zacharis1955 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αναζήτηση -> γράφουμε msconfig -> Eκκίνηση Υπολογιστή -> Επιλογές για προχωρημένους -> Αριθμός επεξεργαστών -> τσεκάρουμε 4... Και οπωσδήποτε απεγκατάσταση του McAfee & απενεργοποίηση του Bitlocker... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2014 από zacharis1955
HERTHAN Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αναζήτηση -> γράφουμε msconfig -> Eκκίνηση Υπολογιστή -> Επιλογές για προχωρημένους -> Αριθμός επεξεργαστών -> τσεκάρουμε 4... Και οπωσδήποτε απεγκατάσταση του McAfee & απενεργοποίηση του Bitlocker... Το πρωτο για πιο λογο ακριβως το κανουμε? Ποιο antivirus ειναι καλα να βαλουμε αντι του McAfee?
nutrialex Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Το πρωτο για πιο λογο ακριβως το κανουμε? Ποιο antivirus ειναι καλα να βαλουμε αντι του McAfee? Και ποιον browser παιδιά; Δε νομίζω ότι αντέχει Mozilla ο atom, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι απο τα παλιά τα net book.
Kostas93 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εγω περασα τον Mozilla και παει μια χαρα αν και ο ie ειναι σαφως ανωτερος και τελικα κατεληξα να χρησιμοποιω αυτον.
Nimuro Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εχθές το wifi μου δούλεψε λίγο καλύτερα αλλά επιμένει να μην κατεβάζει ενημερώσεις. Θα δοκιμάσω σήμερα/αύριο με διαφορετικό modem σε χώρο χωρίς άπειρα σήματα να δω τι συμβαίνει. Για το αν τρέχει εύκολα Firefox, το να συγκρίνεις τους παλιούς Atom με αυτόν που έχει το tablet είναι άτοπο. Ο Atom του tablet είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική των Ivy Bridge και είναι και 4πύρηνος, με την απόδοση του να μην είναι απίστευτα μακριά από τους i5 και i3 που φοράνε τα περισσότερα ultrabooks ( http://www.anandtech.com/show/7314/intel-baytrail-preview-intel-atom-z3770-tested/2 ).
johnbond Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Γενικά εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος απο το μηχάνημα.. με το wifi δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Πιάνει πολύ καλά και είναι γρήγορο. Ο firefox είναι αργός είναι η αλήθεια.Εγώ δουλέυω τον IE. Καλώδια/αντάπτορες έχει πουθενά οικονομικά στην Ελλάδα ή να πάρω απο ebay;
konstantinos86 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Το πρωτο για πιο λογο ακριβως το κανουμε? Ποιο antivirus ειναι καλα να βαλουμε αντι του McAfee? Εγω εβαλα το bit defender και πολυ ελαφρυ και πολυ καλες κριτικες και free.... 1
nutrialex Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Για το αν τρέχει εύκολα Firefox, το να συγκρίνεις τους παλιούς Atom με αυτόν που έχει το tablet είναι άτοπο. Ο Atom του tablet είναι βασισμένος στην αρχιτεκτονική των Ivy Bridge και είναι και 4πύρηνος, με την απόδοση του να μην είναι απίστευτα μακριά από τους i5 και i3 που φοράνε τα περισσότερα ultrabooks ( http://www.anandtech.com/show/7314/intel-baytrail-preview-intel-atom-z3770-tested/2 ). Δεν είχα ιδέα. Μένω άφωνος και φαντάζομαι πολύς κόσμος δε το ήξερε αυτό. Σε αυτή τη περίπτωση η συγκεκριμένη προσφορα ήταν θεϊκή για τους λίγους τυχερούς που πρόλαβαν. 1
efo355 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δεν είχα ιδέα. Μένω άφωνος και φαντάζομαι πολύς κόσμος δε το ήξερε αυτό. Σε αυτή τη περίπτωση η συγκεκριμένη προσφορα ήταν θεϊκή για τους λίγους τυχερούς που πρόλαβαν. Βασικά το λάθος της Intel ήταν ότι συνέχισε την ονομασία atom στους bay trail. Επρεπε να βγει με άλλο όνομα γιατί σε σχέση με τους clover trail που είναι η προηγούμενη γενιά είναι η μέρα με τη νύχτα.
achilles_g_ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Nεότερα από το θέμα με τα pixel. Aπό το you μου είπανε ότι τους απάντησε η toshiba ότι δεν το βάζει στην εγγύηση (?????) οπότε θα το επιστρέψω με το δικαίωμα επαναχώρησης. Όσο καλή τιμή και να ήταν για εμένα μετράνε άλλα πράγματα. 2
johnnyman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Το πρωτο για πιο λογο ακριβως το κανουμε? Ποιο antivirus ειναι καλα να βαλουμε αντι του McAfee? antivirus δεν χρειαζεται να βαλεις!το windows defender ειναι υπεραρκετο.αυτο εχω και εγω απο το γενναρη που το εχω το tablet κ δεν κολλησα το παραμικρο!δεν χρειαζεται να βαρυνει με extra antivirus!! 3
georsev Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σε 2 υπολογιστές απο όταν βγήκαν τα win8 δεν έχω antivirus και δεν έχουν πάθει το παραμικρό... 1
shamrock1404 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Nεότερα από το θέμα με τα pixel. Aπό το you μου είπανε ότι τους απάντησε η toshiba ότι δεν το βάζει στην εγγύηση (?????) οπότε θα το επιστρέψω με το δικαίωμα επαναχώρησης. Όσο καλή τιμή και να ήταν για εμένα μετράνε άλλα πράγματα. Άρα, κι εγώ μάλλον άκυρο θα φάω.. Σήμερα, μου απάντησαν ότι τους λείπει το serial number.. Ενώ, χθες μου είχαν πει να στείλω φωτοτυπία την απόδειξη ..
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Και ποιον browser παιδιά; Δε νομίζω ότι αντέχει Mozilla ο atom, τουλάχιστον έτσι θυμάμαι απο τα παλιά τα net book. Δεν έχουν καμιά σχέση αυτοί οι atom με αυτούς που βάζανε παλιά στα netbook, είναι πολύ πιο δυνατοί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα