Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι οκ εγω ομως "κερδισα" 200 ευρω απο το καρτελ των γραφειων που παλευουν μεσα στην χειροτερη κριση της ιστοριας αλλα τελειως τυχαια εχουν ιδια τιμη ακομα και στο cent.

Πολύ ευγενικά θα σου πώ ότι είσαι τελείως άσχετος με την συγκεκριμένη  βιομηχανία.

Από την άλλη, μπορείς να είσαι περήφανος που είσαι στην ανώτατη βαθμίδα του «Ελληναρά» που τα ξέρει όλα και προσβάλει όποιον βρει μόνο και μόνο επειδή είναι τελείως (μα τελείως) άσχετος.

Εύγε!

• Like 3
Δημοσ.

Τσααακ νατος και ο υπαλληλος της airfast .χαχαχαχαχ...ναι ναι σε μια μερα....αλλη ορεξη δεν εχει η ΙΑΤΑ την επομενη να κλεισει την airfast...χαχαχααχα

Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένα ονόματα.

Το BSP (μέσω του οποίου γίνονται οι πληρωμές προς τις αεροπορικές εταιρείες), σε κλειδώνει την ίδια μέρα που δεν θα πληρώσεις την οφειλή σου.

Και δεν είναι κλείδωμα του τύπου "έλα μωρέ, αύριο-μεθαύριο τα βρίσκουμε", αλλά κλείδωμα του τύπου "χρωστάω 1.000.000 ευρώ και έχω να πληρώσω 999.999 ευρώ: και πάλι σε κλειδώνει το BSP".

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη βιομηχανία στον κόσμο με τόσο σκληρούς και απόλυτους κανόνες πληρωμών.

Κατά τ' άλλα, ας αφήσουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και ο καθένας ας ψωνίζει απ' όπου κρίνει ότι τον συμφέρει.

• Like 3
Δημοσ.

μου φαινεται η καθε εφημεριδα και το καθε μεσο τα παρουσιαζει κατα το δοκουν, και κατα το συμφερον τους.

χτες διαβασα συνεντευξη του στην Real News οπου εξηγουσε οτι ολη αυτη η ιστορια δημιουργηθηκε απο την απαιτηση της IATA για υψηλοτερες εγγυητικες επειδη προκειται για ελληνικη εταιρεια (αρα και υψηλοτερου ρισκου να πτωχευσει κατα το σκεπτικο τους φανταζομαι) και γινοντουσαν διαπραγματευσεις.

συμφωνα παντα με τα λεγομενα του, η λειτουργια της εταιρειας σε ολο τον κοσμο οπου εχει γραφεια συνεχιζεται κανονικα, και πως ακομα και αν δεν ερθουν σε συμφωνια με την ΙΑΤΑ για τα γραφεια σε Αγγλια-Αθηνα, οι πελατες μπορουν να κανουν κρατησεις κανονικα.

τελος ειπε οτι η εταιρεια του δεν εχει δανειστει ουτε ευρω απο τραπεζες, κατι που (αν ειναι αληθεια) δειχνει οτι δεν ηταν απλα μια αρπαχτη.

δεν ειναι απαραιτητο οτι συμφωνω με τα παραπανω, ουτε γνωριζω πως λειτουργει η συγκεκριμενη αγορα, αλλα τα γραφω για να ακουστει και η αλλη αποψη

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένα ονόματα.

Το BSP (μέσω του οποίου γίνονται οι πληρωμές προς τις αεροπορικές εταιρείες), σε κλειδώνει την ίδια μέρα που δεν θα πληρώσεις την οφειλή σου.

Και δεν είναι κλείδωμα του τύπου "έλα μωρέ, αύριο-μεθαύριο τα βρίσκουμε", αλλά κλείδωμα του τύπου "χρωστάω 1.000.000 ευρώ και έχω να πληρώσω 999.999 ευρώ: και πάλι σε κλειδώνει το BSP".

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη βιομηχανία στον κόσμο με τόσο σκληρούς και απόλυτους κανόνες πληρωμών.

Κατά τ' άλλα, ας αφήσουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση και ο καθένας ας ψωνίζει απ' όπου κρίνει ότι τον συμφέρει.

Ακόμα και για ενα σεντ σε κλειδώνει το σύστημα και αν μέσα σε 1 έτος έχεις δυο καθηστερήσεις πληρωμής ανεξαρτήτου ποσού και δικαιολογίας αυτόματα χάνεις την άδεια ΙΑΤΑ και ενημερώνονται αυτόματα όλες οι αεροπορικές κάθε φορά που καθηστερέις πληρωμή . 

Οι κανόνες αυτοί είναι θεσπισμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο και δεν παίρνουν καθόλου νερό για κανέναν ,καμία εξαίρεση . 

Δεν δουλευω στην airfast και δεν υποστηρίζω κανέναν .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι ληξιπρόθεσμοι στην οφειλή τους, αλλά καλώς ή κακώς οι αεροπορικές εταιρείες έχουν να προφυλάξουν και το προϊόν τους, αλλά και τις εισπράξεις τους.

Δεν είναι παράλογο να φοβούνται μια αύξηση αυτού του μεγέθους, που μπορεί κάλλιστα να στηρίζεται σε ένα πυραμιδωτό σύστημα αύξησης πωλήσεων, για αυτό λέμε ας περιμένουμε να δούμε πού θα καταλήξει αυτή η υπόθεση.

Δημοσ.

Ελευθερια δεν υπαρχει αλλα δημοκρατια(οσο υπαρχει) γιατι

Αλλιως ο καθενας θα ηταν ελευθεροα να σκοτωσει οποιον θελει.

Ωστοσο Δημοκρατια ειναι η ελευθερια βουλησης οταν αυτο δεν ζημιωνει τα δικαιωματα του αλλου.

Οτι εγινε και με την Intel μπορει πχ να πεις εχω γκαβατζα 2εκ. Ευρω και μπορω για 1 χρονο να πουλαω κατω του κοστους ωστε ο αντιπαλος μου που δεν εχει γκαβατζα να πτωχευσει , επειτα οταν μεινω μονος στην αγορα αναπληρωνω την χασουρα (αθεμιτος ανταγωνισμος)

Ο Οτε cosmote ειναι ο πιο ακριβος επειδη του το υποχρεωνουν(να πουλαει πιο ακριβα απο τους ανταγωνιστες) και οχι επειδη θελει να αισχοκερδει

Αλλα οπως λενε οι περισσοτεροι ξεπλυμα χρηματος γινεται

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ εκλεισα Λονδίνο Σαντορίνη στις 3 Μαϊου για τέλος Αυγούστου. Η τιμή ελάχιστα φθηνότερη,μη με ρώτησετε γιατί το εκλεισα απο εκεί ουτε εγώ ξέρω το λόγο, ισωες έπεσα στην παγίδα της διαφήμισης. Επειδή αγχωθηκα με την είδηση τσεκαρα το email που είχα παραλάβει τοτε καο χρησιμοποίησα το web check in στο σάιτ τηε Aegean και μου βγάζει κανονικά την πτήση.ας ελπίσουμε να μη φάω φολα..

Δημοσ.

Λυπαμε και ντρεπομαι γι αυτο που εκανα, να διαλεξω την καλυτερη τιμη για μενα. Την επομενη φορα που θελω να κλεισω εισητηριο θα διαβασω ποιος ειναι ο CEO και το διοικητικο συμβουλιο καθε εταιριας θα κανω ενα cross-check με το ποινικο τους μητρωο μετα θα προσλαμβανω detective γιατι μπορει να ειναι μεγαλα λαμογια και να μην τους εχουν πιασει ακομα και τελος θα κανω και interview ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ για να κοψω φατσες. Καλα αμα παω να αγορασω κινητο εκει να δεις background check που εχει να πεσει!

Εισαι σοβαρος ρε φιλε? τι θες να κανω εγω τον δικαστη/δικηγορο/αστυνομικο και να εντοπιζω ποιος κανει ξέπλυμα ?? Τι ακουω εδω μεσα.... εσυ την επομενη φορα που θα βρεις ευκαιρια ( -30 % απο τον ανταγωνισμο) πες οχι ... γιατι που ξερεις μπορει αυτος θα εξοπλιζει με πυρηνικα την Β. Κορεα.

Άσε αυτού του είδους το δούλεμα και μην πας εντέχνως να βγεις από πάνω (σου έκαναν και Like πανάθεμα με) κανένας δεν σου είπε γιατί πήρες φτηνότερα χωρίς να το ξέρεις όπως τονίζεις.. αυτό κανείς δεν το ξέρει ούτε εγώ που έψαχνα κάποτε εισητήριο απο airfast. Αυτό που σχολιάζουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και κάνεις δήθεν πως δεν καταλαβαίνεις είναι πως ΑΦΟΥ έμαθες, συνεχίζεις να στηρίζεις μια τέτοια κατάσταση ξεκάθαρα με τα λεγόμενα σου, γεγονός το οποίο τώρα προσπερνάς και αρχίζεις την τρέλα.. αυτές οι χαζομάρες για δικηγόρους και ειρωνείες άστες για αλλού γιατί είναι ξεκάθαρο για τι μιλάμε και τι λέμε.

Τέσπα χέστηκα αν δεν σας ενδιαφέρει μια τότε πρόβλημα σας, αύριο μεθαύριο όμως μην κλαίγεστε όπως γίνεται σε κάθε συζήτηση για τα λαμόγια όταν πρώτα λέτε "Ναι οκ εγω ομως "κερδισα" 200 ευρω"  (εις την δημοτικήν "στα @@ μου" αν είναι λαμόγια ή όχι) σαν απάντηση σε τέτοια θέματα... παίρνουμε πάντα ότι αξίζουμε σαν σύνολο. Over and out.

• Like 4
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ...για τον πατερα μου προχθες εισητηριο για 20 ιουλιου.... μεσω  airfasttickets.gr. ΠΗΡΑ ΤΗΝ  Aegean,,,,  και μου ειπε δεν υπαρχει κανενα προβλημα τους ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΗΤΗΤΙΟΥ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΑΙ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... (τα κεφαλαια ειναι νομιζω απαραιτητα μετα την τροπη που εχει παρει η ιστορια..)

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ...για τον πατερα μου προχθες εισητηριο για 20 ιουλιου.... μεσω  airfasttickets.gr. ΠΗΡΑ ΤΗΝ  Aegean,,,,  και μου ειπε δεν υπαρχει κανενα προβλημα τους ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΗΤΗΤΙΟΥ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΑΙ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... (τα κεφαλαια ειναι νομιζω απαραιτητα μετα την τροπη που εχει παρει η ιστορια..)

Και η ορθογραφία ακόμα πιο απαραίτητη....

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ευγενικά θα σου πώ ότι είσαι τελείως άσχετος με την συγκεκριμένη  βιομηχανία.

Από την άλλη, μπορείς να είσαι περήφανος που είσαι στην ανώτατη βαθμίδα του «Ελληναρά» που τα ξέρει όλα και προσβάλει όποιον βρει μόνο και μόνο επειδή είναι τελείως (μα τελείως) άσχετος.

Εύγε!

Kαι εγω πολυ ευγενικα θα σου απαντησω να μου πεις που προσβαλα και ποιον γιατι εαν το εκανα το εκανα καταλαθως εγω την ιστορια μου ειπα και πηρα την απαντηση "δεν μας ενδιαφερει τι εκανες" και ναι ειμαι ασχετος με την βιομηχανια δεν ειπα οτι γνωριζω πουθενα την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου ιστορια ειπα οχι μια γενικη αληθεια! Αλλα κανε μια παραθεση ΠΟΥ και ΠΟΙΟΝ προσεβαλα γιατι μεχρι τωρα εσυ με χαρακτηρισες ως "ανώτατη βαθμίδα του «Ελληναρά» που τα ξέρει όλα" αρα εσυ με προσεβαλες οχι εγω!!!

Άσε αυτού του είδους το δούλεμα και μην πας εντέχνως να βγεις από πάνω (σου έκαναν και Like πανάθεμα με) κανένας δεν σου είπε γιατί πήρες φτηνότερα χωρίς να το ξέρεις όπως τονίζεις.. αυτό κανείς δεν το ξέρει ούτε εγώ που έψαχνα κάποτε εισητήριο απο airfast. Αυτό που σχολιάζουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και κάνεις δήθεν πως δεν καταλαβαίνεις είναι πως ΑΦΟΥ έμαθες, συνεχίζεις να στηρίζεις μια τέτοια κατάσταση ξεκάθαρα με τα λεγόμενα σου, γεγονός το οποίο τώρα προσπερνάς και αρχίζεις την τρέλα.. αυτές οι χαζομάρες για δικηγόρους και ειρωνείες άστες για αλλού γιατί είναι ξεκάθαρο για τι μιλάμε και τι λέμε.

Τέσπα χέστηκα αν δεν σας ενδιαφέρει μια τότε πρόβλημα σας, αύριο μεθαύριο όμως μην κλαίγεστε όπως γίνεται σε κάθε συζήτηση για τα λαμόγια όταν πρώτα λέτε "Ναι οκ εγω ομως "κερδισα" 200 ευρω"  (εις την δημοτικήν "στα @@ μου" αν είναι λαμόγια ή όχι) σαν απάντηση σε τέτοια θέματα... παίρνουμε πάντα ότι αξίζουμε σαν σύνολο. Over and out.

Μα σου λεω οτι δεν μπορω να καταδικασω καποιον εγω αν θελω να παω αυριο καπου και το airfast εχει την καλυτερη τιμη θα κλεισω απο εκει, εαν ομως βγει οτι γινεται ξεπλυμα χρηματος ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ οχι απο φυλαδες και ανταγωνιστες τοτε οοκ παει στην blacklist και δεν ξαναπαταω καν το link αλλα μεχρι κατι τετοιο δεν θα κανω τον δικαστη... that's it!

Δημοσ.

Kαι εγω πολυ ευγενικα θα σου απαντησω να μου πεις που προσβαλα και ποιον γιατι εαν το εκανα το εκανα καταλαθως εγω την ιστορια μου ειπα και πηρα την απαντηση "δεν μας ενδιαφερει τι εκανες" και ναι ειμαι ασχετος με την βιομηχανια δεν ειπα οτι γνωριζω πουθενα την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου ιστορια ειπα οχι μια γενικη αληθεια! Αλλα κανε μια παραθεση ΠΟΥ και ΠΟΙΟΝ προσεβαλα γιατι μεχρι τωρα εσυ με χαρακτηρισες ως "ανώτατη βαθμίδα του «Ελληναρά» που τα ξέρει όλα" αρα εσυ με προσεβαλες οχι εγω!!!

Όταν μιλάς για "καρτέλ", το οποίο είναι επιθετικός όρος καθώς λες ότι όλοι οι άλλοι είναι παράνομοι, τότε είσαι τελείως Ελληναράς, που τα ξέρει όλα και συμφέρει.

Θα μπορούσε κάποιος να σε κατηγορήσει ότι είσαι έμμισθος υποστηρικτής, μιας και την συγκεκριμένη κατηγορία την έχουν υιοθετήσει έμμεσα κάποιοι εμπλεκόμενοι στην ιστορία, αλλά δεν νομίζω, και ελπίζω ότι δεν συμβαίνει αυτό.

Τώρα, ανάλυση του πώς λειτουργεί αυτή η βιομηχανία, και τα μυστικά της, δεν θα γίνει εδώ (και σίγουρα όχι δωρεάν).

Δημοσ.

Πάντως, με δυο κουβέντες, οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων είναι πιο ρευστές και από το να ασχολείσαι με (όλα) τα χρηματιστήρια του κόσμου συγχρόνως.

Και δεν μιλάω καν για ένα απλό Αθήνα-Θεσσαλονίκη, που αυτή τη στιγμή μόνο η Aegean έχει 22 διαφορετικές τιμές (αναλόγως του τί θέλεις και τί υπάρχει διαθέσιμο), ΣΥΝ ό,τι κόστη προστεθούν για αποσκευές ή άλλες extra υπηρεσίες (π.χ. ασυνόδευτο παιδί).

Κοινώς, το να κοιτάξεις αυτή τη στιγμή και να βρεις μια Χ τιμή, και να κοιτάξεις σε ένα λεπτό και να μην υπάρχει αυτή η τιμή διαθέσιμη, αλλά μια Ψ τιμή, είναι πολύ, μα πολύ συνηθισμένο και λογικό για όσους γνωρίζουν το επάγγελμα. 

Οι υπόλοιποι, είτε ακούν αυτούς που είναι επαγγελματίες, είτε απεργάζονται σενάρια με νεφελείμ, καρτέλ υποχθόνιων πρακτόρων και νεοφίλ εκπροσώπων του Ακατανόμαστου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...