silmarien Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Και εγώ που το χρησιμοποιώ για ebook reader στην παραλία μια χαρά διάβαζα σε άσπρο φόντο. Έχει αρκετά ποιοτική οθόνη.
johnnyman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 το πηρα και εγω πριν λιγο και δε καταλαβαινω χριστο.. ελπιζω να το συνηθησω αλλιως θα φαει σουταρισμα. παω καπου για να κανω updates η δε χρειαζεται; θα κανεις τα updates απο τα windows πρωτα!
johnnyman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 παρατεταμενα πατα στο windows button κατω αριστερα μετα πανε εκει που λεει συστημα κ μετα στο παραθυρο που θα σε ανοιξει κατω αριστερα λεει windows update!
someone- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 οκ σε ευχαριστω, εκανα ελεγχο για ενημερωσεις και βρηκε καποιες. μπορω με καποιο τροπο να επιστρεψω στις ρυθμισεις που πατησα παρακαμψη οταν το πρωτοανοιξα;;
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εγω σε αυτο που εδωσα στην αδερφη μου εχθες του εκανα καθαρη εγκατασταση των 8.1 εσβησα recovery partition κλπ της εβαλα και τα Office 2007 γιατι με αυτα που ειχε πανω δεν καταλαβε Χριστο και παει μια χαρα. 2
johnnyman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 οκ σε ευχαριστω, εκανα ελεγχο για ενημερωσεις και βρηκε καποιες. μπορω με καποιο τροπο να επιστρεψω στις ρυθμισεις που πατησα παρακαμψη οταν το πρωτοανοιξα;; θυμασαι τι ρυθμισεις ητανε?
someone- Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 κατι για το λογαριασμο email. εβαζα το μειλ μου σε hotmail.com πατουσα επομενο και αυτο μου εγραφε για @mail.gr. μετα καπου πατησα το κανονικο μου μειλ κ λεει θα σου στειλουμε ενα κωδικο ακομα ερχεται 3 φορες πατησα να μου το στειλουν..
johnnyman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 για το θεμα του λογαριασμου στο charm bar δεξια πατας ρυθμισεις μετα αλλαγη ρυθμισεων υπολογιστη,λογαριασμοι κ τελος αλλοι λογαριασμοι!
saxos55 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλή η κάμερα, αλλά να η ίδια τραβηγμένη από το Nexus 7. Οι διαφορές εμφανείς! Τρολάρω, μια χαρά φωτογραφίες βγάζει. Με γειες 9
samniotis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Χαχαχαχαχα Για λίγο με είχες Βλέπω την φώτο από το κινητό και αρχίζω να κοιτάω πέρα δώθε να δω που είσαι! Μόλις έκανα ζουμ κατάλαβα τι παίζει!
darkdog Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 παιδιά ο κωδικός για τα office που δίνει πού είναι πως ενεργοποιέιται?
george888 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 παιδιά ο κωδικός για τα office που δίνει πού είναι πως ενεργοποιέιται?Το κωδικό των win βάζεις που είναι σε ένα χαρτι
evmenis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Στο skroutz ηδη πήρε την κατρακιλα απο 259 στα239.... Ειναι τα παραεισαγωγης με 1 χρονο εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα