Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Aνταλλαζω την 50αρα F&U με το ταμπλετ + τη διαφορα αν καποιον τον ενδιαφερει ΠΜ!
gkarabid Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ευχαριστω ρε παιδια για την βοηθεια ...τωρα επερνα τηλ στο 801...κλπ αλλα τιπ να το συκωσει κανενας. Παντως μεσα στην παρακολουθηση παραγγελιας φαινεται ολοκληρωμενη 12:51μμ.
sprake Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 wtf παιδια? μπορεις να παιξεις lol σ'αυτο το ταμπλετ οπως ειπε και ενα φιλος πριν? --W--T--F-- ??? Αν ειναι ετσι μετα απο τοσες βρισιες και κραξιμο που εχει φαει το you τους αξιζουν καλα λογια. (αλλα καλο ειναι να περιμενετε μεχρι να το παραλαβετε για να σιγουρευτειτε για την τιμη). Παντως σιγουρα σε ταμπλετ δεν υπαρχει σύγκριση αναμεσα σε android και windows 8. Με windows η εμπειρια χρησης ειναι απιστευτη.
nutrialex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Επαναλαμβάνω.: Οποιος ΔΕ το θέλει, το αγοράζω μετρητής και στο χώρο σας. PM please.
VonLoutsos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αν είναι κάποιος από Πάτρα και αποφασίσει να μην το παραλάβει, δηλώνω ενδιαφέρον. Ευχαριστώ.
efo355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Παιδιά θα σας αποθαρρύνω αλλά δύσκολα να μη το πάρει κάποιος γιατί η τιμή είναι εξαιρετική. Μόνο αν βρείτε κάποιον να σας το δώσει εκεί στα 200 ευρώ. Μην παρεξηγηθώ δεν πρόκειται να πουλήσω το δικό μου. 1
dobro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ολο και καποιο θα πεταχθει στις αγγελιες.....απο αυριο! ΥΓ.μολις ηρθε μυνημα acs..... θα το παρουμε ολοι!!!!! 1
HERTHAN Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μόλις ήρθε ενημερωτικό SMS ότι εστάλη με ACS. Κι εμενα μολις τωρα. 1
tigersgate6 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ω ναι ...καλες παραλαβες μπραβο στο you ... και στο γατονι μας που το ανακαλυψε !!! 1
dobro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 απο αυριο ξεκινα η διαιτα της μακαροναδας........τυφλα να εχουν τα κεντρα αδυνατισματος.Insomnia for ever!..... 2
Questioner Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εμένα τίποτα. Έχετε επιλέξει κατ' οίκον παράδοση;
dobro Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εμένα τίποτα. Έχετε επιλέξει κατ' οίκον παράδοση; ναι,αφου τζαμπα ηταν
Questioner Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ναι,αφου τζαμπα ηταν Ναι ε; Εγώ επέλεξα παραλαβή από ACS. Ούτως ή άλλως είναι 200 μέτρα από το σπίτι μου. 1
gkarabid Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αντε ρε παιδια με το καλο να παραλαβεται......εγω με παραλαβη απο το καταστημα ακομα τιπ απο μηνυματα... Να ρωτησω Καρτα sd γνωριζει κανενας μεχρι ποσα gb μπορει να παρει ?για να την φορτωσο με ταινιες για της διακοπες.. Επισης δεν ειναι λογικα 3g απο τα λιγα διαβασα ,πως μπορουμε με ενα στικακι της cosmote να εχουμε internet? Ακομα ποια παιχνιδια μπορει να συκωσει ωστε με ενα ασυρματο ποντικι-πληκτρολογιο να παιξουμε .... Δηλαδη με ποιον επεξεργαστη σταθερου υπολογιστη συγκρινεται (αν ειναι εφικτο αυτο..) Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα