Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιος φιλε! το εκανα ηδη με το ntfs απλα ηθελα κι αυτο! thanks!

εγω πηρα αυτη: http://www.e-gate.gr/kingston-microsdxc-64gb-class-10-sd-adapter-sdcx10-64gb.html

Σου κανει κι η 32αρα αλλα γνωμη μου αν μπεις στη διαδικασια να παρεις παρε 64...

Να σαι καλα φιλε μου!!οσο για την καρτα καλυτερα 64αρα οπως λενε τα παιδια!! :)

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου φαίνονται πολλά ρε γαμώτο για την 64αρα.
Καλύτερα να πάρω 2 32αρες που λεει ο λόγος.
θα το σκεφτώ, αν και λογικά δύσκολα θα δώσω τόσα για την 64αρα.

Δημοσ.

Απλά γίνεται πιο σύντομη η διαδικασία ενδεχομενου service. Επίσης κατά το registration σου επικυρώνει ο,τι η αντιπροσωπία σε καλύπτει για 2 έτη.

Δημοσ.

Οσοι εχετε ακομα προβλημα με wifi για δοκιμαστε αυτο που λεει ο αλλος κατω κατω...

http://forums.toshiba.com/t5/Encore-Tablets/Encore-Bios-Drivers-and-Issues/td-p/551850/page/4

Εχω δοκιμάσει τα πάντα είναι hardware πρόβλημα δεν παίζει να είναι software. 

Το θέμα είναι ότι συμπλήρωσα την αίτηση που θέλει το you για doa αλλά μου αρχίσανε τα θα περιμένετε να επικοινωνήσουμε με τη toshiba και το βλέπω να τραβάει καιρό η δουλειά.

Δημοσ.

Παιδιά,εμένα είναι κομπλέ σε όλα.. Το μόνο αρνητικό, η οθόνη στη μέση και πάνω κι όταν το background είναι ανοιχτόχρωμο, κάνει κάτι σαν κηλίδα /θολούρα.. Είναι λογικό ?Ευχαριστώ..

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει τα πάντα είναι hardware πρόβλημα δεν παίζει να είναι software.

Το θέμα είναι ότι συμπλήρωσα την αίτηση που θέλει το you για doa αλλά μου αρχίσανε τα θα περιμένετε να επικοινωνήσουμε με τη toshiba και το βλέπω να τραβάει καιρό η δουλειά.

Κι εμένα τα ίδια μου κάνουνε με τα καμένα pixel. Πάνε να αποφύγουν το DOA? Αύριο η μου στέλνουν άλλο ή το γυρίζω πίσω και ζητάω τα λεφτά μου πίσω.
  • Like 1
Δημοσ.

Η διαδικασία με το doa είναι λίγο θολή.. Εμένα, αφού με παραπεμψαν στη Toshiba να βρω άκρη.. μετά μου είπαν να τους στείλω mail με φωτογραφίες και χαρτιά.. θα το εξετάσουν το θέμα αν και οι φωτογραφίες ήταν αδύνατο να αποτυπώνουν το ελάττωμα..

• Like 1
Δημοσ.

Η διαδικασία με το doa είναι λίγο θολή.. Εμένα, αφού με παραπεμψαν στη Toshiba να βρω άκρη.. μετά μου είπαν να τους στείλω mail με φωτογραφίες και χαρτιά.. θα το εξετάσουν το θέμα αν και οι φωτογραφίες ήταν αδύνατο να αποτυπώνουν το ελάττωμα..

Αν θεωρούν ότι δεν έχει πρόβλημα, και επομένως είναι άριστο, τότε έχεις δικαίωμα υπαναχωρησης 14 ημερών.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θεωρούν ότι δεν έχει πρόβλημα, και επομένως είναι άριστο, τότε έχεις δικαίωμα υπαναχωρησης 14 ημερών.

Δηλαδή?Υπαναχώρηση τι εστι? Βασικά, μήπως γενικά η οθόνη είναι λίγο "ευαίσθητη"?Αυτό που έχει η δική μου ,φαίνεται αν το κοιτάς υπό κλίση κι είναι σαν με το δάχτυλο να πιεζεις ελαφρά την οθόνη.. Μήπως, να μη μπλεξω τελικά.?

Δηλαδή?Υπαναχώρηση τι εστι? Βασικά, μήπως γενικά η οθόνη είναι λίγο "ευαίσθητη"?Αυτό που έχει η δική μου ,φαίνεται αν το κοιτάς υπό κλίση κι είναι σαν με το δάχτυλο να πιεζεις ελαφρά την οθόνη.. Μήπως, να μη μπλεξω τελικά.?

Υπαναχώρηση =επιστροφή χρημάτων... αργησα λίγο..

Δημοσ.

Υπαναχώρηση =επιστροφή χρημάτων... αργησα λίγο..

δεν είναι ips πανελ. είναι φυσιολογικό το χρώμα όταν το κοιτας με κλίση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...