rizla7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 πέρα από την προσφορά και την τιμή, μπράβο στο you και για τον τρόπο που διαχειρίστηκε όλη τη διαδικασία...(και λάθος να ήταν η τιμή)......ούτε ενεργές σελίδες να δέχεται παραγγελίες όλο το βράδυ και να δημιουργείται χαος ούτε τίποτα .. αυτονόητα πράγματα, αλλά με τόσα που έχουμε δει κατα καιρούς γενικά...χρειάζεται να επισημαίνεται και σε αυτά πλέον.. φυσικά, μπράβο και στον ts για την ενημέρωση..
bill987 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μόλις με πήρε η γυναίκα μου τηλέφωνο! - ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ 140€?????? ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ!!! ΤΙ ΠΗΡΕΕΕΕΣΣΣΣ??? - Μωρό μου τίποτα δεν είναι αυτό, για έναν φίλο είναι.. Έχω 3+ ώρες διορία μέχρι να γυρίσω σπίτι να σκεφτώ μια καλή δικαιολογία !! 16
silmarien Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μόλις με πήρε η γυναίκα μου τηλέφωνο! - ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ 140€?????? ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ!!! ΤΙ ΠΗΡΕΕΕΕΣΣΣΣ??? - Μωρό μου τίποτα δεν είναι αυτό, για έναν φίλο είναι.. Έχω 3+ ώρες διορία μέχρι να γυρίσω σπίτι να σκεφτώ μια καλή δικαιολογία !! http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=textiles_in&cID=213&tCatID=193&Menu1=7&Menu2=0 2
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=textiles_in&cID=213&tCatID=193&Menu1=7&Menu2=0 Έεετσιιι!! Έγραψες! 1
someone- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 μου σκασε και εμενα μηνυμα πριν λιγο να παω να παραλαβω απο καταστημα.
hackertom Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μόλις με πήρε η γυναίκα μου τηλέφωνο! - ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΠΑΛΙ 140€?????? ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ!!! ΤΙ ΠΗΡΕΕΕΕΣΣΣΣ??? - Μωρό μου τίποτα δεν είναι αυτό, για έναν φίλο είναι.. Έχω 3+ ώρες διορία μέχρι να γυρίσω σπίτι να σκεφτώ μια καλή δικαιολογία !! 9
ostvarivanje Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Συγχαρητήρια σε όσους παρέλαβαν και καλή υπομονή σε όσους αναμένουν. Θα το είχα παραγγείλει και εγώ αλλά πριν μια εβδομάδα αγόρασα το Asus Vivotab Note 8.
germants Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Και εδώ μήνυμα για παραλαβή απο το πλησιέστερο acs... Όλα κύλησαν τέλεια ως εδώ!
bill987 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 http://ikea.gr/DefaultM.aspx?page=textiles_in&cID=213&tCatID=193&Menu1=7&Menu2=0 Tις έχει βρει, το ποσό είναι στα 300€ περίπου..... Κάποια στιγμή θα τις αλλάξουμε και αυτές να ησυχάσει το κεφαλάκι μου!!!
Kostas93 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Παρελαβα και εγω πριν λιγο. Ενα μεγαλο μπραβο στον Ts που εντοπισε τη προσφορα και ενα ακομη μεγαλο μπραβο στο καταστημα.
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Tις έχει βρει, το ποσό είναι στα 300€ περίπου..... Κάποια στιγμή θα τις αλλάξουμε και αυτές να ησυχάσει το κεφαλάκι μου!!! Μπααα, χλωμό σε βλέπω γιατί όλο και κάποιο αξεσουάρ θα σου προκύψει για το Ε92άρι σου... 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Επειδη ειμαι καλο παιδι και επειδη το μηχανακι ναι μεν εχει gps αλλα δεν υπαρχει com port για το gps και ετσι αν βαλετε καποιο προγραμμα θα σας λεει δεν βρεθηκε gps! Η λυση ειναι εδω! http://www.turboirc.com/gps7/ Κατεβαζουμε το GPSReverse Downloads X86 φυσικα γιατι αυτα τα Windows εχουμε στο Encore το κανουμε install (πανω διπλα στο File Driver Install) τσεκαρισμενα και τα δυο κουτακια που εχει απο κατω και πλεον εχουμε στην διαχειριση συσκευων gps com port Τσεκαρισμενο με το Destinator 7 για pc 6
bill987 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μπααα, χλωμό σε βλέπω γιατί όλο και κάποιο αξεσουάρ θα σου προκύψει για το Ε92άρι σου... 46άρι ήταν αλλά το χαιρετήσαμε, είμαστε σε αναζήτηση νέου bmw !!
fernadezzz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 να ευχαριστησω και γω τον ts! να κανω και μια ερωτηση! το κλειδι των windows 8.1 που εχει μεσα μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε και σε αlλο pc?
johnnyman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 μεσα δεν εχει κλειδακι για windows αλλα ειναι του office και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις σε αλλο pc!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα