Stv.island Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LG (Προσωπική Εμπειρία ) Ενημέρωση προς του καταναλωτές. Αγόρασα μια τηλεόραση LG 55´ ιντσών αξίας 2500 € . Η εγγύηση της εταιρίας ήταν 2 χρόνια . Μετά από 2 χρόνια και 2 μόλις μήνες έλιωσε το εσωτερικό μαύρο κάδρο της τηλεόρασης . Κατόπιν πολλών ενεργείων και τηλεφωνημάτων η εταιρία μου είπε να επισκευάσω μόνος μου την τηλεόραση με κόστος 1250 €. Και σας ρωτώ : αγοράζοντας μια LG TV και στη λήξη της εγγύησης συν κάτι θα έπρεπε να δαπανήσετε ποσό ικανό να αγοράσετε μια καινούργια πως θα χαρακτηρίζατε την αξιοπιστία της εταιρίας αυτής και τα προϊόντα της ? Εγώ πάντος δεν πρόκειται να ξανα αγοράσω προϊόντα της !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Χαλασανε και αυτοι....?Καποτε ητανε προτυπο εταιρειας,ερχοτανε και κατ'οικον και σου αλλαζανε το προιον.....οτι και να ητανε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Με 300 κάτι ευρώ (2500€ ήδη έδωσες) θα είχες πάρει και μια επέκταση εγγυήσης στα 5 χρόνια και θα είχες το κεφάλι σου ήσυχο.Τώρα για το θέμα αν πρέπει κάποιος να ξαναπάρει προιόντα της LG ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό... http://www.lg.com/gr/microsite/lghere4u/index.jsp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Σε τόσο ακριβές αγορές, η επέκταση εγγύησης είναι must. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 εγω προσωπικα μετα το παθημα του Stv.island και την γνωστοποιηση της βλαβης και της αντιμετωπισης της lg εχω πεισθει να μην αγορασω προϊοντα lg. Μηπως αν επικοινωνουσες με email με την εταιρεια απευθειας και οχι με την αντιπροσωπεια της στην Ελλαδα.,πετυχαινες κατι καλυτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2014 Με τετοιο κοστος αγοραζεις καινουργια.Απλα ατυχια να σου χαλασει εκτος εγγυησης.Πηγαινε αγορασε μια αλλη και δωσε και χρημα για 5ετη εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stv.island Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους Είμαι ο stv.island που ξεκίνησε την κουβέντα για το παράπονο της βλάβης της τηλεόρασης των 2500 € Πρόκειται για μια lg 55' lm 860v . ΔΕΝ Ξ´ΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΔΩ ΕΙΧΑ ΤΗΛ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΖΗΜΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΑ 1200 € Ισως γιατί το ξανα σκέφτηκε η εταιρία και την ευχαριστώ Τελικά απεκατεστάθει η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μου στα προϊόντα LG !!! Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση. Stv.island 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorgr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 μπραβο στην εταιρεια.Οντως εδειξαν ενδιαφερον και επαγγελματισμο,χωρις να χρωστανε την αποκατασταση της βλαβης κι αυτο ειναι σημαντικο για τις δυσκολες καταστασεις που βιωνουμε.Αποκατασταση εμπιστοσυνης στα προϊοντα LG... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ισως γιατί το ξανα σκέφτηκε η εταιρία και την ευχαριστώ Κάποιος φαίνεται πως διαβάζει το φορουμ και πήρε κανα τηλέφωνο. Ευτυχώς που έβγαλες άκρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Αν βέβαια η κάθε εταιρεία υποστήριζει τον πελάτη μόνο όταν αυτός την κράζει στα φόρουμ δεν ξέρω πόσο επάγγελματικο είναι. Πολύ εύκολα σε "κέρδισαν" φίλε μου. Ξέρω τουλάχιστον δύο εργαζόμενους της LG Hellas σε φόρουμ στο ρόλο της "προώθησης".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Βέβαια δεν είχαν καμιά υποχρέωση να τη φτιάξουν. Το ξέρω ότι τα 2500€ πονάνε, αλλά η τηλεόραση ήταν εκτός εγγύησης. Τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ας το κρατησουν στο μυαλο τους οι "εγκεφαλοι" της εταιριας ...... και να μην χρειαστει να γραφουν ξανα παραπονα σε κανενα φορα . Δειτε ποσο πιο καλα "χτυπαει" αυτο που εκαναν απο την Panasonic Hellas Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2014 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
0verc0me Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δειτε ποσο πιο καλα "χτυπαει" αυτο που εκαναν απο την Thoshiba Hellas Panasonic εννοεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ωπσ λαθος ..... χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μπράβο φίλε, ήσουν πολύ τυχερός! Πάντως εγώ προσωπικά έχω κάκιστη εμπειρία και από την Lg Hellas και από το service της(Μανωλόπουλος), με τηλεόραση από την πρώτη μέρα της αγοράς της, άρα και εντός εγγύησης. Μάλλον θα ανοίξω νέο θέμα για να πάρω και τις γνώμες-συμβουλές άλλων μελών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα