Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενεργοποιημενο είναι το defender χωρις να γινει κανενα update.

Αν υπάρχει άλλο antivirus (πχ mcafee) φαντάζομαι θα είναι απενεργοποιημένο.

Το update που έλεγε, δεν το πρόσεξα, για αυτό έκανα και το edit.

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Guys  εχω την εντυπωση οτι τα updates του 8.1 τρωνε παρα πολυ χώρο! ειμαι στο free 8.5γβ και ακομα κανει updates! 

Δημοσ.

Είναι μαζί με τα windows το defender (πρώην security essentials) και είναι μια χαρά. Δεν χρειάζεται να βάλετε κάτι άλλο, ειδικά αν μιλάμε για δωρεάν. Εγώ βέβαια και αυτό απενεργοποιημένο το έχω αλλά άλλο θέμα :-)

Δημοσ.

ναι φιλε μου!!ολα καλα τελικα με τον χωρο στο σκληρο?

Ναι ενταξει ειναι τωρα ευτυχως.

Υ.Γ.Να ευχαριστησω και δημοσια τον johnnyman για την πολυτιμη βοηθεια που μου παρειχε.Σχεδον ολη την ημερα χθες με βοηθουσε ν'αντιμετωπισω οτι προβλημα ειχα με το tablet.Κι ακομη και τωρα που συνεχιζω να τον πρηζω(του σπαω τ'@@ με την καλη εννοια :-D)με τις χιλιαδες αποριες και ερωτησεις συνεχιζει να με βοηθαει.

Ευχαριστω πολυ αδερφε να'σαι παντα καλα.

Χωρις κανενα update εχει ηδη Windows defender. Σε εσας δεν ειχε ηδη 8.1; :huh:  Σε μενα 8.1 εχει εξ αρχης, δεν εχω κανει ακομα ΚΑΝΕΝΑ update.

Herthan να το βγαλεις χθες το ΜcΑfee, με αυτό πανω ηταν ζεστο το ταμπλετακι ακομα και σε standby! Cpu usage 30%, και ηταν από το ΜcAfee. Aπo 59% πηγε η μπαταρια στο 43% σε stby μεσα σε μια ωρα χωρις να το ακουμπησει κανεις.

Εγινε θα το βγαλω το ΜcΑfee αφου ειναι καλυτερα χωρις αυτο.

Ευχαριστω.

• Like 4
Δημοσ.

τελεια αφου ειναι ειναι μια χαρα το tablet αυτο μετραει για μενα!!! :) σκοπος ειναι να το χαρεις οχι να σου βγαλει την πιστη!!οσο για την βοηθεια δεν κανει τπτ φιλε μου!!!χαιρομαι που μπορεσα και βοηθησα κ σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!τα @@ παντως δεν πρηστικαν ακομα οποτε βαρα!!!  :D  :D  :D  :P  :P  :P

• Like 2
Δημοσ.

Αναζήτηση -> γράφουμε msconfig -> Eκκίνηση Υπολογιστή -> Επιλογές για προχωρημένους -> Αριθμός επεξεργαστών -> τσεκάρουμε 4...

Και οπωσδήποτε απεγκατάσταση του McAfee & απενεργοποίηση του Bitlocker...

γιατι πρεπει να τσεκαρουμε επεξεργαστες 4 και να απενεργοποιησουμε bitlocker δε καταλαβα? αν μπορεις εξηγησε. ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Δε βλέπω να ρίχνετε αξιολογήσεις στο skroutz.

Μόνο 3 και τη δική μου έχει..

Αν είχε γίνει ακύρωση τώρα θα είχε 20+.. :mellow:

• Like 2
Δημοσ.

γιατι πρεπει να τσεκαρουμε επεξεργαστες 4 και να απενεργοποιησουμε bitlocker δε καταλαβα? αν μπορεις εξηγησε. ευχαριστω

αμα τσεκαρεις και τους 4 επεξεργαστες στο msconfig υποτιθεται οτι κανει πιο γρηγορα boot το tablet!οσο για το bitlocker αμα ειναι On σε κοβει ταχυτητα απο την emmc οπως επισης μπορει να σε φαει και χωρο σε gb.

• Like 1
Δημοσ.

Δε βλέπω να ρίχνετε αξιολογήσεις στο skroutz.

Μόνο 3 και τη δική μου έχει..

Αν είχε γίνει ακύρωση τώρα θα είχε 20+.. :mellow:

Θα κάνω κι εγώ. Αρνητική για το θέμα με τα καμένα pixel.
Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν κάνω αξιολόγηση γιατί περιμένω να δω τί θα γίνει με το rma μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

αρνητική στο κατάστημα επειδή η εγγύηση της Toshiba δεν καλύπτει το 1 καμμένο pixel?

• Like 1
Δημοσ.

<p>Δε βλέπω να ρίχνετε αξιολογήσεις στο skroutz.</p>

<p>Μόνο 3 και τη δική μου έχει..</p>

<p>Αν είχε γίνει ακύρωση τώρα θα είχε 20+.. :mellow:</p>

Μην βιάζεσαι μεγάλε

Δημοσ.

Άρα έχει IPS panel?Μήπως το συγκεκριμένο review είναι λάθος? Κια συγνώμη που σας πρηζω.. Το οτι φαίνεται εμενα σαν φωτεινός κυματισμός σε ενα κομματι μεγέθους 2ευρω,είναι φυσιολογικό?

http://tablet.tech-maniak.com/18494/toshiba-tablet-test-encore-wt8-a-102/

Κι εδώ τελικά, IPS το αναφέρει...

εγινε το θαυμα....η οθόνη σήμερα ειναι κομπλέ..Μήπως πήρε τα "μπόσικα"?τι να πω....Ολα καλααα...

• Like 1
Δημοσ.

αρνητική στο κατάστημα επειδή η εγγύηση της Toshiba δεν καλύπτει το 1 καμμένο pixel?

Καταρχήν δεν είναι 1 αλλά περισσότερα, Το 1 δεν θα φαινόταν καν σε οθόνη 1 εκ pixel.  Δεύτερον επικοινώνησα με την toshiba και μου είπαν για αντικατάσταση οθόνης. Εγώ σε καινούργια συσκευή δεν δεχομαι να την ανοίξουν όσο και σε καλή τιμή το πήρα. Το doa το δίνει το κατάστημα, το κατάστημα με παραπέμπει στην  toshoba..ε δεν θα κάτσω να γίνομαι μπαλάκι.Είναι η 3η μέρα και το toshiba παραμένει κλεισό στο κουτί του περιμένοντας το τι θα γίνει. Πάντως αν έχασες την προσφορά και θέλεις στο δίνω όσο το πήρα (μόνο για σένα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...