Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωχχχχχχχχ..........εχουμε και τετοια μαραφετια να παρουμε. :cry:

Αλλα λεφτα κι εκει τωρα για θηκες, ζαλα(δα)τινες, πενακια, παπαρακια και τα σχετικα ωστε να ειμαστε κομπλε απο καθε αποψη.

Υ.Γ. Εσυ ρε μλκ δεν εχεις και το nexus 7 που ειχες παρει απο Αγγλια?Βλεπω να βγαινουμε στην ζητιανια γενικοτερα εδω μεσα.

Ναι. Μου έκανε παράπονα ο,τι είναι μόνο του. Δεν ήθελα και πολύ να του κάνω ένα αδερφάκι με άλλη μάνα (Microsoft). :P :P

• Like 2
  • Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φοβερή προσφορά!

Κλασσικά πάλι δεν πρόλαβα... :cry: :cry: :cry:

Έχω ένα android tablet, θα ήθελα να δοκιμάσω και Win...

Με το καλό, όταν παραλάβετε!

• Like 2
Δημοσ.

εδω παιζει skyrim τι να λεμε τωρα.... 

Κάποτε κυνηγούσα συνέχεια τις Προσφορές. Μέχρι που έφαγα ένα βέλος στο γόνατο

• Like 5
Δημοσ.

Αν είναι ελληνικα ελληνικης αντιπροσωπειας η εισαγωγή δικη του από αμερικη ρωτησε κανεις?

Δημοσ.

Μόλις παρήγγειλα http://www.ebay.com/itm/121316245905?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 

Για να μπορούμε να έχουμε συνδεμένο ποντίκι-πληκτρολόγιο και να φορτίζει παράλληλα

Νομίζω ότι ασχέτως adapter δεν έχει την δυνατότητα OTG και παράλληλης φόρτισης...

Δημοσ.

Νομίζω ότι ασχέτως adapter δεν έχει την δυνατότητα OTG και παράλληλης φόρτισης...

Οντως δεν εχει, καλο είναι να μη το παρει ο φιλος αδικα

Δημοσ.

Το έψαξα χρειάζεται Y cable σαν αυτό που έβαλα πιο πάνω.

http://forum.tabletpcreview.com/toshiba/60229-charging-encore-whilst-using-usb-devices.html

Κοιτάξτε το έκτο post και έχω βρει να λένε τα ίδια και από άλλη σελίδα

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστω τον φιλο για το ανοιγμα του θεματος.

Χθες εκανα και εγω μια παραγγελια (για την γυναικα) ωρα 10:50 μμ και ενω ηρθε κανονικα email επιβεβαιωσης παραγγελιας 

Ευχαριστούμε για την παραγγελία σου Η παραγγελία σου με αριθμό 3######και αξία 139,00 € καταχωρήθηκε επιτυχώς. Ακολουθούν αναλυτικά τα στοιχεία παραγγελίας: Ονοματεπώνυμο:   Κωδικός Μέλους U: 160404 Αριθμός παραγγελίας: 3##### Ημερ. Καταχώρισης
Παραγγελίας: 30/6/2014 7:48:51 μμ Σχόλια Παραγγελίας:   Διεύθυνση Αποστολής: ΛΑΡΙΣΑ Παραλήπτης: ΓΙΩΡΓΟΣ .... Τρόπος Αποστολής: Παραλαβή από: U - U SHOP ΛΑΡΙΣΑΣ 2 Τρόπος Πληρωμής: Αντικαταβολή Προϊόντα Παραγγελίας Κωδικός Περιγραφή Ποσότητα Αξία 267578 Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (8" / 32GB / WiFi / Windows 8.1) 1 139,00 €   Επιβάρυνση Δόσεων: 0,00 €   Αξία Μεταφορικών: 0,00 €   Σύνολο: 139,00 €  

μπαινοντας στην σελιδα τους και κοιτοντας της εκκρεμεις παραγγελιες δεν φαινεται τιποτα...

Φυσικα και δεν ηρθε καποιο αλλο email sms η τηλεφωνο....

Η παραγγελια εγινε σαν μελος ...

Σε εσας παιδες το ιδιο φαινεται

Δημοσ.

Χθες εκανα και εγω μια παραγγελια (για την γυναικα) ωρα 10:50 μμ και ενω ηρθε κανονικα email επιβεβαιωσης παραγγελιας 

Ευχαριστούμε για την παραγγελία σου Η παραγγελία σου με αριθμό 3######και αξία 139,00 € καταχωρήθηκε επιτυχώς. Ακολουθούν αναλυτικά τα στοιχεία παραγγελίας: Ονοματεπώνυμο:   Κωδικός Μέλους U: 160404 Αριθμός παραγγελίας: 3##### Ημερ. Καταχώρισης

Παραγγελίας: 30/6/2014 7:48:51 μμ Σχόλια Παραγγελίας:   Διεύθυνση Αποστολής: ΛΑΡΙΣΑ Παραλήπτης: ΓΙΩΡΓΟΣ .... Τρόπος Αποστολής: Παραλαβή από: U - U SHOP ΛΑΡΙΣΑΣ 2 Τρόπος Πληρωμής: Αντικαταβολή Προϊόντα Παραγγελίας Κωδικός Περιγραφή Ποσότητα Αξία 267578 Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (8" / 32GB / WiFi / Windows 8.1) 1 139,00 €   Επιβάρυνση Δόσεων: 0,00 €   Αξία Μεταφορικών: 0,00 €   Σύνολο: 139,00 €  

μπαινοντας στην σελιδα τους και κοιτοντας της εκκρεμεις παραγγελιες δεν φαινεται τιποτα...

Θα την δεις στις Ολοκληρωμένες Παραγγελίες.

http://www.you.gr/myaccount/CompletedOrders

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εκκρεμεί γι'αυτό δε φαίνεται. Δες στις ολοκληρωμένες

Δημοσ.

Για όποιον ψάχνει θήκη η διαστάσεις του Tablet είναι 213 x 136 x 10.7 mm και επιπλέον η μπροστινή κάμερα δε βρίσκεται στο κέντρο. 3G δεν έχει αλλά μπορούμε μέσω usb otg να βάλουμε usb 3g modem

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...