom και θα ειναι τελειο!

• Like 1
Δημοσ.

α ρε θηριο  με θυμασαι!!χεχε!!καλα εισαι?τι τα κανεις τοσα πολλα?? :D το μικρο ειναι τελειο οντως!!εγω εχω το dell venue 8 pro οπως βλεπεις και στην υπογραφη μου και ειναι τρομερο!!

Δημοσ.

καντο μια καταργηση κ ξανακανε αναζητηση για νεες συσκευες!!

Το εκανα και παλι τα ιδια.

Πως γινεται χθες να δουλευε κανονικα και σημερα χωρις να εχω κανει κατι να γινεται αυτο το πραγμα?

Δημοσ.

Το εκανα και παλι τα ιδια.

Πως γινεται χθες να δουλευε κανονικα και σημερα χωρις να εχω κανει κατι να γινεται αυτο το πραγμα?

Τοτε το μονο που θα μπορουσε να δειξει τα παντα είναι να κανεις format. Υπαρχουν από άλλο φορουμ οδηγιες να τις βρω και να τις αντιγραψω εδώ. Edit. Δανεισμένες από το myphone.                                                                                                                          

Πληρες Format Στο Encore

Λοιπον, επειδη καποιος ζητησε να γραψω τη διαδικασια Πληρους Format θα τη πω οσο πιο απλα μπορω και οσο πιο συντομα για να μη μπερδευτει (ελπιζω) κανεις. θα χρειαστειτε οπωσδηποτε ενα εξωτερικο πληκτρολογιο - ενα ποντικι - ενα Usb Hub ενα Usb on the go . 1) Εξασφαλιζουμε οτι εχουμε κατεβασει μια πληρη εικονα των windows 8.1 core 32 bit σε μορφη Iso. 2) Εχουμε βαλει ενα αδειο usb stick 8gb σε μια θυρα του υπολογιστη μας. 3) Παμε εδω http://www.microsoftstore....usbdvd_dwnTool - Kαι κατεβαζουμε το προγραμμα Usb dvd tools απο τη microsoft και μολις κατεβει το κανουμε Install. 4) Κανουμε Run το προγραμμα και θα μας ζητηθει απο το ιδιο να βαλουμε την εικονα (Iso) των windows μεσα σε αυτο που εχουμε ηδη κατεβασει στο Pc μας. 5) Μολις τελειωσει η διαδικασια μορφοποιησης στο usb stick κλεινουμε το προγραμμα και κανουμε το εξης. Θα κανετε αντιγραφη καπου στο Pc σας (Όλα τα αρχεια) απο το Usb stick θα διαμορφώσετε το Usb stick σας μεσω του υπολογιστη σας σε (Format Fat) και μετα θα τα αντιγράψετε παλι (Όλα τα αρχεια) στο USB σας ξανα. Προσεξτε . Αν δεν κανετε αυτή τη διαδικασια δεν θα το διαβασει καν το tablet το Usb stick σας. (Εννοειτε οτι απο πριν θα εχετε Κατεβασει "Ολους" τους drivers για το encore απο εδω http://www.toshiba-greece....=28&service=SE Και από εδώ http://support.toshiba.com...ext=1200007163 θα κατεβασετε τους Intel Platform Driver (Παρεπιπτοντως λειπουν drivers gps από το αμερικανικο site ενώ το ελληνικο τους εχει, αλλα στο ελληνικο site λειπουν της Intel κατά ένα περιεργο πραγμα γι αυτό σας γραφω και τα 2 site) - 6) Τωρα συνδεουμε με ανοιχτο το tablet το Usb on the go και συνδεουμε πανω σε αυτο το Usb Hub και πανω στο Usb Hub συνδεουμε το usb stick με τα windows , το πληκτρολογιο και το ποντικι μας , και παταμε τερματισμος για να κλεισουμε το tablet, περιμενουμε λιγα δευτερολεπτα για να εξασφαλισουμε οτι εχει τερματισει πληρως και μετα παταμε "Ταυτοχρονα το Power On μαζι με το Volume Up και μας βγαζει ενα μικρο μενου με 3 επιλογες, βρισκουμε εκει που λεει Usb Memory και κανουμε κλικ εκει. Τα Windows θα αρχισουν να φορτωνουν αυτοματα, μετα απο λιγο θα μας βγαλει καποιες επιλογες. Βρισκουμε εκει που λεει "Για προχωρημενους" παταμε πανω και μας βγαζει ολα τα Partitions κατα προτιμηση σβυνουμε οτι θελουμε, εγω τα εσβυσα ολα, και παταμε εκκινηση ωστε να αρχισει η διαδικασια. Μολις τελοιωσει η εγκατασταση των windows, (δεν χρειαζετε να περασετε κανενα κλειδι τα windows το βρισκουν μονα τους μεσα απο το bios), θα περασετε τους Drivers μεσω του εξωτερικου πληκτρολογιου και Mouse και ειστε ετοιμοι. Η διαδικασια ειναι απολυτως απλη και σιγουρη, αλλα ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΦΕΡΩ. Ελπιζω να βοηθησα οποιον ενδιαφερομενο θελει να κανει πληρες Format.                                                                                                   

• Like 1
Δημοσ.

Τοτε το μονο που θα μπορουσε να δειξει τα παντα είναι να κανεις format. Υπαρχουν από άλλο φορουμ οδηγιες να τις βρω και να τις αντιγραψω εδω                                                                                                                                                                                                                             

Αστο καλυτερα γιατι δεν προκειται να το κανω format.

Παντως χωρις να κανω εντελως τιποτα εγινε αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...