Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω ρε παιδια για την βοηθεια ...τωρα επερνα τηλ στο 801...κλπ αλλα τιπ να το συκωσει κανενας.

Παντως μεσα στην παρακολουθηση παραγγελιας φαινεται ολοκληρωμενη 12:51μμ.

Δημοσ.

wtf παιδια? μπορεις να παιξεις lol σ'αυτο το ταμπλετ οπως ειπε και ενα φιλος πριν? --W--T--F-- ???

Αν ειναι ετσι μετα απο τοσες βρισιες και κραξιμο που εχει φαει το you τους αξιζουν καλα λογια.

(αλλα καλο ειναι να περιμενετε μεχρι να το παραλαβετε για να σιγουρευτειτε για την τιμη).

Παντως σιγουρα σε ταμπλετ δεν υπαρχει σύγκριση αναμεσα σε android και windows 8. Με windows η εμπειρια χρησης ειναι απιστευτη.

Δημοσ.

Παιδιά θα σας αποθαρρύνω αλλά δύσκολα να μη το πάρει κάποιος γιατί η τιμή είναι εξαιρετική. Μόνο αν βρείτε κάποιον να σας το δώσει εκεί στα 200 ευρώ. Μην παρεξηγηθώ δεν πρόκειται να πουλήσω το δικό μου.

• Like 1
Δημοσ.

ολο και καποιο θα πεταχθει στις αγγελιες.....απο αυριο! :-D :P

ΥΓ.μολις ηρθε μυνημα acs.....

θα το παρουμε ολοι!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

απο αυριο ξεκινα η διαιτα της μακαροναδας........τυφλα να εχουν τα κεντρα αδυνατισματος.Insomnia for ever!..... :wub:

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα τίποτα. Έχετε επιλέξει κατ' οίκον παράδοση;

ναι,αφου τζαμπα ηταν

Δημοσ.

ναι,αφου τζαμπα ηταν

Ναι ε; :P Εγώ επέλεξα παραλαβή από ACS. Ούτως ή άλλως είναι 200 μέτρα από το σπίτι μου.

• Like 1
Δημοσ.

Αντε ρε παιδια με το καλο να παραλαβεται......εγω με παραλαβη απο το καταστημα ακομα τιπ απο μηνυματα...

Να ρωτησω

Καρτα sd γνωριζει κανενας μεχρι ποσα gb μπορει να παρει ?για να την φορτωσο με ταινιες για της διακοπες..

Επισης δεν ειναι λογικα 3g απο τα λιγα διαβασα ,πως μπορουμε με ενα στικακι της cosmote να εχουμε internet?

Ακομα ποια παιχνιδια μπορει να συκωσει ωστε με ενα ασυρματο ποντικι-πληκτρολογιο να παιξουμε ....

Δηλαδη με ποιον επεξεργαστη σταθερου υπολογιστη συγκρινεται (αν ειναι εφικτο αυτο..)

Ευχαριστω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...