Kostas93 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ναι, επειδή εχω βαλει παραλαβή σπίτι και το περιμένω με περισσότερη ανυπομονησία από ότι αν είχα παραγγείλει πιτόγυρα το λέω.Αν δηλαδή ξεκίνησαν οι αποστολές στα σπίτια ή αν όσοι παρέλαβαν πήγαν από εκεί.Εν πάση περιπτώσει την απάντηση την πήρα,ευχαριστώ.
HERTHAN Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Επειδη δεν το ανοιξα ακομη(μαλλον το βραδυ αν προλαβω) εχει μεσα ζελατινα για προστασια οθονης? Αν οχι μπορει καποιος να προτεινει καμια?
silmarien Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Επειδη δεν το ανοιξα ακομη(μαλλον το βραδυ αν προλαβω) εχει μεσα ζελατινα για προστασια οθονης? Αν οχι μπορει καποιος να προτεινει καμια? Αν δεν κοιτάξεις για ζελατίνα, κοίτα για θήκη με smart cover.
gr234567 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 μόλις παρέλαβα με αποστολή στο σπίτι μου, σφραγισμένο, όλα τέλεια!! ένα μεγάλο ευχαριστώ στον topic starter!! έχει κανείς ιδέα αν μπορούμε να βάλουμε gps προγράμματα με offine πλοήγηση, κι αν ναι, ποια;
silmarien Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 έχει κανείς ιδέα αν μπορούμε να βάλουμε gps προγράμματα με offine πλοήγηση, κι αν ναι, ποια; Αν θυμάμαι καλά το Here Maps της Nokia είναι διαθέσιμο. 1
Kostas93 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ισως λειτουργουν τα here maps? αν ειναι όπως στο windows phone κινητά θα είναι πολύ καλά.
HERTHAN Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν δεν κοιτάξεις για ζελατίνα, κοίτα για θήκη με smart cover. Μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα?
silmarien Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα? Κάποιος είχε παραθέσει αυτό χθες. Εγώ παρήγγειλα no-name από ebay. Είχα πάρει για Nexus 7 αντίστοιχο no-name και μετά από 1,5 χρόνο ακόμη κρατάει. 1
gr234567 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν θυμάμαι καλά το Here Maps της Nokia είναι διαθέσιμο. αυτό; http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/here-maps/f8ec7f40-8a1b-4df9-8dbb-47eb30304a88
silmarien Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 αυτό; http://apps.microsoft.com/windows/en-us/app/here-maps/f8ec7f40-8a1b-4df9-8dbb-47eb30304a88 Υποθέτω πως ναι. Δεν το έχω ψάξει. Ακόμη περιμένω την παράδοση από στιγμή σε στιγμή. Απλά ξέρω ότι σε Windows συσκευές είναι από τα καλύτερα gps Apps. 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Στην συσκευασία περιέχει stylus (κυρίως για το desktop mode που λένε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να το διαχειριστείς χωρίς mouse/keyb)? Εάν όχι που θα βρούμε καλό/φτηνό (εντός Αθηνών/online)? Επίσης θήκη με ενσωματωμένο keyboard?
taxtax Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 έχει κανείς ιδέα αν μπορούμε να βάλουμε gps προγράμματα με offine πλοήγηση, κι αν ναι, ποια; Ψάξε για "iGO 8.3 for PC" Είναι πρόγραμμα κάποιων χρόνων, αλλά είναι πολύ καλό και παίρνει τους χάρτες του iGO Primo (αφού είναι ο προκάτοχός του) οι οποίοι ανανεώνονται συνεχώς. Μην μπερδευτείς, κυκλοφορούν και κάποιες εκδόσεις σε emulator. Δεν θέλουμε αυτές, θέλουμε την έκδοση που είναι πράγματι για PC. 1
smpt Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Φιλε μου εννοείται ότι ξέρουμε να διαβάζουμε και επίσης εννοείται ότι φαίνεται σαφέστατο ότι τα τάμπλετ δεν συμμετέχουν! 'Εγώ αναφέρομαι στην παρακάτω δήλωση του φίλου που ποστάρισε εξ'αρχής "στο δικό μου tablet έσπασε η οθόνη. Μου την αλλάξανε σε 4 μέρες χωρίς πολλά πολλά." η οποία αντιτίθεται στην παραπάνω "επίσημη" θέση της toshiba!!! όταν είχα πάρει το δικό μου (android) η εγγύηση ίσχυε για τα πάντα χωρίς εξαιρέσεις. Δεν είδα οτι έχουν αλλάξει τα προϊόντα που συμμετέχουν. Πάντως κάντε το registration, δεν χάνετε τίποτα.
killertomato Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ευχαριστώ τον ts ... παραλαβή άμεση (και με ρέστα ο υπάλληλος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα