Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηλανε για την ελλαδα και αλλες χωρες,λενε οτι το 62% τα εχει σπασμενα,το 32% εκει,40% αλλου κτλ......αλλα δεν καθονται να σκεφτουν,γιατι εχουν σπασμενα οεο?!Μηπως θεμα τιμης?!Τα πουλανε 90 φευγα ευρω το ποιο απλο?!

Γιατι να μην τα δινουν 30€,οπως κανανε με τα windows 8 στης αρχες?!Ναι εγω πηρα 2 κωδικους με 60€,γιατι ηταν πολυ καλη τιμη,ενω με 90€ το κομματι...οχι ευχαριστω!!Αυτα να καθησουν να κοιταξουν καταρχας και οχι να τους ψαξει ολους για να τους ριξει προστιμο.

Not sure if..idk..

Μόνο 62% ?????

Πάντως να πεί κάποιος στην μανδάμ ο,τι ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν έχει δικαίωμα να ελέγξει τον υπολογιστή του σπιτιού σου. Μόνο τις εταιρίες μπορούν. Οπότε ας αφήσει τα περί προστίμων. Όσο για την μεγαλύτερη ασφάλεια των νόμιμων λογισμικών, ας γελάσω. Κάθε μήνα η MS μόνο βγάζει μια νταλίκα update για τις τρύπες των windows...των αγορασμένων. 

Mε ένταλμα,μπορεί και η θειά μου.Αλλιώς δεν περνάει ούτε την κλειστή πόρτα.

Επίσης ,για όλους αυτούς που απορούνε..τον αριθμό των υπολογιστών ελέγξανε..πόσους υπολογιστές έχει μια μικρή επιχείρηση και πόσους ένα σπίτι;Πόσους ένα υποκατάστημα τράπεζας,και πόσους ένα σπίτι;

Καλό το 62%,αν είναι πραγματικό βέβαια.Αλλά αφού το άρθρο είναι προπαγανδιστικό,αμφιβάλλω τα μέγιστα.

Επεξ/σία από black adder
  • Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας πουνε για τον μεσο ορο μισθων και τα ποσοστα ανεργιας σε καθε χωρα απο αυτες που αναφερουν και μετα να παρουν αερα.

Δημοσ.

Στην πράξη πρέπει να είναι μεγαλύτερο. Αν βάλεις μέσα προσωπικούς υπολογιστές είναι πολύ μεγαλύτερο.

Δημοσ.

πραγματικώς και εγώ θέλω να μου πουν τη μεθοδολογία που ακολούθησαν για να κάνουν τη μέτρηση. κάθε σοβαρή εταιρεία δημοσιοποιεί τη μέθοδο που ακολούθησε προκειμένου να βγούν ασφαλέστερα συμπεράσματα σχετικώς με τα σφάλματα που προκύπτουν λόγω αυτής.

υ.γ υστερα από μέτρηση που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε πως η bsa χρησιμοποιεί μέχρι τον τρίτο όροφο freeware σε ποσοστό 98% , στους επομένους δύο (εκτός κυλικείου) 45,36% πειρατικό λογισμικό και από εκεί και πάνω το ποσοστό αυξάνει εκθετικώς στο πειρατικό.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν υπήρχε η πειρατεία και η εξυπνάδα του Gates να διοχετεύει τα προγράμματα προς τα εκει, η Microsoft θα ήταν πολύ διαφορετική σημερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με οποιονδηποτε τροπο και να κανανε τη μετρηση θα ειχε σοβαρα προβληματα και ελαχιστη αξια η αναφορα ενος τετοιου ποσοστου

Ολα τα προγραμματα ειναι τα ιδια? Το λειτουργικο μετραει για 1, το πειρατικο winzip επισης για 1?

Τα freeware/FOSS μετρανε και αυξανουν το ποσοστο των νομιμων η δεν μετρανε καθολου?

Ενας υπολογιστης που εχει αυθεντικα windows και office, αυθεντικα nero και 5 παιχνιδια και πειρατικο winzip δηλαδη εχει 87% αυθεντικο software

Ενας που εχει πειρατικα windows, open office, 7zip και γενικως πληθωρα απο freeware/FOSS  μπορει να φτασει 99% αυθεντικο?

Επεξ/σία από Bspus
  • Like 1
Δημοσ.

Στα οικιακά PC δεν τίθεται θέμα. Θα δώσω ένα κάρο λεφτά για PowerDirector 12, PowerDVD Ultra 14 και Office 2013, μόνο και μονο για να βγεί λίγο μετά το PowerDirector 13, PowerDVD Ultra 15 και η επόμενη έκδοση του Office, που στην ουσία θα έχει τα bugfixes της προηγούμενης έκδοσης; No.

Σωστά! Άσε τους άλλους τους μ@@@ες να πληρώσουν για να βγουν τα PowerDirector 13, PowerDVD Ultra 15 και η επόμενη έκδοση του Office για να αναβαθμίσεις εσύ τα πειρατικά σου στο "οικιακό PC".

Τζάμι!

Πάντα σε θέματα πειρατίας λογισμικού και πνευματικών δικαιωμάτων βγαίνουν όλοι οι επαναστάτες του καναπέ και αραδιάζουν ένα σωρό δικαιολογίες και επαναστατικές σοφιστίες. Το συμπέρασμα είναι ένα, εγκαθιστούμε σπασμένο τζάμπα παράνομο λογισμικό γιατί είναι εύκολο, βολικό και δεν περιμένουμε να μας πιάσουν γι' αυτό. Όλα τ' άλλα τα ακούω βερεσέ!

Ο σωστός που δεν θέλει να πληρώνει θα βρει λύσεις στο ελεύθερο λογισμικό που υπάρχει πλέον άφθονο και με πολύ αξιόλογες προτάσεις. Απο κει και πέρα όταν κάποιον δεν τον βολεύει το ελεύθερο και θέλει το "βαρύ" επαγγελματικό λογισμικό, τότε αυτός προφανώς το θέλει για επαγγελματική χρήση, που σημαίνει ότι βγάζει λεφτά από τη χρήση του λογισμικού αυτού, άρα είναι εργαλείο της δουλειάς του και θα πρέπει να πληρώσει για αυτό.

Δημοσ.

Σωστά! Άσε τους άλλους τους μ@@@ες να πληρώσουν για να βγουν τα PowerDirector 13, PowerDVD Ultra 15 και η επόμενη έκδοση του Office για να αναβαθμίσεις εσύ τα πειρατικά σου στο "οικιακό PC".

Τζάμι!

Πάντα σε θέματα πειρατίας λογισμικού και πνευματικών δικαιωμάτων βγαίνουν όλοι οι επαναστάτες του καναπέ και αραδιάζουν ένα σωρό δικαιολογίες και επαναστατικές σοφιστίες. Το συμπέρασμα είναι ένα, εγκαθιστούμε σπασμένο τζάμπα παράνομο λογισμικό γιατί είναι εύκολο, βολικό και δεν περιμένουμε να μας πιάσουν γι' αυτό. Όλα τ' άλλα τα ακούω βερεσέ!

Μα ακριβως αυτος ειναι ο λογος, και δεν ειπε κανεις απο εμας τους "επαναστατες" του καναπε το αντιθετο. Οταν και τα νομιμα μπορω να τα βρω με 2 κλικ, κατεβενουν κατευθειαν στο PC μου, χωρις registrations , προστασιες κλειδωματος κλπα κλπα κλπα τοτε μπορει να αρχισω να αγοραζω και νομιμα.

Ο σωστός που δεν θέλει να πληρώνει θα βρει λύσεις στο ελεύθερο λογισμικό που υπάρχει πλέον άφθονο και με πολύ αξιόλογες προτάσεις. Απο κει και πέρα όταν κάποιον δεν τον βολεύει το ελεύθερο και θέλει το "βαρύ" επαγγελματικό λογισμικό, τότε αυτός προφανώς το θέλει για επαγγελματική χρήση, που σημαίνει ότι βγάζει λεφτά από τη χρήση του λογισμικού αυτού, άρα είναι εργαλείο της δουλειάς του και θα πρέπει να πληρώσει για αυτό.

Αυτος που μπορει να κανει τη δουλεια του με ενα "ελευθερο" λογισμικο και παρολαυτα κατεβαζει το photoshop δεν ηταν και ουτε θα γινει ποτε πελατης της adobe, με η χωρις πειρατια. Απτη στιγμη που κανει τη δουλεια του με ενα τζαμπα, αν δεν ηταν εφικτη η πειρατεια θα κατεβαζε το τζαμπα. Αρα η adobe δεν εχασε κατι που πειρατευτηκε το λογισμικο της, ισα ισα κερδισε μεγαλυτερο market share (το οποιο βοηθαει μια εταιρια οσο δε φανταζεσαι). 

Εγω χτες κατεβασα το FIfa 14 γιατι ολοι λενε ποσο φοβερο ειναι. Στερησε η πειρατεια εσοδα απο την ΕΑ? Μπααα, αμα δεν υπηρχε η πειρατεια, δεν θα το επαιζα.

Δημοσ.

Κατά τα γνωστά, οι εταιρείες θα θεωρήσουν ζημία το ποσό των λογισμικών που δεν έχουν άδεια, λες και ο χρήστης θα την αγόραζε αν είχε άλλη δυνατότητα.

Δημοσ.

Δε λεω οτι δεν ειμαστε λαμογια γενικως ,αλλα σιγουρα η κριση παιζει τεραστιο ρολο,πιστευω πως λιγο ,εχει αρχισει και αλλαζει η νοοτροπια του Ελληνα και περισσοτεροι εχουν αισθημα δικαιου,αλλα αν παιρνεις 500€ η 300€ η και λιγοτερα η και καθολου,το τελευταιο που σκεφτεσαι ειναι αν τρως λεφτα της Sony...

• Like 1
Δημοσ.

Τζάμι!

Πάντως εγώ χρησιμοποιώ τα 

VLC.png

και

openoffice_0.png

και είμαι ικανοποιημένος.  :)

• Like 1
Δημοσ.

VLC.png

και

openoffice_0.png

VLC:

-Καθόλου υποστήριξη Bluray με μενού (έστω uncencrypted)

-Latency στον ήχο

-Υποστήριξη DXVA και γενικά GPU acceleration για κλάμματα, οπότε συστήματα που κανονικά θα μπορούσαν να πάιξουν 1080p, με τον VLC δεν. Με τον MPC-HC ίσως, αλλά το interface του είναι απαίσιο. Και το right-click menu του, και τα settings (renderer τι; )

OpenOffice:

-Δεν μπορώ να κάνω δεξί κλικ να καταργήσω link (what the f@$% ?? Αυτο το είχε και το Word 97!!)

-Πως αλλάζω περιθώρια σελίδας;

-Τον math editor απο workstation της δεκαετίας του '80 τον τσιμπήσανε;

-Τα templates του Impress τα φτιάξανε σε 1 λεπτό και πολύ λέω

-Δεν ανοίγει όλα τα docx/pptx που μου στέλνουν διάφοροι ή ανεβάζουν στο internet (μερικές φορες και καθηγητές)

Tο open source δεν είναι εναλλακτική της προκοπής για μεγάλα προγράμματα. Πράγματα που θα έπρεπε να είναι δεδομένα εδώ και χρόνια, είτε είναι ακόμα σε beta (GPU decoding) είτε απουσιάζουν τελειώς (ήχος χωρις latency, Bluray, δεξι κλικ για κατάργηση συνδέσμου), και μας λένε να τα χρησιμοποιούμε ως εναλλακτικά των πληρωτικών.

Για να μην αναφερθώ σε κάψιμο Bluray/BD9/AVCHD και GPU encoding για MPEG4 βιντεάκια, για αυτά το 2022 και βλεπουμε. B)

Δημοσ.

VLC.png

και

openoffice_0.png

Εγω χρησιμοποιω windows, office 2013, antivirus, nero και καμια 20ρια ακομη απο το θειο. Ποιος ειναι καλυτερος μεταξυ μας νομιζεις εσυ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατι αμφισβητείτε την BSA και τους τρόπους υπολογισμού του 62%,

είναι μια πάρα πολύ σοβαρή εταιρία με έντιμα στελέχη και καθόλου διαπλεκόμενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...