Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ε; :P Εγώ επέλεξα παραλαβή από ACS. Ούτως ή άλλως είναι 200 μέτρα από το σπίτι μου.

και εγω παραλαβη απο acs εβαλα μιας και ειναι στο δρομο μου μετα την δουλεια ... θα σκασει και σε εσενα οπου να ναι το μνμ  :-)

• Like 1
  • Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι,αφου τζαμπα ηταν

Τσάμπα είναι αλλά απο παλιότερες εμπειρίες μου είναι σκέτη ταλαιπωρία..Μπορεί να έρθουν και στις 8 το βράδυ.

Μετανιώνω που δεν έβαλα παραλαβή απο την acs.

• Like 1
Δημοσ.

Να πω και εγώ με τη σειρά μου οτι με πήρανε τηλέφωνο απο το you και μου ζήτησαν επιβεβαίωση...Απο ότι με ενημέρωσαν σήμερα θα το έστελναν οπότε άυριο ή το πολύ μεθάυριο θα το έχω στα χέρια μου.Ευχαριστώ πολύ τον topic starter για την προσφορά!θα επανέλθω μόλις παραλάβω!! :-)

Δημοσ.

Γαμω εγώ δεν πρόλαβα....

:/

Αν όντως είναι αληθινή προσφορά μπράβο στον topic starter και στα παιδιά που πρόλαβαν να πάρουν ένα..

• Moderators
Δημοσ.

Τσάμπα είναι αλλά απο παλιότερες εμπειρίες μου είναι σκέτη ταλαιπωρία..Μπορεί να έρθουν και στις 8 το βράδυ.

Μετανιώνω που δεν έβαλα παραλαβή απο την acs.

Ακριβως αυτό. Είναι πολύ καλυτερα να βαλεις παραλαβη από το υποκατάστημα τους η της acs αν κατι από αυτά είναι κοντα σου, παρα να περιμενεις ποτε και ΑΝ... Σκοτωμα...

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα παραλαβή από κατάστημα. Μάλλον αυριο παραλαμβάνω.

Λεπτομέρειες Παραγγελίας   Ημερομηνία Ώρα

Ολοκληρωμένη 1/7/2014 4:50:30 μμ

Συλλογή Προϊόντων 1/7/2014 8:51:00 πμ

Παρελήφθη 30/6/2014 10:43:50 μμ

Νέα παραγγελία 30/6/2014 10:43:48 μμ

ΥΓ. ευχαριστώ!

Δημοσ.

Από προηγούμενη εμπειρία με You και παραλαβή πάντα από ACS, το SMS έρχεται αφού φτάσει στο κατάστημα και είναι έτοιμο να το παραλάβεις. Οπότε δε νομίζω πως πρέπει να αγχώνεστε. 

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει μιλάμε για φανταστική προσφορά! Στην ουσία αγοράσατε tablet, που είναι και Mini pc, με full λειτουργικό και γνήσιο Office, με 139€!!! Από τα καλύτερα ελληνικά deals νομίζω! Καλορίζικο σε όλους! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως ρε παιδια εμεις που εχουμε βαλει παραλαβει απο το καταστημα (λαρισα) δεν χρειαζεται να ερθει καποιο email sms για να παμε να παραλαβουμε?

Επισης γνωριζει κανενας αν μεσα στην συσκευασια υπαρχει καποια μεμβρανη οθονης?

Δημοσ.

Θα μας χωρίσουν οι γυναίκες μας! Έχουμε κανέναν συν-φουρμίτη δικηγόρο στα υπόψην :-D ;

• Like 6
Δημοσ.

<p>Θα μας χωρίσουν οι γυναίκες μας! Έχουμε κανέναν συν-φουρμίτη δικηγόρο στα υπόψην :-D ;</p>

Σε λιγο καιρο θα παιζουν και προσφορες(αμοιβη δικηγορου,δικαστικα εξοδα κλπ) για εκδοση διαζυγιου.
  • Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

Από προηγούμενη εμπειρία με You και παραλαβή πάντα από ACS, το SMS έρχεται αφού φτάσει στο κατάστημα και είναι έτοιμο να το παραλάβεις. Οπότε δε νομίζω πως πρέπει να αγχώνεστε.

Ναι αλλα αλλοι λενε ότι ελαβαν sms εδώ και ωρες, αλλοι όχι. Με παραλαβη από acs point και οι "δυο".

Δημοσ.

σε πλαισιο, κωτσο, cosmodata και egate γραφει οτι εχει 2 χρόνια εγγυηση, σε public kai multirama μονο 1.

στο σαιτ της toshiba λεει 1 επισης.

ξέρει κανεις τι παιζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...