Skierpetros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Inferno_lb13 δουλευεις σε ταξιδιωτικο? Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2014 από Skierpetros 2
Inferno_lb13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Inferno_lb13 δουλευεις σε ταξιωτικο? Σε ταξιδιωτικό ναι
Skierpetros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Τι γίνεται τώρα που έχουμε κλείσει εισιτήρια με αυτήν την εταιρία; Τα έχουμε χάσει; Θα βρούμε θέση; Έχω πετάξει πάνω από 10 φορές με airfasttickets αν σου έχει έρθει e-mail με Web-Checkin δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
manic Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς, δυστυχώς... οι τιμές ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ τα γραφεία με σχεδόν 0 κέρδος στο ιντερνετικό εισιτήριο, αυτά τα ολίγα για τα καρτέλ των γραφείων... ΕΚΤΟΣ αν κάνεις ξέπλυμα χρήματος και έχεις την οικονομική δύναμη (που όπως αποδείχτηκε σήμερα ΔΕΝ έχεις, αλλιώς δεν θα έκλεινες) να πουλάς κάτω του κόστους... Oταν πληρωνω 10 ευρω για καθε κρατηση στο airtickets δεν πιστευω οτι εχουν 0 κερδος. Αλλα και παλι εγω την προσωπικη μου ιστορια ειπα δεν υπαρχει λογος για προσωπικη επιθεση του στυλ "Δεν ξερεις τι λες", "Δεν μας ενδιαφερει εαν πηγες/ηρθες σωστα". Μπες και δες και την τιμή για την ίδια πτήση από την ίδια την αεροπορική και βγάλε τα συμπεράσματά σου.. Όσον αφορά για το κέρδος σου, μου είχε τύχει παρόμοια περίπτωση πριν 2 χρόνια με το pamediakopes. Δεν είναι απαραιτήτως κομπίνα, μπορεί κάποιες σελίδες να "κλείνουν" κάποια εισητήρια από νωρίς σε χαμηλές τιμές. Ξερεις πολυ καλα οτι τα γραφεια κλεινουν σε πολυ καλυτερες τιμες γιατι κλεινουν μαζικα εισητηρια οποτε ειναι ατοπο να το συγκρινω με την αγορα ενος απλου εισιτηριου 1
nathar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Τρελή κομπίνα, βάζεις χαμηλές τιμές να πουλησείς εισιτήρια, και μετά δεν δίνεις ποτέ τα λεφτά στις αεροπορικές...3-4 μηνάκια και ότι μάζεψες στο στέλνεις ελβετία και την πληρώνει ο μαλάκας ο Έλληνας που είχες για μπροστάρη! 1
Inferno_lb13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Έχω πετάξει πάνω από 10 φορές με airfasttickets αν σου έχει έρθει e-mail με Web-Checkin δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Επίσης δεν ισχύει, μπορεί να κάνει ότι θέλει, ακόμα και να στείλει mail με web check in και να μην έχει βγει ποτέ εισιτήριο.
Inferno_lb13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Τρελή κομπίνα, βάζεις χαμηλές τιμές να πουλησείς εισιτήρια, και μετά δεν δίνεις ποτέ τα λεφτά στις αεροπορικές...3-4 μηνάκια και ότι μάζεψες στο στέλνεις ελβετία και την πληρώνει ο μαλάκας ο Έλληνας που είχες για μπροστάρη! ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ
dkmaster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ένα μικρό παράδειγμα airtickets.gr Αθήνα - Βερολίνο 14/8 με 18/8 με την easyjet 257 Ευρώ, μέσα από την easyjet η ίδια πτήση 237. Το ίδιο με airfasttickets.gr 262. Μιλάμε για πολύ αγιογδύτες όμως. Μην φαντάζεται κανείς ότι το γραφείο παίρνει πχ το παραπάνω εισιτήριο 100 ευρώ και το δίνει 257, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η τιμή ενός εισιτηρίου καθορίζεται από 1000 παράγοντες. Δεν λέω να μην προτιμούμε το φθηνότερο αλλά να προσέχουμε πάντα, γιατί όπως έχει γίνει και στο παρελθόν έχουν κλείσει ταξιδιωτικά πρακτορεία και έμειναν οι επιβάτες με τα εισιτήρια στο χέρι. Όταν κλείνεις από πρακτορείο η αεροπορική σου λέει μίλα με το πρακτορείο σου. Ειδικά δε αν δεν έχει πληρώσει και την αεροπορική ό,τι mail και να σου έχει έρθει δεν θα πετάξεις ποτέ. 1
Skierpetros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Σε ταξιδιωτικό ναι Μιλάς για ποσοστά μηδενικά στο online εισιτήριο τουλάχιστον για εσάς. Αυτό είναι ψεμματα. Αν είναι μηδενικό τότε πως δίνουν πολλά online site στους affiliate 3-5 ευρω στο εισιτήριο?
bomberb17 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Εγώ πάντως πέταξα με aegean θεσσαλονίκη αθήνα με 17€.. Από τη στιγμή που κλείνει είναι κακό για τους καταναλωτές, τι με ενδιαφέρει τι λέει η airtickets κλπ. Αν τώρα είχε αρχίσει να μην σέβεται τον πελάτη με το να μην επιστρέφει χρήματα και τέτοια τότε καλώς και έκλεισε.
Inferno_lb13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Είπα σχεδόν 0, δεν είπα μεδενικό. Εκτός αν έπρεπε να πουλάμε τσάμπα εισιτήρια. Όσα site βλέπετε με τις ίδιες τιμές πουλάνε με το ίδιο κέρδος (2€ συνήθως) + την προμήθεια που δίνει η κάθε αεροπορική εταιρεία (ελάχιστες δίνουν, και είναι μηδαμινό) επί της καθαρής αξίας του εισιτηρίου. λίγο πιο ακριβή ήταν πάντα η airtickets αν δεν κάνω λάθος, κι αυτό γιατί όσο και να βάλει που λέει ο λόγος πουλάει λόγω brand name. το πρόβλημα είναι όταν έρχεται ένας από του πουθενά, πουλάει κάτω του Net κόστους, μαζεύει όλο το χρήμα και μετά την κάνει, στο τέλος θα την πληρώσουν πάλι τα υπόλοιπα γραφεία, για λόγους που αν δεν είστε του επαγγέλματος δεν θα καταλάβετε. 2
dkmaster Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 bomberb17 μάλλον δεν διάβασες το άρθρο αλλά μόνο τα σχόλια. Δεν μας ενδιαφέρει όντως τι λέει η airtickets, τι λέει η ΙΑΤΑ μας ενδιαφέρει. Οι συγκεκριμένοι βάσει του δημοσιεύματος είναι κλέφτες απλά, έπαιρναν τα χρήματά σου, δεν τα έδιναν στην εταιρία, εσένα η δουλειά σου γινόταν εξαιτίας όμως της τακτικής αυτής κάποιοι που πλήρωσαν για να πετάξουν πχ σε 2 μήνες δεν θα πετάξουν και πολύ πιθανόν να μην πάρουν και τα χρήματά τους πίσω. Δεν μπορούμε να επιβραβεύουμε τέτοιες συμπεριφορές. 4
Inferno_lb13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 bomberb17 μάλλον δεν διάβασες το άρθρο αλλά μόνο τα σχόλια. Δεν μας ενδιαφέρει όντως τι λέει η airtickets, τι λέει η ΙΑΤΑ μας ενδιαφέρει. Οι συγκεκριμένοι βάσει του δημοσιεύματος είναι κλέφτες απλά, έπαιρναν τα χρήματά σου, δεν τα έδιναν στην εταιρία, εσένα η δουλειά σου γινόταν εξαιτίας όμως της τακτικής αυτής κάποιοι που πλήρωσαν για να πετάξουν πχ σε 2 μήνες δεν θα πετάξουν και πολύ πιθανόν να μην πάρουν και τα χρήματά τους πίσω. Δεν μπορούμε να επιβραβεύουμε τέτοιες συμπεριφορές. Ακριβώς...
Skierpetros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Τότε πως υπάρχουν προγράμματα affiliate που δίνουν 3-5 ευρω για κάθε εισιτήριο ανεξάρτητου τιμής? (Δεν συμπεριλαμβάνω την airfastickets στο παραπάνω)
fallen4ngel Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Προσωπικά πιστεύω οτι γενικά οι τιμές στην Ελλάδα είναι απλά για γέλια, κλείνω πάντα τα εισητήρια μου μέσω εξωτερικού RyanAir και WizzAir. Ποιος ο λόγος να πληρώσω ένα ταξίδι 2-3 φορές παραπάνω; Όταν σαν χώρα βάλουμε μυαλό και κάνουμε κάτι με τις τιμές το ξαναβλέπω. Όσο για τα ταξιδιωτικά γραφεία πως γίνεται να κλείνω ακόμη και την διαμονή μου για τις διακοπές μου στην Ελλάδα στα μισά λεφτά; Τελικά οι όλοι ξεπλένουν χρήμα όπως λένε οι ειδικοί του φόρουμ ή πληρώνουμε τρελά καπέλα...... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα