Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Samsung ανακοίνωσε ένα ακόμη smartphone στην οικογένεια Galaxy Core, το οποίο έχει την ονομασία Galaxy Core Mini 4G (SM-G3568V).Η οθόνη του Samsung Galaxy Core Mini 4G έχει διαγώνιο 4.3 ίντσες και υποστηρίζει ανάλυση 480 x 800 pixels. Στο εσωτερικό του, βρίσκουμε ένα τετραπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz, 1.5GB RAM καθώς και 8GB αποθηκευτικού χώρου που -ευτυχώς- είναι επεκτάσιμος. Η βασική κάμερα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα 5.0 Megapixels που όμως δεν συνοδεύεται από LED flash. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, έχουμε να κάνουμε με ένα κινητό που είναι συμβατό με δίκτυα 4G LTE.

Οι διαστάσεις του Galaxy Core Mini 4G είναι 127.8 x 66.2 x 10.6 χιλιοστά και το βάρος του είναι 136 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει σε ένα χρώμα για την ώρα, το λευκό. Το λογισμικό, το οποίο έχει τη φροντίδα της Samsung, βασίζεται στο Android 4.4 KitKat. Το νέο κινητό της Samsung θα κυκλοφορήσει αρχικά στη Κίνα, για το δίκτυο καταστημάτων της China Mobile, και δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει αν θα το δούμε και σε άλλες αγορές, όπως στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Link.png Site: PhoneArena

Δημοσ.

αυτη η αναλογια αναλυσης/ιντσες υπαρχει εδω και τουλαχιστον 4-5 χρονια,

ποτε θα την αφισουν πισω;;.. μια σκαλα πιο πανω, στα 720p θα ηταν μια χαρα.

μονο αν ειναι κατω απο 200 ευρω θα δικαιολογείται η οθονη

ας ερθει απο εδω και βλέπουμε

Δημοσ.

"Διακρίνεται για τον ιδιαίτερα τολμηρό σχεδιασμό του, κάτι στο οποίο μας έχει άλλωστε συνηθίσει η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία..."δεν είπε κανείς ποτέ.

• Like 5
Δημοσ.

και εκεί το χάλασε και σταμάτησα να διαβάζω..

Η βασική κάμερα στο πίσω μέρος έχει αισθητήρα 5.0 Megapixels που όμως δεν συνοδεύεται από LED flash.

Ένα ledάκι έχω την απαίτηση να το έχει το κινητό μου. 

Για φακό ρε αδελφέ..

deal breaker.. sorry...

• Like 1
Δημοσ.

αυτη η αναλογια αναλυσης/ιντσες υπαρχει εδω και τουλαχιστον 4-5 χρονια,

ποτε θα την αφισουν πισω;;.. μια σκαλα πιο πανω, στα 720p θα ηταν μια χαρα.

μονο αν ειναι κατω απο 200 ευρω θα δικαιολογείται η οθονη

ας ερθει απο εδω και βλέπουμε

200 είναι υπερβολικά και τραγικά πολλά γι αυτό το πράμα.

Εγώ 120 ευρώ μαξ το κοστολογώ. 

• Like 2
Δημοσ.

200????ούτε καν!!!!?170 moto g με καλύτερες αναβαθμίσεις ανάλυση κάμερα νομίζω και flash!!?!150 πολλά λέω

• Like 1
Δημοσ.

200????ούτε καν!!!!?170 moto g με καλύτερες αναβαθμίσεις ανάλυση κάμερα νομίζω και flash!!?!150 πολλά λέω

Και 150 πολλά είναι,υπάρχει το Xperia L εκεί όπως και στα 120 που είπα και πριν που υπάρχει το Xperia M που είναι ανώτερο γενικά!

Δημοσ.

Χαλαρωστε ρε το L και το M ειναι διπυρηνα!!!Συν της λιγοτερης Ram συν οτι δεν εχουν 4g!!!Στα 150 ευρα 8α ειν οκ αλλο αν η samsung το δωσει 250-300

Δημοσ.

εχω ήδη το πολύ μεγαλύτερο με 5,3 λιντσες περίπου το galaxygrand2 4G που είναι σούπερ...

Δημοσ.

το υπαρχων Core παιζει στα €130.  

εεε, αν αυτο παιξει στα €135, τοτε ειναι καλα...!!!  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...