Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως περασα τα παντα, εχω φαει αρκετες ωρες. Δεν με νοιαζει το αν θα μου την αλλαξουν η αν θα το φτιαξουν αμεσα η αν θα μου δωσουν τα χρηματα μου, με ενδιαφερει αυτο που αγορασα να εχει καποια χρηση και αυτη τη στιγμη λειτουργει μονο ως κορνιζα.

εννοείται οτι αν είναι hardware το προβλημα, οτιδήποτε και αν είναι αυτό...το πας πίσω...και ας μην έχει άλλο..να πάρεις τα λεφτά σου ...

εννοούσα να εξασφαλίσεις οτι δεν είναι τυχόν software το προβλημα ,που μπορεί να διορθώνεται με κάποιο update/driver...γιατί θα ναι κρίμα να χάσεις την προσφορά, επειδή μπορεί να μην έχουν άλλο πλέον....

αλλά από τη στιγμή που δοκίμασες και εξακολουθεί....το στέλνεις πίσω φυσικά...

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασε κανείς να του κάνει format; Δεν του έχω κάνει καμία αναβάθμιση ακόμα ώστε να αρχίζω να το στήνω μετά το format που θα είναι απαλλαγμένο από bloat.

Δημοσ.

Το παρον ποστ γινεται απο το δικο μου, δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα, σε κανενα τομεα που εχει αναφερθει, 8 gb μου εμειναν μετα τα update. 

Δημοσ.

συμφωνω με τον φιλο.κ εγω δεν υπηρχε περιπτωση να δεχομουν αντικαταστασης οθονης η οτιδηποτε αλλο σε συσκευη ολοκαινουρια 2 ημερων.καλυτερα πισω και τα λεφτα στην τσεπη για κατι αλλο.+ οτι δεν παιζει ρολο το ποσο το πηραμε(ας εκανε και 20 ευρω)

Από την στιγμή που θα υπάρχει εγγύηση για 2 χρόνια ποιό το πρόβλημα να αλλαχτεί η οθόνη?  :huh:

Δημοσ.

Από την στιγμή που θα υπάρχει εγγύηση για 2 χρόνια ποιό το πρόβλημα να αλλαχτεί η οθόνη?  :huh:

ε ρε φιλε ξενερωνεις δυο ημερων ταμπλετ να σου αλλαζουν ταμπλετ και να μην σου δινουν καινουριο ειδικα αν υπαρχει doa.

Δημοσ.

ε ρε φιλε ξενερωνεις δυο ημερων ταμπλετ να σου αλλαζουν ταμπλετ και να μην σου δινουν καινουριο ειδικα αν υπαρχει doa.

Θα ξενέρωνα περισσότερο να προλάβαινα την προσφορά και τελικά να έδινα πίσω το τάμπλετ γιατί απλά δεν το πήγα στο σέρβις.

Δημοσ.

ερώτηση κρίσεως...

όλες αυτές οι θήκες με τα ενσωματωμένα πληκτρολόγια, έχουν m-usb otg για να δουλέψουν ή πρέπει να κοτσάρεις αντάπτορα???? (με ότι αυτό συνεπάγεται!!!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...