milos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Τελειωσα και γω , updates, office , και υπολοιπο 8,45gb από θερμοκρασίες πως πατε ? Και κάτι άλλο συντομεύσεις στο desktop πως κάνουμε ?
george888 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ειναι τα παραεισαγωγης με 1 χρονο εγγυηση. Δεν νομιζω να ισχυει γτ σου λεει η toshiba 2 χρονια στην ευρωπη αν εχει εγγυηση θα εχει 2 χρονια η καθολου, να περνει το ρισκο τομαγαζι δεν ξερω να στο αλλαζει αυτο?
nutrialex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάποιες ερωτήσεις για εσάς τους παλιούς σε windows 8.1 απο έναν νέο: 1. Πόσοι θεωρείται απαραίτητο τη δημιουργία Microsoft account? Πιστεύετε ότι χάνω πολύ απο τις δυνατότητες του tablet χωρίς τέτοια σύνδεση? 2. Δημιουργώντας Microsoft account , δημιουργεί αυτόματα και skype account. Τι γίνεται όμως που έχω skype εδώ και 10 χρονια? πως θα προςθέςω το παλιό skype? 3. Οδηγίες για μεταφορά του recovery που βρήκατε. Μήπως να κάνουμε μεταφορά στη κάρτα sd και όλο τον φάκελο χρήστη (user) όπως κάνουμε και με τους ssd στα windows7? 4. Εφόσον έχουμε κάνει Microsoft account και κάθε φορά που ανοίγουμε την ταμπλετα μας ζητά κωδικό γίνεται να μην βάζουμε για συντομία τον κωδικό του Microsoft account αλλά κάποιο 4ψηφιο pin για ευκολία; Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2014 από nutrialex
Kostas93 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) 2. τον παλιο σου λογαριασμό τον κανει merge με τον καινουργιο, οπότε όλες οι επαφες θα είναι εκεί. τίποτα δε θα αλλάξει.*edit http://www.e-shop.gr/natec-nek-0536-scalar-with-touch-pen-keycase-for-8-tablet-mid-p-PER.572277αυτή εδώ η θήκη κάνει? Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2014 από Kostas93
rizla7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 4. Εφόσον έχουμε κάνει Microsoft account και κάθε φορά που ανοίγουμε την ταμπλετα μας ζητά κωδικό γίνεται να μην βάζουμε για συντομία τον κωδικό του Microsoft account αλλά κάποιο 4ψηφιο pin για ευκολία; ρυθμίσεις-->λογαριασμοί-->επιλογές εισόδου 1
zacharis1955 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ειναι τα παραεισαγωγης με 1 χρονο εγγυηση. Δεν υπάρχει όρος "παραεισαγωγή" όταν αναφερόμαστε σε προϊόντα που κινούνται εντός ΕΕ... 2. τον παλιο σου λογαριασμό τον κανει merge με τον καινουργιο, οπότε όλες οι επαφες θα είναι εκεί. τίποτα δε θα αλλάξει. *edit http://www.e-shop.gr/natec-nek-0536-scalar-with-touch-pen-keycase-for-8-tablet-mid-p-PER.572277αυτή εδώ η θήκη κάνει? Ναί, κάνει...
HERTHAN Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Οταν παταω την καμερα γιατι βγαζει....."για να ξεκινησετε συνδεστε μια καμερα"? Οταν παταω βιντεο επισης δεν βγαζει κατι.
nutrialex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 *edit http://www.e-shop.gr/natec-nek-0536-scalar-with-touch-pen-keycase-for-8-tablet-mid-p-PER.572277αυτή εδώ η θήκη κάνει?Προσωπική μου άποψη μη παιδευεστε με πληκτρολόγιο. Το έχω και εγώ συνδεδεμένο με Bluetooth πληκτρολόγιο απο samsung 10.1 αλλά σπάνια εώς ποτέ δε θα το χρησιμοποιήσετε, κυρίως λόγω του ότι επειδή δεν έχει ποντίκι αναγκαστικά θα πατησεις οθόνη οπότε το setup θήκη-πληκτρολόγιο δε θα βολέψει. Απο θήκες οι καλύτερες σε amazon ειναι : IVSO, LUVTAB, KAMOR. Εγώ παράγγειλα τη 2+3 γιατί η IVSO που είχα σε samsung ενώ ηταν γερή και στιβαρής χαλαρωσαν οι γωνίες της. (Ήταν δερμάτινες και όχι πλαστικές)
rizla7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Απο θήκες οι καλύτερες σε amazon ειναι : IVSO, LUVTAB, KAMOR. Εγώ παράγγειλα τη 2+3 γιατί η IVSO που είχα σε samsung ενώ ηταν γερή και στιβαρής χαλαρωσαν οι γωνίες της. (Ήταν δερμάτινες και όχι πλαστικές) για τις θήκες απ όσο έψαξα, κατέληξα και εγώ σε κάποια από αυτές.. ο λόγος είναι οτι δεν καλύπτουν περιμετρικά το μεγαλύτερο μέρος του bezel, όπως κάποιες απο ebay, και επειδή στη χρήση του tablet παίζει πολύ το swipe από τις ακρες..θέλω να έχω ολόκληρη την πλευρά ελεύθερη σε κάθε σημείο...νομίζω θα ναι πιο βολικό..
sunstar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Οταν παταω την καμερα γιατι βγαζει....."για να ξεκινησετε συνδεστε μια καμερα"? Οταν παταω βιντεο επισης δεν βγαζει κατι. Χωρις να είμαι απολυτα σιγουρος, αυτό δειχνει ένα από δυο θεματα. Η δεν εχουν κατσει οι drivers σωστα η πρόβλημα υλικου ( δηλ της καμερας, δεν λειτουργει ) κανε αρχικα μια επαννεκινηση και δες αν σου κανει το ιδιο, αν στο κανει τοτε πρεπει να το κοιταξει καποιος ειδικος 1
baskon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εχω αναφερει σε προηγουμενο post το θεμα που ειχα με την καμερα.. Για καποιο λογο δε λειτουργουσε και σε μενα μετα τα updates(εχω την αισθηση οτι φταιει το update της toshiba). Δοκιμασα διαφορα + καποια στιγμη τη βρηκε αλλα εβγαζε εντελως περιεργα χρωματα .. Μετά απο επαναφορα λειτουργησε αλλά εκανε κατι κολληματα. Σε καποια φαση εβγαλε Blue screen ενω παλευα με τη καμερα ,και μετα την επανεκινηση δε ξαναεμφανιστηκε το προβλημα..Δεν περασα τα updates της Toshiba αυτη τη φορα. Το πιο πιθανο ειναι οτι ειναι προβλημα driver ,σε συνδυασμο με την εφαρμογη camera . Ειναι αρκετο συχνο προβλημα ,απο οτι ειδα.. Οσο για τη θηκουλα με πληκτρολογιο bluetooth βλεπω μια χρησιμοτητα.. Παιρνεις και ενα otg με 2usb out. Στο 1 usb out εχεις ποντικι , στο αλλο σκληρό δισκο ή οτι αλλο θες . Στηνεις το ταμπλετ με τη θηκη του που εχει και πληκτρολογιο και εισαι υπερπληρης
someone- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 εμενα μπορει καποιος να μου πει γιατι οταν παω να κατεβασω εφαρμογες μου λεει οτι ειναι αργη η συνδεση και να δοκιμασω απο αλλη; επισης πως βγαζω τον κωδικο οταν το ανοιγω ο οποιος ειναι ονκωδικος του mail μου. βοηθατε παιδια γιατι θα το σουταρω εχω 3 ωρες παιδευομαι. δεν εχω κατεβασει drivers απο καπου μονο τις ενημερωσεις των windows εκανα.
HERTHAN Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Χωρις να είμαι απολυτα σιγουρος, αυτό δειχνει ένα από δυο θεματα. Η δεν εχουν κατσει οι drivers σωστα η πρόβλημα υλικου ( δηλ της καμερας, δεν λειτουργει ) κανε αρχικα μια επαννεκινηση και δες αν σου κανει το ιδιο, αν στο κανει τοτε πρεπει να το κοιταξει καποιος ειδικος Χθες λειτουργουσε κανονικα με τους drivers και ολα τα update ενω τωρα οχι.Μηπως φταιει κατι αλλο?
sunstar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Χθες λειτουργουσε κανονικα με τους drivers και ολα τα update ενω τωρα οχι.Μηπως φταιει κατι αλλο? Αν λειτουργουσε κανονικα χθες ευτυχως για σενα λογικα δεν εχει βλαβη η καμερα, προφανως καποια εγκατασταση άλλη θα δημιουργησε το πρόβλημα, η καποιο update των windows ( που δεν το πολυπιστευω ) η καποιους drivers που κατεβασες, η καποιο δικο σου πρόγραμμα που περασες και εφερε αυτό το πρόβλημα ( μαλλον από drivers το πιθανοτερο )
baskon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Για αρχη μπορεις να δοκιμασεις αλλο προγραμμα για τη καμερα. Βαλε το Camera 365 For Toshiba μηπως παιξει. Σε μενα επαιξε με χαλασμενα χρωματα ,αφου εκανα απεγκατασταση των 2 camera και ξανα εγκατασταση , απο τη διαχειριση συσκευων παντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα