Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ που το χρησιμοποιώ για ebook reader στην παραλία μια χαρά διάβαζα σε άσπρο φόντο. Έχει αρκετά ποιοτική οθόνη.

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πηρα και εγω πριν λιγο και δε καταλαβαινω χριστο.. ελπιζω να το συνηθησω αλλιως θα φαει σουταρισμα. παω καπου για να κανω updates η δε χρειαζεται;

θα κανεις τα updates απο τα windows πρωτα!

Δημοσ.

παρατεταμενα πατα στο windows button κατω αριστερα μετα πανε εκει που λεει συστημα κ μετα στο παραθυρο που θα σε ανοιξει κατω αριστερα λεει windows update!

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω, εκανα ελεγχο για ενημερωσεις και βρηκε καποιες. μπορω με καποιο τροπο να επιστρεψω στις ρυθμισεις που πατησα παρακαμψη οταν το πρωτοανοιξα;;

Δημοσ.

Εγω σε αυτο που εδωσα στην αδερφη μου εχθες του εκανα καθαρη εγκατασταση των 8.1 εσβησα recovery partition κλπ της εβαλα και τα Office 2007 γιατι με αυτα που ειχε πανω δεν καταλαβε Χριστο και παει μια χαρα.

• Like 2
Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω, εκανα ελεγχο για ενημερωσεις και βρηκε καποιες. μπορω με καποιο τροπο να επιστρεψω στις ρυθμισεις που πατησα παρακαμψη οταν το πρωτοανοιξα;;

θυμασαι τι ρυθμισεις ητανε?

Δημοσ.

κατι για το λογαριασμο email. εβαζα το μειλ μου σε hotmail.com πατουσα επομενο και αυτο μου εγραφε για @mail.gr. μετα καπου πατησα το κανονικο μου μειλ κ λεει θα σου στειλουμε ενα κωδικο ακομα ερχεται 3 φορες πατησα να μου το στειλουν..

Δημοσ.

για το θεμα του λογαριασμου στο charm bar δεξια πατας ρυθμισεις μετα αλλαγη ρυθμισεων υπολογιστη,λογαριασμοι κ τελος αλλοι λογαριασμοι!

Δημοσ.

Καλή η κάμερα, αλλά να η ίδια τραβηγμένη από το Nexus 7.

Οι διαφορές εμφανείς!

Τρολάρω, μια χαρά φωτογραφίες βγάζει. Με γειες

post-175401-0-95034700-1404553359_thumb.jpg

• Like 9
Δημοσ.

Χαχαχαχαχα

Για λίγο με είχες :)

Βλέπω την φώτο από το κινητό και αρχίζω να κοιτάω πέρα δώθε να δω που είσαι!

Μόλις έκανα ζουμ κατάλαβα τι παίζει!

Δημοσ.

παιδιά ο κωδικός για τα office που δίνει πού είναι πως ενεργοποιέιται?

Το κωδικό των win βάζεις που είναι σε ένα χαρτι
Δημοσ.

Στο skroutz ηδη πήρε την κατρακιλα απο 259 στα239....

Ειναι τα παραεισαγωγης με 1 χρονο εγγυηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...