Προς το περιεχόμενο

Tablet Toshiba Encore WT8-A-102 (139€ @you.gr) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία και εμένα τώρα λέει ολοκληρωμένη!!!

Και εμένα έχει ακριβώς τις ίδιες ώρες στη συλλογή και ολοκλήρωση..

Λέτε να μην είναι καλό αυτό;

Γιατί να μην είναι καλό ?? Αφού είμαστε κομπλέ!!!

• Απαντ. 753
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες μην ξεχάσετε μόλις παραλάβουμε την ΘΕΤΙΚΗ αξιολόγηση στο skroutz!!!!! 

Το κατάστημα πλέον έχει αποδείξει ότι μας σέβεται σαν πελάτες!!! 

• Like 19
Δημοσ.

πράγματι, μόλις παραλάβω, εγώ τουλάχιστον θα ρίξω θετική αξιολόγηση.
Μακάρι να το παίρνανε και τα άλλα καταστήματα ως παραδειγμα.

Δημοσ.

Και εμένα ολοκληρωμένη λέει. Παρήγγειλα πριν ανοίξει θέμα στο insomnia.

Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδιά επειδή δεν πρόλαβα την προσφορά  αν κάποιος για κάποιο λόγο δεν το θέλει το αγοράζω εγώ ας στείλει ένα μήνυμα ty 

Δημοσ.

Βγήκε προσφορά και στο Amazon http://www.amazon.com/Toshiba-Encore-WT8-A32-8-Inch-Tablet/dp/B00G1YKHHA

Πιθανώς να το βγάλουν και άλλα καταστήματα Ελλάδα σε τέτοια τιμή, ίσως επειδή έρχεται επόμενο μοντέλο..!

Το θέμα είναι ότι τα καινούρια δεν δίνουν κάτι παραπάνω. Γενικά αμα παραλάβουμε θα είναι καταπληκτική προσφορά παιδιά

Δημοσ.

όπου έψαξα λίγο για τον επεξεργαστή που φοράει και παίζει άνετα lol και hearthstone. του βάζεις οθόνη στο mini hdmi -> hdmi , στην usb 2 ασύρματο πληκτρολόγιο + ποντίκι combo και πας για mini lan κύριος 

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε προσφορά και στο Amazon http://www.amazon.com/Toshiba-Encore-WT8-A32-8-Inch-Tablet/dp/B00G1YKHHA

Πιθανώς να το βγάλουν και άλλα καταστήματα Ελλάδα σε τέτοια τιμή, ίσως επειδή έρχεται επόμενο μοντέλο..!

Όποιος το μετάνιωσε και θέλει να περιμένει να παραλάβει το καινούργιο, ας μου πουλήσει εμένα το παλιό γιατι δε πρόλαβα να παραγγείλω.

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με you και μου είπαν ότι η παραγγελία τιμολογήθηκε κανονικά και έφυγε για το σημείο παραλαβής.

Εντάξει χίλια μπράβο στο you!

Καταπληκτική προσφορά και άμεση εξυπηρέτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από λίγο που κοίταξα το νέο μοντέλο WT8-B δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές με το τωρινό,πέρα από τη μείωση σε 385 από 450 γραμμάρια.Ίσα ίσα που για να ρίξουν το κόστος αφαίρεσαν και την micro hdmi και βγάζουν και μοντέλο με 1gb ram!

Επεξ/σία από wakabanka
Δημοσ.

Πρωτον Μπραβο στον Ts και στο You. Δευτερον το ειδα χθες με το που εβαλε ο Ts την προσφορα αλλα υπεθεσα οτι ειναι τυπογραφικό λαθος...  -.- Τρίτων, περιμένω τον πρώτο κατεργαρη που θα το βαλει στις αγγελιες 200+€...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...