Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μου εστειλαν μηνυμα απο ACS οτι εφτασε στο καταστημα τους και ειναι προς παραδοση στο homeeeeeee. :-D

Αν πεταχτω τωρα απο εκει το πηρα.

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηρθε μυνημα οτι ειναι προς παραδοση acs ι δραγουμη

Sent from my iPhone using Insomnia

<p>Μολις μου εστειλαν μηνυμα απο ACS οτι εφτασε στο καταστημα τους και ειναι προς παραδοση στο homeeeeeee. :-D</p> <p>Αν πεταχτω τωρα απο εκει το πηρα.</p>

Προς παραδοση ειναι λογικα. Δεν εφτασε. Μην παα τζαμπα απο εκει και σε πουνε ελα σε κανα 1-2 ωρες

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Προς παραδοση ειναι λογικα. Δεν εφτασε. Μην παα τζαμπα απο εκει και σε πουνε ελα σε κανα 1-2 ωρες

Εκει ειναι μολις πηρα τηλεφωνο και μπορω να παω να το παρω ή να περιμενω να μου το φερουν.

Δημοσ.

Μήνυμα από ACS ότι βρίσκεται εκεί! Κρίμα που θα πρέπει να περιμένω μέχρι το βράδυ για να το χαρώ.

Ευχαριστώ τον TS.

Δημοσ.

Μολις πηρα τηλ στο you και μεχρι αυριο να παω να παραλαβω απο το καταστημα της Λαρισας.

Ρε παιδια γνωριζει κανενας τι καρτα sd περνει επανω γιατι βλεπω τι sd αλλα με καποια αλλα χαρακτηριστικα....

Και αν εχεται να προτεινεται καποια στα 32 gb....

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παρέλαβα πριν 45 λεπτά περίπου , ευχαριστώ τον TS και απο δώ. Πολύ όμορφο μηχανάκι, ο γιος μου ήδη το χαίρεται. Ελληνική έκδοση. Στην επαρχία είμαι και έκανα μια βόλτα απο την ACS, Ανυπόμονος ο μικρός :-)

• Like 1
Δημοσ.

παρέλαβα όλα μια χαρά. Μπράβο στο you γιατί πρέπει να τα λέμε και τα καλά

Από πίσω έχει αυτοκόλλητο το κουτί και μιλάει για διετή εγγύηση. Εκανα κανονικά το registration και το δέχτηκε. 

Ολα άψογα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...