Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατάλαβα τι εννοείς, αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς να σου απαντήσω. Χοντρικά, όμως, ισχύει το παρακάτω:

Έχουμε τρία άτομα που έχουν γράψει Λατινικά 18. Ο "Α" είχε προφορικά 15, ο "Β" είχε προφορικά 17 και ο "Γ" είχε προφορικά 19.

Στην τελική βαθμολογία, ο Γ θα έχει περισσότερα μόρια από τον Β, ο οποίος θα έχει με την σειρά του περισσότερα μόρια από τον Α.

Τώρα, το κατά πόσο θα είναι περισσότερα τα μόρια ή λιγότερα, δεν το γνωρίζω.

Καλημερα .Με αυτη την τελευταια εξελιξη ομως νομιζω δεν εχει πια καμμια σημασια τι κανει ο μαθητης στην Γ Λυκειου

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231381977

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελειωσα το λυκειο το 2004. (φετος ελπιζω να τελειωσω και τη σχολη που εχω περασει)

σκεφτομαι να δωσω πανελληνιες. 

τι πρεπει να κανω; απο χαρτια, αιτησεις, κλπ; μεχρι ποτε μπορω να κανω αιτηση; 

σε ποια μαθηματα θα εξεταστω; (τεχνολογικη ημουν)

Δημοσ.

Αν δεν πας με κατακτηριες μαλλον πρεπει τωρα τον Φεβρουαριο να πας στο Λυκειο να κανεις τα χαρτια σου για συμμετοχη στις Πανελληνιες...Ρωτα μην βρεθεις εκτος προθεσμιων..

Δημοσ.

τελειωσα το λυκειο το 2004. (φετος ελπιζω να τελειωσω και τη σχολη που εχω περασει)

σκεφτομαι να δωσω πανελληνιες.

τι πρεπει να κανω; απο χαρτια, αιτησεις, κλπ; μεχρι ποτε μπορω να κανω αιτηση;

σε ποια μαθηματα θα εξεταστω; (τεχνολογικη ημουν)

Φιλε μου d_gkal μπραβο που θα προσπαθησεις.

Λοιπον 10 εως 25 Φεβρουαριου ειναι η προθεσμια για την αιτηση στο Λυκειο που θες να δωσεις Πανελληνιες.

Απο χαρτια θες ταυτοτητα, απολυτηριο Λυκειου, μια αιτηση που θα κανεις εκει. Πρεπει να εχεις και τον κωδικο προσβασης καπως ετσι λεγεται αν το εχασες πηγαινε στο Υπουργειο η στο σχολειο που αποφοιτησες να το παρεις, καλυτερα παρε τηλ. στο σχολειο και ρωτα. Θες και μια φωτογραφια !

Μπορεις να επιλεξεις οποιοδηποτε πεδιο, αν παρεις τεχν. εχει

Μαθημ. Κατευθ.

Φυσικη Κατευθ.

ΑΕΠΠ

ΑΟΔΕ

Εκθεση

Απο επιλογη παιρνεις καποιο απο τα παρακατω

Μαθ. Γενικης

Ιστορια Γενικης

Φυσικη Γενικης

Βιολογια Γενικης

Μπορεις να επιλεξεις ΑΟΘ επισης για 5ο πεδιο αν θες

Δημοσ.

ωραια! ευχαριστω. 

κατι αλλο. σε περιπτωση που δε περασω το μαθημα (τελευταιο μου ειναι) τι γινεται; μπορω να ειναι φοιτητης και ταυτοχρονα να δωσω εξετασεις;

Δημοσ.

ωραια! ευχαριστω.

κατι αλλο. σε περιπτωση που δε περασω το μαθημα (τελευταιο μου ειναι) τι γινεται; μπορω να ειναι φοιτητης και ταυτοχρονα να δωσω εξετασεις;

Κοιτα οπως ξερω διπλοεγγραμενος δεν μπορει να εισαι!

Εξετασεις μπορεις να δωσεις αλλα πως θα δηλωσεις για σχολες αν δεν περασεις; Μπορει να εχει αλλαξει κατι για σιγουρια ρωτα στο σχολειο.

Δημοσ.

Καλημερα .Με αυτη την τελευταια εξελιξη ομως νομιζω δεν εχει πια καμμια σημασια τι κανει ο μαθητης στην Γ Λυκειου

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231381977

Στην φετινή Γ' Λυκείου δεν αλλάζει τίποτα, οι αλλαγές που διαβάζεις είναι για την φετινή Α' και Β' Λυκείου. Δες καλύτερα εδώ.

http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typoy-kai-dimosion-sxeseon-main/deltia-typoy-main/12856-31-01-15-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%82.html

1. Για το τρέχον σχολικό έτος (2014-2015) οι εξεταστικές διαδικασίες και ρυθμίσεις που αφορούν την απόλυση από το Λύκειο και την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών της Γ Λυκείου παραμένουν ως έχουν.
  • Like 1
Δημοσ.

Αρα ειναι λαθος αυτο που γραφει οτι :

Από το τρέχον σχολικό έτος, η βαθμολογία των προαγωγικών εξετάσεων του Λυκείου δεν θα συνυπολογίζεται για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανακοίνωσε και επίσημα το υπουργείο Παιδείας.

Να δουμε τι θα αποφασισουν για τις μεταγραφες...

Δημοσ.

Κοιτα οπως ξερω διπλοεγγραμενος δεν μπορει να εισαι!

Εξετασεις μπορεις να δωσεις αλλα πως θα δηλωσεις για σχολες αν δεν περασεις; Μπορει να εχει αλλαξει κατι για σιγουρια ρωτα στο σχολειο.

μα ειμαι ηδη φοιτητης ;) λογικα τωρα που θα δωσω το τελευτυαιο μου μαθημα, θα ορκιστω μαιο. 

εχω μετανιωσει για τη σχολη πυο τελειωνω (ειναι κριμα να την παρατησω τωρα στο τελος) οπτοε θελω να περασω στο τει που ηθελα 

Δημοσ.

Αρα ειναι λαθος αυτο που γραφει οτι :

Από το τρέχον σχολικό έτος, η βαθμολογία των προαγωγικών εξετάσεων του Λυκείου δεν θα συνυπολογίζεται για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανακοίνωσε και επίσημα το υπουργείο Παιδείας.

Να δουμε τι θα αποφασισουν για τις μεταγραφες...

Όχι, ισχύει αυτό που λέει, αλλά ισχύει για την Πρώτη και την Δευτέρα τάξη του Λυκείου. Το δικό τους σύστημα αλλάζει, όχι της Τρίτης.

• Like 1
Δημοσ.

μα ειμαι ηδη φοιτητης ;) λογικα τωρα που θα δωσω το τελευτυαιο μου μαθημα, θα ορκιστω μαιο.

εχω μετανιωσει για τη σχολη πυο τελειωνω (ειναι κριμα να την παρατησω τωρα στο τελος) οπτοε θελω να περασω στο τει που ηθελα

Εννοουσα αν δεν περασεις ηδη στην σχολη που εισαι το εξαμηνο δηλαδη

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να πω και γω καλη επιτυχια στα παιδια που δινουν φετος (ως καποιος που εχει περασει το λουκι) και να ξερετε οτι μπορει αυτα που λενε να ακουγονται κλισε (οχι αγχος και διαβασμα) αλλα πραγματικα αποδιδουν...κανεις δεν πετυχε σε πανελληνιες ενω ηταν στην καφετερια μεχρι το Γεναρη....το παν ειναι η σωστη αρχη και το συστηματικο διαβασμα  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα μετραει και ισως να φανει κρισιμος ενας βαθμος προφορικου στην Γ Λυκειου

http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/plhrofories-panellhnies/182-panelladikes-ypologismos-baymou-prosbashs.html

Για αυτο και υπαρχει "πληθωρισμος" βαθμων που για μενα ειναι αδικος στους καλουυς μαθητες

Πηρε ελεγχο η κορη μου (Θεωρητικη) και εκτος απο ενα 17 και 18 Φυσικα και Μαθηματικα ολα τα αλλα 20αρια !!!

Μπορει να φαινεται καλο αλλα δεν ξερω αν ειναι και δικαιο .Μαλλον βοηθαει την σπανια περιπτωση που ο γραπτος βαθμος στις Πανελληνιες ειναι μεγαλυτερος του προφορικου .

Δημοσ.

Τελικα μετραει και ισως να φανει κρισιμος ενας βαθμος προφορικου στην Γ Λυκειου

http://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-panellhnies/plhrofories-panellhnies/182-panelladikes-ypologismos-baymou-prosbashs.html

Για αυτο και υπαρχει "πληθωρισμος" βαθμων που για μενα ειναι αδικος στους καλουυς μαθητες

Πηρε ελεγχο η κορη μου (Θεωρητικη) και εκτος απο ενα 17 και 18 Φυσικα και Μαθηματικα ολα τα αλλα 20αρια !!!

Μπορει να φαινεται καλο αλλα δεν ξερω αν ειναι και δικαιο .Μαλλον βοηθαει την σπανια περιπτωση που ο γραπτος βαθμος στις Πανελληνιες ειναι μεγαλυτερος του προφορικου .

Μου φαίνεται μπερδεύτηκες. Κοίτα, εάν ο προφορικός (βαθμός τετραμήνων) έχει απόκλιση μεγαλύτερη των δύο μονάδων από τον γραπτό βαθμό (Πανελληνίων), τότε προσαρμόζεται ανάλογα (προς τα πάνω ή προς τα κάτω αναλόγως με τους βαθμούς) ο προφορικός, όχι ο βαθμός των Πανελληνίων.

Π.χ. στο παράδειγμα του link που παρέθεσες, ο βαθμός των προφορικών μειώνεται ώστε να φτάσει αυτόν των Πανελληνίων, και όχι το αντίστροφο.

Δημοσ.

Αυτο καταλαβα κι εγω αλλα ισως δεν το εγραψα σωστα .Με δεδομενο οτι ο προφορικος θα ειναι παντα ή σχεδον παντα μεγαλυτερος απο τον γραπτο με τον τροπο που βαθμολογουν οι καθηγητες στα δυο τετραμηνα  θα εχουμε ενα γραπτο Χ0.7 και ενα προφορικο δυο μοναδες πιο πανω απο τον γραπτο Χ0,3

Σωστα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...