Ntenteras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια, μολις αναβαθμισα το pc μου. Το συστημα ειναι: i7 2600k msi p67a-gd65 8gb ram vengeance corsair 2x 1tb caviar black ocz revodrive 120gb gigabyte r9 290 psu corsair rm750 obsidian 750D case και η οθονη μου: dell u2713hm τα καινουργια κομματια ειναι το τροφοδοτικο, η καρτα γραφικων, το κουτι και η οθονη παταω λοιπον το κουμπι για να ανοιξει το pc, και ενω οι ανεμιστηρες και τα led αναβουν κανονικα, δεν δινει σημα στην οθονη ειμαι σιγουρος οτι εχω συνδεσει σωστα την οθονη, και ελεγξα οτι η οθονη παιρνει σημα απο την σωστη εισοδο, στην περιπτωση μου dvi-d απ' οτι εχω καταλαβει δεν πρεπει να μπουταρει καν, αφου δεν αναβει ο φωτισμος του πληκτρολογιου, που πριν την αναβαθμιση αναβε μετα το boot εχει αντιμετωπιση κανεις κατι παρομοιο; εχετε καμια ιδεα για το τι να κανω;
gerrybezhani Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 δοκιμασε με αλλο τροφοδοτικο ή δοκιμασε το τροφοδοτικο σου σε αλλο pc
WannaCry Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε να βγάλεις τις ram να δεις εάν κάνει κάποιον θόρυβο η μητρική σου. Εάν δεν κάνει τότε βγάλε και ξανά βάλε το cpu σου. Δοκίμασε να βγάλεις τις ram να δεις εάν κάνει κάποιον θόρυβο η μητρική σου. Εάν δεν κάνει τότε βγάλε και ξανά βάλε το cpu σου. Αυτό στο λέω γιατί αρκετές φορες μπορεί κατά την τοποθέτηση να έχει πάρει καμια σκόνη το cpu μας. Με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι παίρνει κανονικά ρεύμα το pc μας αλλα να μην είναι έτσι. Για αυτό δες εάν κάνει κάποιο beeb και μετά προχωράς
Ntenteras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε να βγάλεις τις ram να δεις εάν κάνει κάποιον θόρυβο η μητρική σου. Εάν δεν κάνει τότε βγάλε και ξανά βάλε το cpu σου. Αυτό στο λέω γιατί αρκετές φορες μπορεί κατά την τοποθέτηση να έχει πάρει καμια σκόνη το cpu μας. Με αποτέλεσμα να φαίνεται ότι παίρνει κανονικά ρεύμα το pc μας αλλα να μην είναι έτσι. Για αυτό δες εάν κάνει κάποιο beeb και μετά προχωράς Δεν εχω ηχειακι για το beep code. Εβαλα τις ram στα αλλα slots που ηταν διαθεσιμα και δεν αλλαξε τιποτα. Μετα εβγαλα την μια απο τις 2 και παλι τα ιδια. Ξαναεβαλα αυτην που εβγαλα και εβγαλα την αλλη και τοτε μπηκε σε bootloop edit: δοκιμασα με αλλη οθονη και παλι τα ιδια
WannaCry Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Θέλει το ηχείο πάνω στην μητρική και έλεγα να τις βγάλεις και τις 2. Αλλα αφού σου έβγαλε boot κάτι είναι και αυτό. Κανε ένα reset τα baios (αν και μου φαίνεται λίγο άκυρο αυτό) και δες EDIT: Δεν έχει να κάνει με το monitor σου αυτό
Ntenteras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 το προβλημα βρεθηκε, εβαλα πανω την παλια καρτα γραφικων και το πισι ανοιξε κανονικα, μπηκα στα windows τι σημαινει τωρα αυτο; να στειλω πισω την καινουργια καρτα γραφικων ή παιζει να φταει τιποτα αλλο και να δουλεψει εν τελει;
WannaCry Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μπορεί να είναι ελαττωματική. Πριν το κανεις αυτό δοκίμασε την σε άλλο pc.
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ή ειναι ελαττωματική ή δε τη σηκώνει το τροφοδοτικό ή το συστημα σου...
Ntenteras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 το 750αρι τροφοδοτικο να μην την σηκωνει σε idle απιθανο το βρισκω, το ιδιο και για το υπολοιπο συστημα αρα αυριο το πρωι εχει φυγει για rma;
WannaCry Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 ή ειναι ελαττωματική ή δε τη σηκώνει το τροφοδοτικό ή το συστημα σου... Σύστημα ? Εννοείς την μητρική ? Όντως κάπως περίεργο για το τροφοδοτικό να μην το σηκώνει
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Σύστημα ? Εννοείς την μητρική ? Όντως κάπως περίεργο για το τροφοδοτικό να μην το σηκώνει ναι... εφοσον απο psu ειναι οκ
Ntenteras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Το βρηκα παιδια, η μητρικη ειναι, θελει bios update. Το προβλημα ειναι οτι αν κανω το update δεν θα μπορω να κανω oc στον cpu μετα. Τι να κανω ρε παιδια; Να κανω το update; Να δω μηπως μπορω να επιστρεψω την καρτα; Να αλλαξω μητρικη;
infin1tyGR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Είσαι σίγουρος για το overclock; Βρήκα ένα thread με παρόμοιο πρόβλημα και απλά έγραφε ότι δεν έχει πλέον dropdown στο multiplier αλλά αλλάζει με τα +/- γι' αυτό νόμιζε στην αρχή ότι δεν αλλάζει. Και δεν νομίζω να είχε λόγο να το κλειδώσει η MSI. Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις το update και μετά βλέπεις, αν πάλι υπάρχει πρόβλημα την επιστρέφεις.
Ntenteras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 αυτο θα κανω, το ειδα και εγω αυτο με το +/- αλλα σε καποιους δουλευει σε καποιους δεν δουλευει γενικα νομιζω οτι η msi τα σκατωσε, ποτε ξανα προιοντα msi για εμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα