Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Ψαχνω να αγοράσω εδώ και αρκετό καιρό το συγκεκριμμένο πληκτρολόγιο. Δε μπορώ να το βρω πουθενά που να μη ξεφεύγει πάνω από 130-150 ευρώ με τα μεταφορικά. Ελλάδα το βρίσκω μόνο με Γερμανικό layout.

Προτείνετε να κοιτάξω κάπου?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν θα το βρεις στην τιμη που το ζητας γιατι προκειται ουσιαστικα για νεο πληκτρολογιο. Η τιμη του μαυρου επισης ειναι ποιο υψηλη απο αυτη του gun-metal μοντελου αλλα νομιζω οτι το μαυρο ειναι σκετη αρρωστια (αυτο εχω με καφε διακοπτες) και ειναι καλυτερα να παρεις αυτο. Δεν εχει επισης παρουσιασει θεμα με τα καμμενα leds που εχουν παρουσιασει τα ασημι μοντελα οποτε ειναι ασφαλης επιλογη. 

Για εμενα απλα δωσε τα. Το πληκτρολογιο ειναι απλα πανεμορφο και εξαιρετικα λειτουργικο και χρηστικο. Το εχω πει και σε αλλο αντιστοιχο topic οτι το συγκεκριμενο πληκτρολογιο δεν βλεπω να το αλλαζω ποτε εκτος ανωτερας βιας. Τα λεφτα που εδωσα σιγουρα το αξιζει. Βεβαια η ποιοτητα κατασκευης του αν και πολυ καλη για το κοστος θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη αλλα δεν μπορω να πω οτι εχω καποιο προβλημα. Το πληκτρολογιο ειναι απλα ερωτας. Δωσε τα λεφτα και τσιμπα το. Απο AMAZON μαζι με μεταφορικα εγω το ειχα παρει 140 ευρω συνολο. 

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη που ρωτάω. Αλλά πιο μοντέλο κ70 είναι αυτό που λες.Εγώ έχω το μαύρο με κόκκινα λεδ και blue switches.Όπως είπε και ο ikaruga21 έρωτας το keybord.

Δημοσ.

παιδιά αυτό ψάχνω, αλλα θα με ενδιέφερε σε international layout, το οποίο δεν ειναι αυτό ουτε  στο amazon.de ουτε στο omarket.gr, γιατί εχω μιλήσει με τα παιδιά.

Από amazon.co.uk λες ikaruga21 ? γιατί με μεταφορικα ειναι 180 !!

Δημοσ.

Το βλεπω τωρα και για καποιο λογο η εκδοση με τους καφε διακοπτες ειναι καπως ακριβοτερη απο αυτη με τους μπλε ή κοκκινους διακοπτες. Δεν ξερω γιατι. Εμενα μου κοστισε 104 λιρες το πληκτρολογιο +10 λιρες τα μεταφορικα = 114 λιρες = 142 ευρω. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι στο Amazon.co.uk απο τον Οκτωβρη που το πηρα στα μεταφορικα του σε "βαρια" αντικειμενα. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...