LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Η acs εδώ και πολύ καιρο (πολλους μηνες) δεν στελνει sms το πρωι της ημερα της παραδοσης να σε ενημερωσει ότι εχει φυγει κατι προς παραδοση, το εχει κοψει, αυτό είναι τσεκαρισμενο αρκετες φορες. Εκτος αν είναι και αυτό πρωτοβουλια του κάθε υποκαταστήματος και το εχουν κοψει χωρις να είναι γραμμη από τα κεντρικα. Σωστα και εμενα σημερα μου εφεραν εναν δισκο και ουτε μηνυμα ουτε τηλεφωνο τιποτα απλα ηρθαν! Επειδη δεν μου αρεσε αυτο την ειπα στον κουριερ ξεκινωντας με το ερωτημα "γιατι δεν με ειδοποιησατε εγω αν ειχα φυγει τι θα κανατε;" η απαντηση ηταν "η θα ερχομασταν αυριο παλι η θα σας στελναμε μηνυμα να ερθετε απο το καταστημα να παραλαβετε" η απαντηση μου με νευρα "ο ανθρωπος σας πληρωσε να μου το φερετε ΣΗΜΕΡΑ στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ και οχι να παιξουμε την κολοκυθια" 1
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πφ κριμα που δεν το προλαβα θα ηταν οτι πρεπει για τον στρατο
cxmgp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 5.Εξαιρέσεις από την προσφορά του πακέτου εγγύησης “No Matter What Guarantee” • Η παρούσα προσφορά δεν ισχύει για τους υπαλλήλους της Toshiba, τους εξουσιοδοτημένους ή μη εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές της Toshiba, τα δίκτυα διανομής, τους συνεργάτες, τους οργανισμούς ή τα εξουσιοδοτημένα κέντρα εξυπηρέτησης, τους υπαλλήλους τους, τους συγγενείς πρώτου βαθμού ή για οποιονδήποτε σχετίζεται επαγγελματικά με την παρούσα προσφορά. • Αγορές ανακατασκευασμένων ή ανακαινισμένων φορητών υπολογιστών Toshiba δεν συμπεριλαμβάνονται στην παρούσα προσφορά. Η παρούσα προσφορά δεν ισχύει για τον προαιρετικό εξοπλισμό, τα αξεσουάρ ή τις επεκτάσεις εγγύησης της Toshiba που αγοράζονται με μια καλυπτόμενη συσκευή. Η προσφορά ισχύει μόνο για τους φορητούς υπολογιστές TOSHIBA που έχουν αγοραστεί κατά τη διάρκεια ισχύος της προσφοράς μεταξύ της 1ης Απριλίου 2014 και 30 Σεπτεμβρίου 2014 • Αυτή η προσφορά δεν ισχύει για tablet και τηλεοράσεις της Toshiba. • όσοι παραλάβετε να περάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ από εδώhttps://www.nomatterwhatguarantee.com/el/Homeστο δικό μου tablet έσπασε η οθόνη. Μου την αλλάξανε σε 4 μέρες χωρίς πολλά πολλά.Επίσης εχω την αίσθηση ότι η εγγύηση 2 χρονών ισχύει μόνο με το registration, αλλιώς είναι 1 χρόνο
silmarien Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Σωστα και εμενα σημερα μου εφεραν εναν δισκο και ουτε μηνυμα ουτε τηλεφωνο τιποτα απλα ηρθαν! Επειδη δεν μου αρεσε αυτο την ειπα στον κουριερ ξεκινωντας με το ερωτημα "γιατι δεν με ειδοποιησατε εγω αν ειχα φυγει τι θα κανατε;" η απαντηση ηταν "η θα ερχομασταν αυριο παλι η θα σας στελναμε μηνυμα να ερθετε απο το καταστημα να παραλαβετε" η απαντηση μου με νευρα "ο ανθρωπος σας πληρωσε να μου το φερετε ΣΗΜΕΡΑ στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ και οχι να παιξουμε την κολοκυθια" Δεν νομίζω ότι ο υπάλληλος που παραδίδει το δέμα ευθύνεται γι αυτό. Την δουλειά του την έκανε. Νομίζω ένα τηλέφωνο στα κεντρικά θα άρμοζε καλύτερα. 1
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Σωστα και εμενα σημερα μου εφεραν εναν δισκο και ουτε μηνυμα ουτε τηλεφωνο τιποτα απλα ηρθαν! Επειδη δεν μου αρεσε αυτο την ειπα στον κουριερ ξεκινωντας με το ερωτημα "γιατι δεν με ειδοποιησατε εγω αν ειχα φυγει τι θα κανατε;" η απαντηση ηταν "η θα ερχομασταν αυριο παλι η θα σας στελναμε μηνυμα να ερθετε απο το καταστημα να παραλαβετε" η απαντηση μου με νευρα "ο ανθρωπος σας πληρωσε να μου το φερετε ΣΗΜΕΡΑ στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ και οχι να παιξουμε την κολοκυθια" Αν δε σε βρει αφήνουν σημείωμα να πας να παραλάβεις εσύ από το κατάστημα αν θέλεις ή έρχονται την άλλη μερα
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δεν νομίζω ότι ο υπάλληλος που παραδίδει το δέμα ευθύνεται γι αυτό. Την δουλειά του την έκανε. Νομίζω ένα τηλέφωνο στα κεντρικά θα άρμοζε καλύτερα. Θα μπορουσε να μου πει "δεν ξερω εμενα μου εδωσαν αυτο και μου ειπαν να το πας εκει" και οχι να μου λεει αν σε βρουμε σε βρηκαμε αλλιως ελα να μας βρει εσυ!
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Το μηνυμα που είναι χρησιμο για περι επερχόμενης παραδοσης το εκοψαν, ενώ το αχρηστο "επικοινωνήστε αμεσα" μετα την αποτυχια, το στελνουν. Αχρηστο γιατι την ιδια μερα ποτε δεν ξαναρχονται ακομα και σε 2 λεπτα μετα την αποτυχια να τους καλεσεις, αλλα και επειδή ουτε ραντεβού μπορεις να κλησεις για την επομενη. Ο,τι ωρα είναι να ερθουν θα ερθουν, ακομα και αν τους πεις ωρα (2-3ωρο παραθυρο) και δηθεν την σημειωσουν, ερχονται εντελως διαφορετικη!! Τσεκαρισμενο και αυτό 2-3 φορες. Το εχω ξαναγραψει, ας το γραψω και εδώ που μαλλον μας διαβαζουν, είναι για μενα τουλάχιστον, λογος να μην αγοράζεις όταν εμπλεκονται. Αν τους ενδιαφερουν να πουλανε, ας το δουν το θεμα. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αν δε σε βρει αφήνουν σημείωμα να πας να παραλάβεις εσύ από το κατάστημα αν θέλεις ή έρχονται την άλλη μερα Συγνωμη αλλα ο ανθρωπος ΠΛΗΡΩΣΕ για να τον εχω σημερα στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ και οχι να μου τον φερουν αλλη μερα η να παω εγω απο κει. Δηλαδη αν ημουν αναπηρος θα επρεπε να φαω ταλαιπωρια επειδη ξεχασαν να κανουν σωστα την δουλεια τους; Οπως ειπε και ο Γιαννης πρωτα εστελναν μηνυμα εμενα και τηλεφωνο με επερναν αλλα τωρα τιποτα. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Καλα δεν πληρωνουν οι συγκεκριμένοι, στον ομιλο τους είναι. Το πληρωνουν εμμεσα με την πιθανη μειωση των πωλήσεων όμως. Αλλοι βεβαια πληρωνουν όπως λες, για α) να στο φερουν σπιτι β) ΕΚΕΙΝΗ την ημερα, και όχι να πας εσυ μετα από 2 "αποτυχημένες" προσπάθειες (που μεχρι και αδεια από τη δουλεια σου μπορει να εχεις σπαταλησει αδικα), 2-3 εργασιμες μετα, να παραλαβεις από το υποκατάστημα τους.
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Συγνωμη αλλα ο ανθρωπος ΠΛΗΡΩΣΕ για να τον εχω σημερα στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ και οχι να μου τον φερουν αλλη μερα η να παω εγω απο κει. Δηλαδη αν ημουν αναπηρος θα επρεπε να φαω ταλαιπωρια επειδη ξεχασαν να κανουν σωστα την δουλεια τους; Οπως ειπε και ο Γιαννης πρωτα εστελναν μηνυμα εμενα και τηλεφωνο με επερναν αλλα τωρα τιποτα. Δε λέω ότι έχεις άδικο, απλά τι κάνουν αν δε σε βρούνε. Πάντως, εγώ όταν παραγγέλνω από you με acs παίρνω 2-3 μηνύματα, ότι έφυγε, ότι είναι στο υποκατάστημα της περιοχής μου, ότι είναι προς παράδοση κλπ. Επίσης, έχω μάθει τι ώρα έρχονται οι courier στην περιοχή μου και δεν καθυστερώ
achilles_g_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Έχει φουλ office όπως το asus t100 ή trial για ένα μήνα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Έχει φουλ Windows όπως το asus t100 ή trial για ένα μήνα? έχεις πετύχει άλλο x86 tablet με trial windows 8?
achilles_g_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 έχεις πετύχει άλλο x86 tablet με trial windows 8?Σε ένα βιντεάκι στο youtube το είδα και επειδή μου φάνηκε παράξενο είπα να ρωτήσω. Βέβαια θα μπορούσες να πεις απλά ναι ή όχι
lm555 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Παντως η υποθεση κουριερ ειναι ενα μεγαλο θεμα γενικοτερα, ολες κανουν οτι ναναι, περνανε κι αμα δεν σε βρουνε δεν αφηνουν ουτε χαρτακι ουτε παιρνουν τηλεφωνο ασε που ερχετε κουριερ με αντικαταβολη και εχει 0 ευρω ταμειο και δεν εχει να σε δωσει ρεστα ,(εγινε 4 συνεχωμενες φορες και παει για πεμπτη... με την δικαιολογια οτι η εταιρεια δεν τους δινει ταμειο.
soik85 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Σε ένα βιντεάκι στο youtube το είδα και επειδή μου φάνηκε παράξενο είπα να ρωτήσω. Βέβαια θα μπορούσες να πεις απλά ναι ή όχι Τα office είναι trial 1 μήνα. Μάλλον αυτό θα ακουσες ως trial
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα