Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Αν και είναι λιγο νωρις να ρωτησω κατι για τις Πανελλήνιες εξετασεις 2015 (Σχολικο ετος 2014-2015) για τα παιδια που θα πανε από Σεπτεμβριο Γ Λυκειου Οι βαθμοι από το Λυκειο της Γ ταξης σε τι μετρανε αν μετρανε στα μορια που συγκεντρωνει καποιος μαζι με τα γραπτα των Πανελληνιων και ποιοι από αυτους ? Ο Γενικος μεσος ορος απολυτηριου μετραει και αν ναι ποσο ? Ευχαριστω.
mathsrule Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Οι βαθμοι από το Λυκειο της Γ ταξης σε τι μετρανε αν μετρανε στα μορια που συγκεντρωνει καποιος μαζι με τα γραπτα των Πανελληνιων και ποιοι από αυτους ? Μετράνε των μαθημάτων που θα δώσουμε Πανελλήνιες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Με ποιο τροπο μετρανε αυτοι ??? Ο Γενικος μεσος ορος δεν εχει σημασια ? Ευχαριστω
mathsrule Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Με ποιο τροπο μετρανε αυτοι ??? Ο Γενικος μεσος ορος δεν εχει σημασια ? Ευχαριστω Γενικά, είναι αρκετά (έως πολύ) μπερδεμένο. Δες εδώ πιο αναλυτικά. Υπόψιν, ότι εμείς που δίνουμε το 2015 Πανελλήνιες, δεν είμαστε με το νέο σύστημα. Η επόμενη χρονιά από εμάς το έχει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Γενικά, είναι αρκετά (έως πολύ) μπερδεμένο. Δες εδώ πιο αναλυτικά. Υπόψιν, ότι εμείς που δίνουμε το 2015 Πανελλήνιες, δεν είμαστε με το νέο σύστημα. Η επόμενη χρονιά από εμάς το έχει. Αυτό εχω κααλαβει κι εγω...Η μικρη μου κορη δινει και ξερω ότι είναι η τελευταια χρονια με το παλιο συστημα
mathsrule Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Αυτό εχω κααλαβει κι εγω...Η μικρη μου κορη δινει και ξερω ότι είναι η τελευταια χρονια με το παλιο συστημα Καλή της επιτυχία! Κι εγώ δίνω μαζί με την κόρη σου, το 2015. Για που στοχεύει, εάν επιτρέπεται; 1
johnrock1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Άσχετο άλλα παίζει να μας βάλουν παλουκοθέματα και στους επόμενους από εμάς σχετικά εύκολα για να δείξουν το πόσο "αποδοτικό" είναι το νέο σύστημα... 1
orfeas26 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν εγω που θελω να ξαναδωσω πανελληνιες, τι θα ισχυει για μενα???Θα μπορω να δωσω κανονικα?
tasos41997 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Άσχετο άλλα παίζει να μας βάλουν παλουκοθέματα και στους επόμενους από εμάς σχετικά εύκολα για να δείξουν το πόσο "αποδοτικό" είναι το νέο σύστημα... Μα για αυτό τον λόγο πρέπει να χαίρεσαι αν είσαι καλός μαθητής διότι οι βάσεις θα πέσουν επειδή οι περισσότεροι θα γράψουν χάλια άρα εσύ που έχεις διαβάσει καλά θα μπεις σε καλύτερες σχολές ευκολότερα. Οι πανελλήνιες είναι καθαρά ανταγωνιστικές και τίποτα άλλο. 1
GoDRiC- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μα για αυτό τον λόγο πρέπει να χαίρεσαι αν είσαι καλός μαθητής διότι οι βάσεις θα πέσουν επειδή οι περισσότεροι θα γράψουν χάλια άρα εσύ που έχεις διαβάσει καλά θα μπεις σε καλύτερες σχολές ευκολότερα. Οι πανελλήνιες είναι καθαρά ανταγωνιστικές και τίποτα άλλο. και εγω ξαναδινω το 2015.. βασικα φετος δε διαβασα τα αφησα τα χρισουγεννα και αποφασισα να ξαναδωσω.. και ναι ισως να ειναι δυσκολα... αρα εμεις οι χαμηλοι-μετριοι μαθητες θα πατωσουμε μου λες φιλε τασο..!
GeorgeHellas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ρε παιδιά κάθε χρόνο τα ίδια λέγονται για τα θέματα.. διαβάστε και κάντε ότι καλύτερο μπορέσετε.. και προσοχή... όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος!
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλή της επιτυχία! Κι εγώ δίνω μαζί με την κόρη σου, το 2015. Για που στοχεύει, εάν επιτρέπεται; Και σε σενα καλη επιυχια φιλε μου Θεωρητικη είναι και θα εχει και επιλογή για Αγγλικη φιλολογια που εχει μια ..εφεση στα αγγλικα
mathsrule Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ρε παιδιά κάθε χρόνο τα ίδια λέγονται για τα θέματα.. διαβάστε και κάντε ότι καλύτερο μπορέσετε.. και προσοχή... όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος! Τι είναι το άγχος; Και σε σενα καλη επιυχια φιλε μου Θεωρητικη είναι και θα εχει και επιλογή για Αγγλικη φιλολογια που εχει μια ..εφεση στα αγγλικα Ευχαριστώ! Για την Αγγλική Φιλολογία έχει μεγάλο συντελεστή και το μάθημα των Αγγλικών, οπότε πιστεύω πως θα τα καταφέρει μια χαρά, ειδικά αφού έχει έφεση όπως λες. 1
GoDRiC- Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ναι προφανως πρεπει να διαβασουμε οσο πρεπει εξαλλου κατα την γνωμη μου το 80% ειναι το διαβασμα, το 10% η ψυχολογια και το 10% η τυχη... για μενα... αλλα ακουγεται ρε παιδι μου οτι θα ειναι παλουκια τωρα με το τελευταιο συστημα οποτε φοβαμαι αρκετα
Pa0ki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μα για αυτό τον λόγο πρέπει να χαίρεσαι αν είσαι καλός μαθητής διότι οι βάσεις θα πέσουν επειδή οι περισσότεροι θα γράψουν χάλια άρα εσύ που έχεις διαβάσει καλά θα μπεις σε καλύτερες σχολές ευκολότερα. Οι πανελλήνιες είναι καθαρά ανταγωνιστικές και τίποτα άλλο. Αυτό, καλύτερα να είναι παλούκια Δεν χρειάζεται να γράψεις καλά αλλά καλύτερα από τους άλλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα