xp-user Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το διάβασα και στο facebook τους το σχόλιο σου πριν λίγες μέρες. Όσο και αν πιστεύω ότι η διοίκηση της εταιρίας έχει κάνει τρελές μπούρδες και πρέπει να υποστεί τις κυρώσεις, έχεις άδικο φίλε μου. Οι αεροπορικές όταν έχεις πάρει αλέ ρετούρ εισιτήριο, αν δούν στο σύστημα τους ότι δεν χρησιμοποίησες το πήγαινε, ακυρώνουν το έλα αυτόματα. Δεν είναι ευθύνη του πρακτορείου αυτό. Κάπου διάβασα ότι οι όροι χρήσης δεν είναι υπαράνω των ελληνικών νόμων. Σωστό αυτό, αλλά! Αποδέχεσαι τους όρους χρήσης και υποτίθεται ότι τους έχεις διαβάσει. Επιπλέον για να ακυρωθεί κάποιος όρος της ιστοσελίδας, πρέπει να θεωρηθεί νομικά - δικαστικά καταχρηστικός και αυτό δεν ακυρώνει το σύνολο των όρων χρήσης αλλά μόνο τον συγκεκριμένο. Πριν προχωρήσεις νομικά εναντίον τους θα πρέπει αρχικά να είσαι εσύ εντάξει. Έλεγξε το και ρώτα κάποιο δικηγόρο. Για παράδειγμα αν δεν είχες ενημερώσει ούτε το πρακτορείο, ούτε την αεροπορική ότι δεν θα ταξιδέψεις ενώ στους όρους χρήσης αναφερόταν σαφέστατα ότι σε τέτοια περίπτωση χάνεις το εισιτήριο, τότε πιθανότατα να βγεί κατά σου και να πληρώσεις και δικαστικά έξοδα χωρίς αιτία. Δυστυχώς όσο και αν πιστεύω ότι αυτή η εταιρία είναι κακή για τον κλάδο, κατά τη δική μου προσωπική άποψη πιστεύω ότι είσαι λάθος. Μπορεί να έχω και άδικο. Σου εύχομαι όμως να πάρεις τα λεφτά σου πίσω! Φιλε μου ηδη εχω προσφυγει ενωπιν του Συνηγορου του Καταναλωτη ( που ειναι και τζαμπα και δεν χρειαζετε καν να πας εκει,η προσφυγη γινετε και on*lıne) Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια και φυσικα δεν ειμαι νομικος οταν υπαρχουν νεωτερα θα σας ενημερωσω για να ξερετε και εσεις τι μπορειτε και τι δεν μπορειτε να διεκδικησετε σε τετοιες περιπτωσεις.
dioskouridis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε μου ηδη εχω προσφυγει ενωπιν του Συνηγορου του Καταναλωτη ( που ειναι και τζαμπα και δεν χρειαζετε καν να πας εκει,η προσφυγη γινετε και on*lıne) Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχια και φυσικα δεν ειμαι νομικος οταν υπαρχουν νεωτερα θα σας ενημερωσω για να ξερετε και εσεις τι μπορειτε και τι δεν μπορειτε να διεκδικησετε σε τετοιες περιπτωσεις. Αν προχωρήσει σε δικαστική διαμάχη η ιστόρια θα κληθείς ως βασικός μάρτυρας ενώ είναι αναγκασμένος και ο συνήγορος του καταναλωτή να πεί δημόσια στο δικαστήριο πως αφορά τη δική σου περίπτωση. Η εταιρία έχει πολύ κακό customer care και ακόμη χειρότερο support. Το βασικό τους πρόβλημα είναι ότι δουλεύουν λες και είναι τεράστια εταιρία ενώ στην πραγματικότητα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε πολύ μικρότερες καταστάσεις. Προσωπικά εύχομαι να σου πάνε όλα καλά, αλλά και να μην δικαιωθείς όπως περιμένεις σου λέω να μην αγχώνεσαι διότι αργά η γρήγορα η εταιρία θα υποστεί τις κυρώσεις που πρέπει. Λυπάμαι μόνο τα παιδιά που δουλεύουν εκεί.
xp-user Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το βασικό τους πρόβλημα είναι ότι δουλεύουν λες και είναι τεράστια εταιρία ενώ στην πραγματικότητα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε πολύ μικρότερες καταστάσεις. Αυτο που μου εκανε τεραστια εντυπωση και σε μενα και στο γυιο μου που εχει αντιστοιχη εμπειρια απο Λονδινο ηταν οτι τα γραφεια τους στη Σκουζε ηταν ενας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ χωρος-με φοβερη διακοσμηση στυλ YAHOO που βλεπουμε στις ειδησει-,ειχαν εγκαταστασεις με γραφεια με pc και τηλεφωνο για τουλαχιστον 100 ατομα και ζητημα να ηταν 15-20 ατομα στα pc.
dioskouridis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο που μου εκανε τεραστια εντυπωση και σε μενα και στο γυιο μου που εχει αντιστοιχη εμπειρια απο Λονδινο ηταν οτι τα γραφεια τους στη Σκουζε ηταν ενας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ χωρος-με φοβερη διακοσμηση στυλ YAHOO που βλεπουμε στις ειδησει-,ειχαν εγκαταστασεις με γραφεια με pc και τηλεφωνο για τουλαχιστον 100 ατομα και ζητημα να ηταν 15-20 ατομα στα pc. Είναι το φαίνεσθαι και το μάρκετινγκ που προωθούν. Αλλά όπως σου έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα, προσπαθούν να περάσουν την εικόνα του μεγαθηρίου της βιομηχανίας ενώ μπορούν να παρομοιαστούν με ανεπτυγμένο τοπικό ταξιδιωτικό πρακτορείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα