Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Αν και είναι λιγο νωρις να ρωτησω κατι για τις Πανελλήνιες εξετασεις  2015 (Σχολικο ετος 2014-2015) <strong>για τα παιδια που θα πανε από Σεπτεμβριο Γ Λυκειου</strong></p>

<p> </p>

<p>Οι βαθμοι από το Λυκειο της Γ ταξης σε τι μετρανε αν μετρανε στα μορια που συγκεντρωνει καποιος μαζι με τα γραπτα των Πανελληνιων και ποιοι  από αυτους ?</p>

<p> </p>

<p>Ο Γενικος μεσος ορος απολυτηριου μετραει και αν ναι ποσο ?</p>

<p> </p>

<p>Ευχαριστω.</p>

Βάζεις τους βαθμούς που σου βάλανε οι καθηγητές στα 2 τετραμηνα + αυτό που θα γράψεις στο τέλος

Υπάρχουν προγράμματα στο Android market για υπολογισμο μορίων για να πάρεις μια ιδέα

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βάζεις τους βαθμούς που σου βάλανε οι καθηγητές στα 2 τετραμηνα + αυτό που θα γράψεις στο τέλος

Υπάρχουν προγράμματα στο Android market για υπολογισμο μορίων για να πάρεις μια ιδέα

Σε ποια μαθηματα και ποσο μετρανε στα συνολικα μορια αυτοι ?

Για πες καποιο πρόγραμμα μιας και εχω android

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ευχαριστω...Η ερωτηση μου είναι αν μετρανε και ποσο καποια μαθηματα στα μορια ...Το ρωταω γιατι η κορη μου δεν τελειωσε Γ Λυκειου για να τα υπολογισει αλλα θα παει Γ Λυκειου και απλα να ξερει

Δημοσ.

Ευχαριστω...Η ερωτηση μου είναι αν μετρανε και ποσο καποια μαθηματα στα μορια ...Το ρωταω γιατι η κορη μου δεν τελειωσε Γ Λυκειου για να τα υπολογισει αλλα θα παει Γ Λυκειου και απλα να ξερει

Όπως βλέπεις και στο site που σου έδωσα, μετράνε οι βαθμοί των τετραμήνων μόνο των μαθημάτων που θα δώσει Πανελλήνιες. Π.χ. άμα δεν δώσει μαθηματικά στις Πανελλήνιες, δεν θα μετρήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως βλέπεις και στο site που σου έδωσα, μετράνε οι βαθμοί των τετραμήνων μόνο των μαθημάτων που θα δώσει Πανελλήνιες. Π.χ. άμα δεν δώσει μαθηματικά στις Πανελλήνιες, δεν θα μετρήσει.

Ναι το ειδα...Προφανως ουτε ο γενικος μεσος ορος απολυτηριου .Το ποσο μετρανε θα φανει μαλλον του χρονου.

Δημοσ.

Ναι το ειδα...Προφανως ουτε ο γενικος μεσος ορος απολυτηριου .Το ποσο μετρανε θα φανει μαλλον του χρονου.

Ακριβώς. Όταν λες "πόσο μετράνε" μάλλον εννοείς τους συντελεστές βαρύτητας των μαθημάτων, οι οποίοι είναι αναλόγως το Επιστημονικό Πεδίο.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Όταν λες "πόσο μετράνε" μάλλον εννοείς τους συντελεστές βαρύτητας των μαθημάτων, οι οποίοι είναι αναλόγως το Επιστημονικό Πεδίο.

Ναι για θεωρητικη κατευθυνση εννοω

Δημοσ.

Ναι για θεωρητικη κατευθυνση εννοω

Δες εδώ τους συντελεστές βαρύτητας για κάθε Επιστημονικό Πεδίο.

Δηλαδή, θα έχει διαφορετικά μόρια για κάθε Επιστημονικό Πεδίο, μιας και αλλάζουν οι Συντελεστές Βαρύτητας.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω.....Νομιζω το παραπανω μλαει για συντελεστες βαρυτητας για τις Πανελλήνιες

Εγω θελω να μαθω κατά ποσο σε θεωρητικο επιστιμονικο πεδιο τα προφορικα και ο τελικος γραπτος πιαζουν ρολο και σε τι ποσοστο .

Μαλλον δεν τα λεω καλα ...Για παραδειγαμ ας αναφερω το εξης :

Ας πουμε λατινικα καποιος γραφει 18 και εχει προφορικο Μ.Ο. 15

Υπερτερει ή υπολείπεται από καποιον που εχει προφορικα πιο πολύ ή πιο λιγο ?

Δημοσ.

Ας πουμε λατινικα καποιος γραφει 18 και εχει προφορικο Μ.Ο. 15

Υπερτερει ή υπολείπεται από καποιον που εχει προφορικα πιο πολύ ή πιο λιγο ?

Κατάλαβα τι εννοείς, αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς να σου απαντήσω. Χοντρικά, όμως, ισχύει το παρακάτω:

Έχουμε τρία άτομα που έχουν γράψει Λατινικά 18. Ο "Α" είχε προφορικά 15, ο "Β" είχε προφορικά 17 και ο "Γ" είχε προφορικά 19.

Στην τελική βαθμολογία, ο Γ θα έχει περισσότερα μόρια από τον Β, ο οποίος θα έχει με την σειρά του περισσότερα μόρια από τον Α.

Τώρα, το κατά πόσο θα είναι περισσότερα τα μόρια ή λιγότερα, δεν το γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα τι εννοείς, αλλά δεν γνωρίζω ακριβώς να σου απαντήσω. Χοντρικά, όμως, ισχύει το παρακάτω:

Έχουμε τρία άτομα που έχουν γράψει Λατινικά 18. Ο "Α" είχε προφορικά 15, ο "Β" είχε προφορικά 17 και ο "Γ" είχε προφορικά 19.

Στην τελική βαθμολογία, ο Γ θα έχει περισσότερα μόρια από τον Β, ο οποίος θα έχει με την σειρά του περισσότερα μόρια από τον Α.

Τώρα, το κατά πόσο θα είναι περισσότερα τα μόρια ή λιγότερα, δεν το γνωρίζω.

Αρα και ο προφορικος ΜΟ παιζει ρολο .Ευχαριστω πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα και ο προφορικος ΜΟ παιζει ρολο .Ευχαριστω πολύ.

Ναι, παίζει ρόλο, απλά όχι ο Γενικός Μέσος Όρος. Μόνο ο Μέσος Όρος των μαθημάτων που θα δώσει. Από ό,τι κατάλαβα, όμως, από την αδελφή μου που έδινε πέρυσι, δεν έχει την ίδια βαρύτητα με τον βαθμό των γραπτών. Δηλαδή, περισσότερο μεταβάλουν τα γραπτά τον τελικό βαθμό, παρά ο μέσος όρος των τετραμήνων.

Μην αγχώνεστε. Να γράψει καλά στις Πανελλήνιες, και οι καθηγητές πάντα βοηθάνε στα τετράμηνα στην Γ' Λυκείου.

• Like 1
Δημοσ.

λοιπόν αν και δεν γνωρίζω να τα υπολογίζω ξέρω ότι:

για τα μόρια μετράει μόνο τι θα γράψεις πανελλήνιες και ο προφορικος βαθμός που εχεις πάρει στα μαθήματα αυτα,δηλαδή πρώτο και δεύτερο τετράμηνο!

οι ενδοσχολικες εξετάσεις δεν παίζουν κάποιο ρόλο...

οπότε η κόρη σου θα πρέπει να προσέχει στα αγγλικά και πες της να το προσεξει αυτό μιας και τα περισσοτερα παιδιά δεν δίνουμε σημασία σε αυτό το μαθημα από το γυμνάσιο:-P

οπότε να είναι ήσυχη και να συμμετέχει και να πει κιόλας της καθηγητριας της ότι θα το δώσει να τις έχει καλό βαθμό!!

τώρα για να υπολογισεις τα μόρια παίζει ρόλο ο συντελεστης κτλ που δεν τα πολύ κατεχω αλλά ο προφορικος βαθμός αν εχω καταλάβει καλά στην πιό ακραία περίπτωση να παίξει +/- 1 βαθμό και κατι

δηλαδή:

αν μαθηματικα κατεύθυνσης γράψω πανελλήνιες 14 και ο προφορικος βαθμός είναι 20 (δηλ και στα δύο τετράμηνα ο βαθμός μου είναι 20) τότε είναι σα να εχω γράψει 15 και κατι

τωρα αν ο προφορικος βαθμός ήταν 16 πχ θα ήταν σαν να είχα γράψει και14 και κατι

το ίδιο μέτρα και αρνητικό δηλ αν ο φυσικός είναι στριμενος και ενώ είμαι καλός και πανελλήνιες γράψω 19 φυσική αλλά αυτός μου βάζει 12 και 12 τετραμηνα τότε είναι σαν να έγραψα 18

βέβαια οι περισσότεροι βάζουν βαθμούς στη τρίτη.

τώρα όσο αφορά τα θέματα καλό θα είναι να μην είναι ούτε παλουκια ούτε γελεια διότι αν είναι πολύ εύκολα δεν ξεχωρίζει ο καλός από τον πολύ καλό μαθητή και αν είναι παλουκια δεν ξεχωρίζει ο κακός από τον πολύ κακό.

εγώ εύχομαι να είναι όπως φέτος που ήταν βάτα και οποίος είχε διαβάσει και λύσει πολλές ασκήσεις έγραφε καλά!

καλή μας επιτυχία!!!

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, παίζει ρόλο, απλά όχι ο Γενικός Μέσος Όρος. Μόνο ο Μέσος Όρος των μαθημάτων που θα δώσει. Από ό,τι κατάλαβα, όμως, από την αδελφή μου που έδινε πέρυσι, δεν έχει την ίδια βαρύτητα με τον βαθμό των γραπτών. Δηλαδή, περισσότερο μεταβάλουν τα γραπτά τον τελικό βαθμό, παρά ο μέσος όρος των τετραμήνων.

Μην αγχώνεστε. Να γράψει καλά στις Πανελλήνιες, και οι καθηγητές πάντα βοηθάνε στα τετράμηνα στην Γ' Λυκείου.

λοιπόν αν και δεν γνωρίζω να τα υπολογίζω ξέρω ότι:

για τα μόρια μετράει μόνο τι θα γράψεις πανελλήνιες και ο προφορικος βαθμός που εχεις πάρει στα μαθήματα αυτα,δηλαδή πρώτο και δεύτερο τετράμηνο!

οι ενδοσχολικες εξετάσεις δεν παίζουν κάποιο ρόλο...

οπότε η κόρη σου θα πρέπει να προσέχει στα αγγλικά και πες της να το προσεξει αυτό μιας και τα περισσοτερα παιδιά δεν δίνουμε σημασία σε αυτό το μαθημα από το γυμνάσιο:-P

οπότε να είναι ήσυχη και να συμμετέχει και να πει κιόλας της καθηγητριας της ότι θα το δώσει να τις έχει καλό βαθμό!!

τώρα για να υπολογισεις τα μόρια παίζει ρόλο ο συντελεστης κτλ που δεν τα πολύ κατεχω αλλά ο προφορικος βαθμός αν εχω καταλάβει καλά στην πιό ακραία περίπτωση να παίξει +/- 1 βαθμό και κατι

δηλαδή:

αν μαθηματικα κατεύθυνσης γράψω πανελλήνιες 14 και ο προφορικος βαθμός είναι 20 (δηλ και στα δύο τετράμηνα ο βαθμός μου είναι 20) τότε είναι σα να εχω γράψει 15 και κατι

τωρα αν ο προφορικος βαθμός ήταν 16 πχ θα ήταν σαν να είχα γράψει και14 και κατι

το ίδιο μέτρα και αρνητικό δηλ αν ο φυσικός είναι στριμενος και ενώ είμαι καλός και πανελλήνιες γράψω 19 φυσική αλλά αυτός μου βάζει 12 και 12 τετραμηνα τότε είναι σαν να έγραψα 18

βέβαια οι περισσότεροι βάζουν βαθμούς στη τρίτη.

τώρα όσο αφορά τα θέματα καλό θα είναι να μην είναι ούτε παλουκια ούτε γελεια διότι αν είναι πολύ εύκολα δεν ξεχωρίζει ο καλός από τον πολύ καλό μαθητή και αν είναι παλουκια δεν ξεχωρίζει ο κακός από τον πολύ κακό.

εγώ εύχομαι να είναι όπως φέτος που ήταν βάτα και οποίος είχε διαβάσει και λύσει πολλές ασκήσεις έγραφε καλά!

καλή μας επιτυχία!!!

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Καλη επιτυχια σε οσα παιδια δωσουν και στην δικια μου.....Το να βαλει ο καθηγητης καλο βαθμο επιδη αυτό γενικευεται δεν μου αρεσει γιατι δεν το θεωρω αξιοκρατικο

Τα αγγλικα σιγουρα θα τα προσεξει και δεν νομιζω να εχει πρόβλημα μιας και τα ενδοσχολικα είναι αστεια μπρστα στο proficiency που εχει από Γ Γυμνασιου

Για την ευκολια ή δυσκολια των θεματων είμαι απολυτα συμφωνος να είναι κλιμακουμενης δυσκολιας για αν μπορει να γραψει και ο μετριος αλλα να ξεχωρισει και ο πολύ καλος !!! Παντα ειχα αυτή την αποψη

Κουραγιο και καλο διάβασμα...Τα εχω περασει πριν πολλες δεκαετιες με άλλο συστημα βεβαια και ξερω . Αν και μετριος μαθητης για τοτε (14,3 απολυτηριο) αλλα καλος για   τα σημερινα δεδομενα  τα καταφερα.Το 14,3 τοτε ηταν καλος εως πολύ καλος βαθμος αλλα βεβαια όχι αριστος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...