Questioner Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Παντως η υποθεση κουριερ ειναι ενα μεγαλο θεμα γενικοτερα, ολες κανουν οτι ναναι, περνανε κι αμα δεν σε βρουνε δεν αφηνουν ουτε χαρτακι ουτε παιρνουν τηλεφωνο ασε που ερχετε κουριερ με αντικαταβολη και εχει 0 ευρω ταμειο και δεν εχει να σε δωσει ρεστα ,(εγινε 4 συνεχωμενες φορες και παει για πεμπτη... με την δικαιολογια οτι η εταιρεια δεν τους δινει ταμειο. Αν και offtopic ισχύει απόλυτα αυτό με τα ρέστα. Και επειδή δεν μου φταίει ο υπάλληλος που παραδίδει, φροντίζω πάντα να έχω το ακριβές αντίτιμο + κάποιο μικρό μπουρμπουρι για τον κόπο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Σε ένα βιντεάκι στο youtube το είδα και επειδή μου φάνηκε παράξενο είπα να ρωτήσω. Βέβαια θα μπορούσες να πεις απλά ναι ή όχι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται όμως, δεν είναι δυνατόν να σου πουλάνε συσκευή με trial OS... 1
someone- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 και κατι ον τοπικ εγω που το θελω το ταμπλετ αντι του λαπτοπ για διαβασμα στον καναπε,σερφαρισμα,utube,facebook θα ειμαι κομπλε ετσι;;;
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 και κατι ον τοπικ εγω που το θελω το ταμπλετ αντι του λαπτοπ για διαβασμα στον καναπε,σερφαρισμα,utube,facebook θα ειμαι κομπλε ετσι;;; και με το παραπάνω! 1
achilles_g_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται όμως, δεν είναι δυνατόν να σου πουλάνε συσκευή με trial OS...Έγραψα @@@@. Office ήθελα να πω κι έγραψα Windows. Βέβαια μου απάντησε κι ένας φίλος πιο πάνω.
samniotis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 5.Εξαιρέσεις από την προσφορά του πακέτου εγγύησης “No Matter What Guarantee” • Η παρούσα προσφορά δεν ισχύει για τους υπαλλήλους της Toshiba, τους εξουσιοδοτημένους ή μη εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της Toshiba, τα δίκτυα διανομής, τους συνεργάτες, τους οργανισμούς ή τα εξουσιοδοτημένα κέντρα εξυπηρέτησης, τους υπαλλήλους τους, τους συγγενείς πρώτου βαθμού ή για οποιονδήποτε σχετίζεται επαγγελματικά με την παρούσα προσφορά. • Αγορές ανακατασκευασμένων ή ανακαινισμένων φορητών υπολογιστών Toshiba δεν συμπεριλαμβάνονται στην παρούσα προσφορά. Η παρούσα προσφορά δεν ισχύει για τον προαιρετικό εξοπλισμό, τα αξεσουάρ ή τις επεκτάσεις εγγύησης της Toshiba που αγοράζονται με μια καλυπτόμενη συσκευή. Η προσφορά ισχύει μόνο για τους φορητούς υπολογιστές TOSHIBA που έχουν αγοραστεί κατά τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς μεταξύ της 1ης Απριλίου 2014 και 30 Σεπτεμβρίου 2014 • Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για tablet και τηλεοράσεις της Toshiba. • όσοι παραλάβετε να περάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ από εδώ https://www.nomatterwhatguarantee.com/el/Home στο δικό μου tablet έσπασε η οθόνη. Μου την αλλάξανε σε 4 μέρες χωρίς πολλά πολλά. Επίσης εχω την αίσθηση ότι η εγγύηση 2 χρονών ισχύει μόνο με το registration, αλλιώς είναι 1 χρόνο Για το παραπάνω έχει κανείς να σχολιάσει? Τελικά ισχύει η συγκεκριμένη παροχή για το encore ή όχι? Ρωτάω μιάς και στους όρους αναφέρει ότι τα tablet εξαιρούνται...
AlexoudaS Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν θελεις να το κανείς φορμάτ τα windows και τα άλλα προγράμματα πως τα περνάς? μπορείς να βάλεις και windows 7?
johnnyman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Τα office είναι trial 1 μήνα. Μάλλον αυτό θα ακουσες ως trial και το Office full ειναι!!το home and student version! 1
soik85 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Για το παραπάνω έχει κανείς να σχολιάσει? Τελικά ισχύει η συγκεκριμένη παροχή για το encore ή όχι? Ρωτάω μιάς και στους όρους αναφέρει ότι τα tablet εξαιρούνται... Χίλια συγγνώμη αλλά πόσο πιο σαφές να το κάνει; . Η προσφορά ισχύει μόνο για τους φορητούς υπολογιστές TOSHIBA που έχουν αγοραστεί κατά τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς μεταξύ της 1ης Απριλίου 2014 και 30 Σεπτεμβρίου 2014 • Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για tablet και τηλεοράσεις της Toshiba tablet ειναι το encore και το Office full ειναι!!το home and student version! Εγώ απάντησα στο τι πιθανώς άκουσε. Υπάρχει product key στη συσκευασία το οποίο εαν δεν ενεργοποιήσεις είναι trial. Δεν είναι προεγκατεστημένο. Οπότε τυπικά είμαι σωστός σε ότι λέω πως άκουσε ο φίλος μας στο video το οποίο πιθανώς είναι άμεσα hands on μετά απο unboxing Αν θελεις να το κανείς φορμάτ τα windows και τα άλλα προγράμματα πως τα περνάς? μπορείς να βάλεις και windows 7? Μπορείς να βάλεις αλλά δεν θα χεις touch υποστήριξη πλέον. θα θέλει mouse και keyboard μόνο
taxtax Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ελπίζω κι εγώ να το παραλάβω αύριο. Επειδή όμως μου αρέσει πολύ το Asus T100 (το έχω πάρει για την κόρη μου), αν κάποιος έχει το Asus και τον ενδιαφέρει περισσότερο το Toshiba, PM για να συζητήσουμε πιθανή ανταλλαγή (πριν το ξεσφραγίσω).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν θελεις να το κανείς φορμάτ τα windows και τα άλλα προγράμματα πως τα περνάς? μπορείς να βάλεις και windows 7? δεν χρειάζεται να κάνεις format, απλά κάνεις restore... για τη 2η απορία, no offense αλλά wtf? 2
rizla7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 προστέθηκαν αυτά στην παρακολουθηση παραγγελίας στο site παραλαβή από καταστημα acs και δεν ήρθε sms σήμερα... λογικά είναι αυτό που αναφέρθηκε πριν.. οτι στέλνουν sms όταν είναι έτοιμο για παραλαβή από το κάθε σημείο..
samniotis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Χίλια συγγνώμη αλλά πόσο πιο σαφές να το κάνει; . Η προσφορά ισχύει μόνο για τους φορητούς υπολογιστές TOSHIBA που έχουν αγοραστεί κατά τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς μεταξύ της 1ης Απριλίου 2014 και 30 Σεπτεμβρίου 2014 • Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για tablet και τηλεοράσεις της Toshiba tablet ειναι το encore Φιλε μου εννοείται ότι ξέρουμε να διαβάζουμε και επίσης εννοείται ότι φαίνεται σαφέστατο ότι τα τάμπλετ δεν συμμετέχουν! 'Εγώ αναφέρομαι στην παρακάτω δήλωση του φίλου που ποστάρισε εξ'αρχής "στο δικό μου tablet έσπασε η οθόνη. Μου την αλλάξανε σε 4 μέρες χωρίς πολλά πολλά." η οποία αντιτίθεται στην παραπάνω "επίσημη" θέση της toshiba!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 προστέθηκαν αυτά στην παρακολουθηση παραγγελίας στο site παραλαβή από καταστημα acs και δεν ήρθε sms σήμερα... λογικά είναι αυτό που αναφέρθηκε πριν.. οτι στέλνουν sms όταν είναι έτοιμο για παραλαβή από το κάθε σημείο.. Καλα που εισαι και εσυ και ενημερωνόμαστε! Thanks! Επιβεβαιώνεται λοιπον ότι εχει φτασει στο acs point αφου λεει "αναμενεται να παραδωθει σημερα" (το οποιο "σημερα" εχει περασει ηδη, δεν εχουμε 1/7 πλεον), απλα οσοι δεν πηραμε sms, μαλλον δεν το πηραμε επειδή δεν σκαναραν οσα πακετα εφτασαν το απόγευμα στο acs point "μας". Οσα Points σκαναραν , πηρατε sms. Ετσι το μεταφράζω εγω, αν κανω λαθος διορθωστε με. 1
soik85 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Φιλε μου εννοείται ότι ξέρουμε να διαβάζουμε και επίσης εννοείται ότι φαίνεται σαφέστατο ότι τα τάμπλετ δεν συμμετέχουν! 'Εγώ αναφέρομαι στην παρακάτω δήλωση του φίλου που ποστάρισε εξ'αρχής "στο δικό μου tablet έσπασε η οθόνη. Μου την αλλάξανε σε 4 μέρες χωρίς πολλά πολλά." η οποία αντιτίθεται στην παραπάνω "επίσημη" θέση της toshiba!!! Λάθος μου φίλε μου και ζητώ συγγνώμη. Μήπως δεν ήξεραν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα