nick#18 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Τελικα! μπηκε σετακι χρονισμου skf στα 34ευρω (τεντωτηρας-ιμαντας)... εψαξα λιγο απο γνωστους και internet και ειδα πως ειναι αρκετα καλοι... +λαδια + φιλτρα + μπουζι +ιμαντας a/c-δυναμο φτασαμε ενα 75ρι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Κοίταξα σήμερα τους ιμάντες που μπήκαν στο αμάξι . Είναι αυτής της εταιρίας !http://www.pixtranseu.com/Ξέρω αρκετές εταιρίες με ιμάντες αλλά αυτή πρώτη φορά την ακούω. Απο τι μου είπε ο μηχανικός έχει φήμη για την ποιότητα των προιόντων της.Εσεις την ξέρετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Εμας κοπηκε ο ιμάντας παροτι ειχε αλλαχθει . (210.000km) Μετα απο 20.000 το αυτοκινητο τη παλευει αλλα έχει ενα θεμα στο ρελαντι. Μπορει να ανεβάσει και 2.000rpm χωρις να πατας γκαζι. Αλλα δε το κανει παντα. Επισης στην κινηση ανεβαζει θερμοκρασία. Το ειχε αφησει ρελαντι παλαιοτερα ο μαστορας και δεν εκανε τιποτα και λεει δε μπορω να δω κατι. Οσο για τις στροφες μου ειπε ενας ειρωνικά "τι σε πειράζει καλα κάνει". Οσο αφορά τη θερμοκαρία μου ειπαν πως μπορει να θέλει καθαρισμα το ψυγείο αφου οταν τρέχεις πέφτει η θερμοκρασία. Πραγματικα σε ταξίδια ειναι χαμηλα η θερμοκρασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 με το ρελαντί. έχεις καθαρίζει ποτέ την πεταλούδα ; έχεις καθαρίσει ποτέ τον map ; τσέκαρε και τον αισθητήρα λάμδα. για τη θερμοκρασία . μπορεί ο θερμοστάτης να είναι στα τελευταία του. εάν είναι καινούργιος δεν αποκλειεται να είναι προβληματικός από το εργοστάσιο. για αρχή κάνε καθαρισμό ψυγείου, άλλαξε τα υγρά του και κάνε μία καλή έξαέρωση.εάν λυθεί το πρόβλημα σου είσαι μία χαρά. εάν όχι τότε άλλαξε και θερμοστάτη. σε κάθε περίπτωση άλλαξε και αντλία νερού. να σε ρωτήσω. όταν είσαι με κενό στο σαζμάν δεν έχεις δηλαδή ταχύτητα μέσα και κινείσαι ας πούμε σε κατηφόρα η θερμοκρασία πέφτει; εάν πέφτει και δε μένει σταθερή στη μέση τότε έχει χαλάσει ο θερμοστάτης αλλά όχι κλειστός (υπερθέρμανση) αλλά ανοιχτός και κυκλοφορούν συνεχώς τα νερά για ψύξη.σε κάθε περίπτωση θες αλλαγη θερμοστάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Θα τα δω και θα σου πω. Υποτιθεται πως καθαρισαν ολα με το ρεκτιφιε( ηταν του πατερα μου και γενικα δε κανει service και 2/3 αυτοκινητα του ειχαν βαρεσει ιμαντα). Το map τι ειναι;Ενας αισθητηρας δε ξερω αν λες αυτον τον ειχα καθαρισει επειδη εσβηνε το αυτοκινητο παλαια. Γενικα πεφτει πολυ αν ειμαι σε μεγαλο δρομο η θερμοκρασια. Αλλιως παει ψηλα στη κινηση.Θα το δω οπως μου ειπες. Εχω παρατηρησει οτι οταν η θερμοκρασια ειναι σε νορμαλ δεν ανεβαζει στο ρελαντι.Εχθες που ειχε κολησει η κηφισιας ειχε το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 η πεταλούδα βρίσκεται στο σωλήνα που μπαίνει στη μηχανή από το φιλτροκούτι. έκεί δηλαδή που μπαίνει αερας στη μηχανή για την καύση. αυτή ανοιγοκλείνει σύμφωνα με το μίγμα για αέρα. αυτό είναι το έυκολο. ο αισθητήρας map είναι και αυτός εύκολος να τον βγάλεις αλλά πολλά αυτοκίνητα τον έχουν σε άλλο σημείο. με τις υψηλές θερμοκρασίες όταν λες, ανεβαίνει στα κόκκινα η θερμοκρασία ; εάν πάει στα κόκκινα αλλά σε ανοιχτούς δρόμους πέφτει κάτω από τη μέση τότε χθές κιόλας πάς για εξαέρωση αλλαγή ψυκτικού υγρού και θερμοστάτη μην πάρεις καμία φλάντζα στο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Δε πάει κοκκινα αλλα ειναι 1-2 γραμμες κατω απο το κοκκινο. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι να βρεις μαστορα να στο κανει.Αμετρητοι μαστορες κανενας αξιολογος. Αυτος που εκανε το ρεκτιφιε λένε καλος οτι ειναι αλλα εχει τα περιεργα του. Δηλαδη πάει ενας γνωστος επειδη του εκανε κατι περιεργα σβησιματα του λέει δεν βλεπω κατι δε το εκανε τοτε. Ε μετα παει σπιτι του και μένει στο δρομο. Κατι ηλεκτρικο ειχε προβλημα. Επίσης σε ενα αλλο αμαξι κανει τρελο θορυβο οταν παιρνει μπρος αυτο το γριτσι γριτσι και λεει απο λουρι ειναι δεν ειναι τιποτα. Αλλα ακουγεται σε 2 οικοδομικα τετραγωνα. Και ελεγε για σαπουνια και οτι δε ξερουμε οι νεοι κτλ. Και μια αλλη φορα το χειροφρενο δεν επιανε σχεδον καθολου και ελεγε πως πρεπει να πατησει. Του ειχα αναφερει το θεμα με το ψυγειο αλλα μου ειπε πως επειδη θα καθαριστουν με το ρεκτιφιε διαφορα θα το δει.Αλλα δεν αλλαξε κατι. Εδω μπορεί να πέφτει και στη τρίτη μικρη γραμμη οταν τρεχεις και φτάνει εως την γραμμη που παει στη φωτο αν εχει κινηση. Οι στροφες τωρα ειναι λιγο πιο πανω αλλα κανονικα ειναι κατω απο 1000. Επομένως να ξεκινήσω απο τα βασικά καθαρισμό ψυγείου αλλαγη ψυκτικού και εξαέρωση και θερμοστατη επειτα; Επίσης εχει χαλάσει και το αρκουδισιο. Το πηγα να το δουν αλλα λένε πως δε μπορούσαν να ξέρουν τι φταίει .Η βαλβίδα ή ο κομπρεσορας και οτι δεν υπάρχει τροπος να το δεις. Τελος μου ειπαν πως εχει χαλάσει ο κομπρεσορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parisartemidoros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πήγαινε σε ένα e-shop με ανταλλακτικά αυτοκινήτου και πάρε ένα ιμάντα χρονισμού με εγγύηση 2 χρόνων. Εάν θέλεις άκουσε με . Μετά πήγαινε στο συνεργείο σου και ρώτα πόσο θέλει για εργατικά. Θα σου πεί παραπάνω τιμή αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ησυχο. Το κέρδος των συνεργείων είναι στα ανταλλακτικά αυτοκινήτου. Κοίταξε αυτό το άρθρο σχετικά με το τι κάνει ο ιμάντας χρονισμού τιμές κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 . Το κέρδος των συνεργείων είναι στα ανταλλακτικά αυτοκινήτου. Κοίταξε αυτό το άρθρο σχετικά με το τι κάνει ο ιμάντας χρονισμού τιμές κλπ το κερδος των συνεργειων ειναι στην ποιοτητα της εξυπηρετησης τους και στην εφαρμογη της γνωσης-εμπειριας τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα