drkar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αν καποιος δεν το παραλαβει για καποιο λογο και ειναι θεσσαλονικη ας ριξει ενα πμ!
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Τέλεια προσφορά! Μόνο το office κάνει τόσο! Πρωτον Μπραβο στον Ts και στο You. Δευτερον το ειδα χθες με το που εβαλε ο Ts την προσφορα αλλα υπεθεσα οτι ειναι τυπογραφικό λαθος... -.- Τρίτων, περιμένω τον πρώτο κατεργαρη που θα το βαλει στις αγγελιες 200+€... Δεν αγοράζω ούτε πουλάω μεταχειρισμένα συνήθως αλλά δεν θεωρώ "κατεργάρη" κάποιον που θα το βάλει 200€ στις αγγελίες εφόσον η τιμή του πάει πάλι εκεί που ήταν...Δηλαδή αν το κέρδιζε σε διαγωνισμό θα έπρεπε να το χαρίσει?
panormou13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Βγήκε προσφορά και στο Amazon http://www.amazon.com/Toshiba-Encore-WT8-A32-8-Inch-Tablet/dp/B00G1YKHHA Πιθανώς να το βγάλουν και άλλα καταστήματα Ελλάδα σε τέτοια τιμή, ίσως επειδή έρχεται επόμενο μοντέλο..! καλυτερη προσφρα του you και απο το amazon.. ασε που ποτε τα 194 δολαρια δεν μεταφραζονται σε αναλογια ευρω..τουλάχιστον σε 200 και βαλε μεταφράζεται..
cgioris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 καλυτερη προσφρα του you και απο το amazon.. ασε που ποτε τα 194 δολαρια δεν μεταφραζονται σε αναλογια ευρω..τουλάχιστον σε 200 και βαλε μεταφράζεται.. Έλα ρε παλικάρι.. Κοντά στα ίδια λεφτά βγαίνει, απλά δε συμφέρει από το Amazon λόγω μεταφορικών και ίσως να μη στέλνει και Ελλάδα κιόλας.. Δεν είπα να μην υποστηρίξουμε το you... Δες και εδώ πόσο αντιστοιχούν τα 194 δολάρια σε ευρώ.. http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=194&From=USD&To=EUR
paularas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 btw, στο you.gr όταν μπαίνω δεν φαίνεται τίποτα στις αγορές και έχω μόνο το email επιβεβαίωσης. πέρα από αυτό το email, έλαβε κανένας καμία ειδοποίηση ή μπα? ps2: (το ps1 είναι πριν) αν δεν κάνω λάθος, το "αυθημερόν" του you για θεσσαλονίκη είναι +1 μέρα μετά. άρα λογικά οι εκ Θεσσαλονίκης θα λάβουν / λάβουμε πέμπτη ΛΟΓΙΚΑ
johnnyman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 χαχαχαχα ειδικα αυτο με την αγγελια θα το δεις σιγουρα man!!!
efo355 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 btw, στο you.gr όταν μπαίνω δεν φαίνεται τίποτα στις αγορές και έχω μόνο το email επιβεβαίωσης. πέρα από αυτό το email, έλαβε κανένας καμία ειδοποίηση ή μπα? ps2: (το ps1 είναι πριν) αν δεν κάνω λάθος, το "αυθημερόν" του you για θεσσαλονίκη είναι +1 μέρα μετά. άρα λογικά οι εκ Θεσσαλονίκης θα λάβουν / λάβουμε πέμπτη ΛΟΓΙΚΑ Δεν φαίνεται στις εκκρεμείς παραγγελίες αλλά φαίνεται στις ολοκληρωμένες
HERTHAN Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Τρίτων, περιμένω τον πρώτο κατεργαρη που θα το βαλει στις αγγελιες 200+€... Στα 199 ειχα σκοπο να το βαλω. Φυσικα κανω πλακα για να μην αρχισει και κανενας πολεμος. Η τιμη ειναι εξαιρετικη........δεν εχω ιδεα απο tablet κι ελπιζω να ειναι ευκολο στην χρηση και να μην θελει να κανουμε παππππαδες για να λειτουργει σωστα οπως διαβαζω κατα καιρους για διαφορα κινεζικα κ.α.
paularas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 btw, στο you.gr όταν μπαίνω δεν φαίνεται τίποτα στις αγορές και έχω μόνο το email επιβεβαίωσης. πέρα από αυτό το email, έλαβε κανένας καμία ειδοποίηση ή μπα? ps2: (το ps1 είναι πριν) αν δεν κάνω λάθος, το "αυθημερόν" του you για θεσσαλονίκη είναι +1 μέρα μετά. άρα λογικά οι εκ Θεσσαλονίκης θα λάβουν / λάβουμε πέμπτη ΛΟΓΙΚΑ Δεν φαίνεται στις εκκρεμείς παραγγελίες αλλά φαίνεται στις ολοκληρωμένες Σωστος Sent from my iPhone using Insomnia Τρίτων, περιμένω τον πρώτο κατεργαρη που θα το βαλει στις αγγελιες 200+€... Στα 199 ειχα σκοπο να το βαλω. Φυσικα κανω πλακα για να μην αρχισει και κανενας πολεμος. Η τιμη ειναι εξαιρετικη........δεν εχω ιδεα απο tablet κι ελπιζω να ειναι ευκολο στην χρηση και να μην θελει να κανουμε παππππαδες για να λειτουργει σωστα οπως διαβαζω κατα καιρους για διαφορα κινεζικα κ.α. Βασικα laptop ειναι σε μορφη tablet Sent from my iPhone using Insomnia 1
hackertom Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 απο βιντεάκια youtube φαίνεται μιαχαρά! Εχω ακυρώσει ήδη το surface του eshop! Θα την βγάλουμε με αυτό όσο πάει...
panormou13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Έλα ρε παλικάρι.. Κοντά στα ίδια λεφτά βγαίνει, απλά δε συμφέρει από το Amazon λόγω μεταφορικών και ίσως να μη στέλνει και Ελλάδα κιόλας.. Δεν είπα να μην υποστηρίξουμε το you... Δες και εδώ πόσο αντιστοιχούν τα 194 δολάρια σε ευρώ.. http://www.xe.com/currencyconverter/convert/?Amount=194&From=USD&To=EUR Ξερω φιλε μου την αναλογια ευρω με usd αλλα εχεις δει ποτε να ισχιει? Τα 200usd βγαινουν περιπου 200ευρω ειναι θεμα φορου στις ηπα και στην ελλαδα.. 1
Questioner Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Σήμερα βγήκα στη ζητιανιά και εξοικονόμησα κανένα 25άρικο για θήκη. Για να ακούσω προτάσεις... 1
johnnyman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 για θηκη αμα ενδιαφερεσαι για τα λεφτα της αυτη ειναι η καλυτερη για μενα!εχω την ιδια στο dell που εχω και ειναι πολυ καλη!! http://www.amazon.co.uk/Toshiba-Encore-8-Inch-Windows-Tablet-Black/dp/B00HG4HPAQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1404220118&sr=8-1&keywords=toshiba+encore+8+case
HERTHAN Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Σήμερα βγήκα στη ζητιανιά και εξοικονόμησα κανένα 25άρικο για θήκη. Για να ακούσω προτάσεις... Ωχχχχχχχχ..........εχουμε και τετοια μαραφετια να παρουμε. Αλλα λεφτα κι εκει τωρα για θηκες, ζαλα(δα)τινες, πενακια, παπαρακια και τα σχετικα ωστε να ειμαστε κομπλε απο καθε αποψη. Υ.Γ. Εσυ ρε μλκ δεν εχεις και το nexus 7 που ειχες παρει απο Αγγλια?Βλεπω να βγαινουμε στην ζητιανια γενικοτερα εδω μεσα. 2
someone- Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα