giannis10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καταλαβαινω απολυτως τον Stv.island.Ειχα μια παρομοια περιπετεια με την LG πριν περιπου 1 χρονο.Εχω μια 50αρα, λιγες μερες πριν ληξη η εγγυηση μου μαυριζει η μιση οθονη για λιγες ωρες,παιρνω τηλεφωνω στην LG μου λενε οτι εφοσον επανηλθε ισως ηταν κατι παροδικο,5 ημερες αφου εχει ληξη η εγγυηση μου ξαναμαυριζει η μιση οθονη για 2-3 ημερες ξαναπαιρνω τηλεφωνω και μου λενε οτι χρηζει επισκευης και με συνδεουν με το τεχνικο τμημα,μια επισκευη που κατα προταση τους θα μου κοστιζε περιπου 700 ευρω.Εκανα παμπολα τηλεφωνηματα και κανενας δεν μου εδινε να μιλησω με καποιον υπευθυνο,εστειλα e-mail στην μαμα εταιρεια στην Κορεα αλλα παλι τιποτα.Τελικα την επισκευασα στον τεχνικο που χρησιμοποιουμε στο ξενοδοχειο και μου στοιχισε ΜΟΝΟ 50 ΕΥΡΩ.Γι αυτο και γω δεν ξαναπερνω τιποτα απο την LG.Ισως σας κουρασα αλλα ηθελα να δειξω οτι η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι αισχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Καλά, τα 700 ευρώ πως τα υπολόγισαν οι άλλοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 παιδες τηλεόραση lg εχω απο το 1997, όταν κανένας δεν τις ήξερε στην ελλάδα και δουλευει μέχρι σήμερα και αυτή και οι 2 lcd που πηρα... αυτα συμβαίνουν σε όλες λιγο πολύ (δεν ειναι φυσιολογική φθορά αυτο το λιώσιμο που έπαγε η 55αρα του φίλου) αλλα καλό ειναι να μαθαίνουμε την αντιμετώπιση των εταιρειών μιας και παίζει πολυ σημαντικό ρόλο... δυστυχως, πρεπει να φτάνει να ακούγεται κάτι δημοσίως για να γίνουν τα αυτονοητα... anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω πως τα υπολογισαν γιατι μου ειπαν οτι ηθελε αλλαγη πλακετας,επαφων κ.τ.λ. ο τεχνικος μου, μου ειπε,οτι ειναι ενα συχνο προβλημα που εχουν οι συγκεκριμενες τηλεορασης γιατι εχουν 2 πλακετες για την οθονη και εχουν προβλημα οι επαφες αναμεσα στις δυο πλακετες.Αλλαξε τις επαφες και Ο.Κ.Αλλα αυτο που με πειραξε ηταν η αντιμετωπιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Γιατί, δεν θα σε πείραζε (όπως όλους μας εννοείται) να δώσεις 650 ευρώ κερατιάτικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Εννοειται οτι να τα πληρωσω κερατιατικα θα με πειραζε.Αυτο που εννοω ειναι οτι με πειραξε η αντιμετωπιση γιατι ενω τους ειχα ρωτηση για το συγκεκριμενο προβλημα πριν ληξη η εγγυηση δεν μου ειπαν πηγαινετε σε ενα εξουσιοδοτημενο service να το δουμε.Οταν εληξε η εγγυηση για πεντε μερες μου ειπαν οτι αφου η εγγυηση εληξε θα πρεπει να παω σε ενα εξουσιοδοτημενο service για επισκευη,οταν τους εξηγησα τη ειχε συμβει και οτι ηθελα να μιλησω με καποιον υπευθυνο της εταιρειας δεν μου διναν κανενα.Πηρα το τμημα marketng της εταιρειας μιλησα με την υπευθυνη μου ειπε οτι θα το δουν και θα μου τηλεφωνησουν...ακομα περιμενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 παιδες τηλεόραση lg εχω απο το 1997, όταν κανένας δεν τις ήξερε στην ελλάδα και δουλευει μέχρι σήμερα και αυτή και οι 2 lcd που πηρα... αυτα συμβαίνουν σε όλες λιγο πολύ (δεν ειναι φυσιολογική φθορά αυτο το λιώσιμο που έπαγε η 55αρα του φίλου) αλλα καλό ειναι να μαθαίνουμε την αντιμετώπιση των εταιρειών μιας και παίζει πολυ σημαντικό ρόλο... δυστυχως, πρεπει να φτάνει να ακούγεται κάτι δημοσίως για να γίνουν τα αυτονοητα... anyway Απλα να σου αναφερω ομως οτι οι CRT TV δεν εχουν καμια σχεση σε θεματα αντοχης με τις LCD. Οπως και οι παλιες LCD με τις νεες, Αν σου δειξω εσωτερικο μιας lg του 2004 θα καταλαβαινες γιατι δεν χαλαγαν οι παλιες τοσο ευκολα..... Δεν ξερω πως τα υπολογισαν γιατι μου ειπαν οτι ηθελε αλλαγη πλακετας,επαφων κ.τ.λ. ο τεχνικος μου, μου ειπε,οτι ειναι ενα συχνο προβλημα που εχουν οι συγκεκριμενες τηλεορασης γιατι εχουν 2 πλακετες για την οθονη και εχουν προβλημα οι επαφες αναμεσα στις δυο πλακετες.Αλλαξε τις επαφες και Ο.Κ.Αλλα αυτο που με πειραξε ηταν η αντιμετωπιση. 650 ευρω για αλλαγη πλακετας ειναι κλοπη. Πανελ αλλαζεις με αυτο το ποσο και λιγοτερα. Για να σου πηρε 50 ευρω δεν αλλαξε πλακετα. Η καποιο recap εκανε η εβγαλε και ξανα εβαλε το ribbon της T-Con. Πιανει συνηθως σκονη η βγαινει απο την θεση του. Κοινως επαιξε με μια φυσα... Τοσο καλα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα