Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Γιατι ρε παιδια τοσοι πολλοι με θεμα στο Wifi...?
vasman15 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Υπαρχει καποιο κουμπακι για reset; Ok το βρηκα πατας το power button για 10 sec
Kostas93 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εγω παντως δεν εχω προβλημα με το WiFi. Εκανε και κανονικα ενημερωσεις και ολα λειτουργουν μια χαρα.
maximusgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Το wifi πάει σφαίρα σ'εμένα. Δηλώνω ενθουσιασμένος από το μηχάνημα!!!! Μία απορία: Κατέβασα το μtorrent και πάω να ρίξω torrents αλλά στη φάση που πετάγεται το παράθυρο με τα αρχεία που εμπεριέχονται δε βρίσκω οκ κάτω για να πατήσω!! Τί κουφό είναι αυτό; Χτες κανονικά όλα αλλά σήμερα δεν έχει το οκ που πατάς για να αρχίσει να φορτώνει. Όσο για το άλλο που λέτε ότι γράφουμε σε usb το recovery τί κερδίζουμε από αυτό; Μόνο το χώρο ή και ταχύτητες; Και αν το κάνουμε αυτό είναι σίγουρο πως θα γίνει η δουλειά αν κάτι συμβεί και το έχουμε σε στικάκι;
johnnyman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 παιδια απο θερμοκρασιες πως τα παει το tablet?μετρησε κανεις με hwmonitor?
samniotis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 δεν το εχω μετρησει αλλα στο χερι ουτε χλιαρο δεν το λες! δεν τ περιμενα με τιποτα....εχουν κανει πολυ καλη δουλεια! ps κανενα swype για windows παιζει?
demosp Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Το δικό μου wifi πετάει! Ειχα ενα προβληματάκι με τον ήχο χτες αλλά μετά τα windows update έφτιαξε. Το xbmc δεν παίζει και μάλλον φταίει οτι το σύστημα μου έφτιαξε φάκελο με ελληνικούς χαρακτήρες c:\users\Δήμος\ Άντε τώρα να διαγράψω το λογαριασμό και ξαναπερνάσω τις ρυθμίσεις απο την αρχή....
johnnyman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 δεν το εχω μετρησει αλλα στο χερι ουτε χλιαρο δεν το λες! δεν τ περιμενα με τιποτα....εχουν κανει πολυ καλη δουλεια! ps κανενα swype για windows παιζει? Άμα μπορείς μετρα λιγο idle temps και load temps με το hwmonitor.με ενδιαφέρει να δω! ευχαριστώ !!
georsev Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Το δικό μου wifi πετάει! Ειχα ενα προβληματάκι με τον ήχο χτες αλλά μετά τα windows update έφτιαξε. Το xbmc δεν παίζει και μάλλον φταίει οτι το σύστημα μου έφτιαξε φάκελο με ελληνικούς χαρακτήρες c:\users\Δήμος\ Άντε τώρα να διαγράψω το λογαριασμό και ξαναπερνάσω τις ρυθμίσεις απο την αρχή.... Για πες τι πρέπει να κάνουμε εμείς για να μην την πατήσουμε?
samniotis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Άμα μπορείς μετρα λιγο idle temps και load temps με το hwmonitor.με ενδιαφέρει να δω! ευχαριστώ !! δεν νομιζω να ειναι σωστες οι ενδειξεις μιας και το κραταω στα χερια μου και ειναι κρυο - ουτε καν χλιαρο! 1
wakabanka Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Λογικά ναί.Παρόμοιες ιdle έχω κι εγώ.Πάντως με 27 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου και multitasking ανάμεσα σε metro εφαρμογές και desktop οι atom ξεπερνάνε χαλαρά τους 50.Με μια 720p h264 ματρόσκα μέσω δικτύου από το desktop με το vlc κυμάνθηκαν 59-62.Μετρημένα με το ίδιο πρόγραμμα.
dobro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 του πατας το κουμπι για μερικα δευτερολεπτα ,κλεινει και ανοιγει.....Η/Υ ειναι ....η καλυτερη επενδυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα