Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

του πατας το κουμπι για μερικα δευτερολεπτα ,κλεινει και ανοιγει.....Η/Υ ειναι ....η καλυτερη επενδυση :-)

Αυτο ειναι για να ξεκινησει παλι απο την αρχη με τις ρυθμισεις που το πηρα?

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο ειναι για να ξεκινησει παλι απο την αρχη με τις ρυθμισεις που το πηρα?

αυτό που λες είναι αποκατασταση..

ρυθμίσεις-> ενημέρωση και αποκατασταση->αποκατασταση...

Δημοσ.

Οταν παω να το κανω αυτο μου γραφει με μεγαλα γραμματα "απαιτειται προσθετος χωρος στην μοναδα δισκου" και πιο κατω με μικρα "Απαιτουνται 8,48GB ελευθερου χωρου δισκου στην μοναδα δισκου"

Ειναι γεματος ο σκληρος δισκος χωρις να εχω κανει τιποτα εγκατασταση και παλευω απο χθες να βρω τι φταιει αλλα τιποτα.

Με βοηθαει ο johnnyman αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι.

Δημοσ.

Είχα το ίδιο θέμα χτες, έκανα recovery, και μετά έστρωσε, δεν έβαλα το office, προληπτικά . Επίσης έκανα τη ρύθμιση για τη Κρυπτογράφηση που αναφέρθηκε εδω μέσα και έσβησα και κάτι αρχεία απο ένα φάκελο στα Windows όπως αναφέρθηκε στο Myphone.

Δημοσ.

Είχα το ίδιο θέμα χτες, έκανα recovery, και μετά έστρωσε, δεν έβαλα το office, προληπτικά . Επίσης έκανα τη ρύθμιση για τη Κρυπτογράφηση που αναφέρθηκε εδω μέσα και έσβησα και κάτι αρχεία απο ένα φάκελο στα Windows όπως αναφέρθηκε στο Myphone.

Recovery πως εκανες?

Αν πατησω την δευτερη επιλογη που λεει για αποκατασταση θα μου σβησει οτι εχω κανει απο την ημερα που το πηρα ή θα μου σβησει και τις εφαρμογες που ειχε το tablet απο την αρχη?

Δημοσ.

Recovery πως εκανες?

Αν πατησω την δευτερη επιλογη που λεει για αποκατασταση θα μου σβησει οτι εχω κανει απο την ημερα που το πηρα ή θα μου σβησει και τις εφαρμογες που ειχε το tablet απο την αρχη?

θα επανέλθει στην κατάσταση όπως όταν το πρωτοάνοιξες..εργοστασιακές ρυθμίσεις..

δε σβήνει τίποτα απ οτι είχε από τον κατασκευαστή..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μένα κανένα απολύτως πρόβλημα με το WiFi, την camera (που δεν είναι βέβαια κάτι το εξαιρετικό αλλά όχι και τελείως χάλια) ή  με κάτι άλλο...

Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος... 

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Μολις του κοτσαρα και μια microsd 64αρα...κομπλε απλα το μονο ειναι οτι την διαβαζει σαν αφαιρουμενη συσκευη. Ξερει κανεις αν μπορουμε να το κανουμε να το διαβαζει σαν δευτερο σκληρο??

Δημοσ.

τελεια!!εδω κοιτα για την sd!!απλα κοιτα την sd να την εχει κανει format σε ntfs!

http://garvis.ca/2013/02/21/converting-an-sd-card-to-permanent-storage-in-windows-devices/

Ωραιος φιλε! το εκανα ηδη με το ntfs απλα ηθελα κι αυτο! thanks!

ποια micro sd πήρες?

http://www.e-shop.gr/kingston-sdc10-32gb-32gb-class10-micro-sdhc-1-adaptor-p-PER.550387αυτη εδώ κάνει?

εγω πηρα αυτη: http://www.e-gate.gr/kingston-microsdxc-64gb-class-10-sd-adapter-sdcx10-64gb.html

Σου κανει κι η 32αρα αλλα γνωμη μου αν μπεις στη διαδικασια να παρεις παρε 64...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...