Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη κοιτάς τις απλές vengeance.Έχουν παρατηρηθεί και θέματα με αυτές σε αρκετούς.Παίρνεις καλύτερες low profile έτσι και αλλιώς.Για το oc δεν έχουν όλες οι μητρικές τις ίδιες δυνατότητες,αν το ψειρίσεις κιόλας ειδικά.Ρίξε μια ματιά και στο bios της Gigabyte πριν αποφασίσεις.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομίζω τώρα πρέπει να είναι εντάξει. Θα αρχίσω τις παραγγελίες αύριο το πρωί. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας! Θα σας ενημερώσω ξανά όταν παραλάβω τα κομμάτια :)

Μια τελευταία ερώτηση. Πρέπει να πάρω τώρα ένα UPS για να βάλω το PC ή θα μπορούσα να το αγοράσω το Σεπτέμβριο που θα με βόλευε περισσότερο?

• Like 2
Δημοσ.

Κοίτα αν είναι να πας στην gigabyte gaming 3 με 125€ βάζεις άλλα 5€ και πας σε αυτήν που είναι πολύ καλύτερη για oc και σε εξοπλισμό: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39230&cat=3&sub=385&pmanuf=470&sort=undefined&step=undefined 

Καμμία σχέση η μία με την άλλη και ειδικά στο σύστημα τροφοδοσίας/ψύξης στη northbridge και στη southbridge.

Δημοσ.

naruto χρησιμοποιείς dvd;  :)

Ε θέλω να υπάρχει ένα, για γρήγορη εγκατάσταση των retail παιχνιδιών :P (όχι ότι είναι και πολλά άλλα τέσπα). Θα δω ίσως και να μην βάλω.

Με έχετε καταμπερδέψει με τις μητρικές. Τελικά να πάω στην Asrock?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα όντως πως η Asrock είναι εξαιρετική motherboard και στο παρακάτω link βγαίνει και ως η πιο vfm. Συγκρίνεται μάλιστα και με την Asus Z97-A που είναι ένα 10ευρω παραπάνω. Θα πάω σε αυτήν λοιπόν. :). Ποιο dvd drive να διαλέξω τελικά?

Από μνήμες είδα και αυτές που έβγαλε σε προσφορά τώρα το e-shop. Αξίζουν? Επίσης είδα σε άλλο skill ότι προτάθηκαν και αυτές οι G Skill. Τι λέτε?

Επεξ/σία από naruto14
  • Like 1
Δημοσ.

Η asrock vfm ως συνήθως.Low profile μνήμες καλύτερα είπαμε.

Διάλεξες τα άλλα και κόλλησες στο dvdrw; Πάρε εκεί ένα να κάνεις τη δουλειά σου..

Δημοσ.

Διάβασα όντως πως η Asrock είναι εξαιρετική motherboard και στο παρακάτω link βγαίνει και ως η πιο vfm. Συγκρίνεται μάλιστα και με την Asus Z97-A που είναι ένα 10ευρω παραπάνω. Θα πάω σε αυτήν λοιπόν. :). Ποιο dvd drive να διαλέξω τελικά?

Από μνήμες είδα και αυτές που έβγαλε σε προσφορά τώρα το e-shop. Αξίζουν? Επίσης είδα σε άλλο skill ότι προτάθηκαν και αυτές οι G Skill. Τι λέτε?

Ό,τι και να διαβάσεις-ακούσεις για αυτές τις motherboard στον αέρα είναι. Το chipset είναι καινούργιο και δεν έχει δουλευτεί καθόλου για να έχουμε feedback για το ποιές μητρικές παρουσιάζουν προβλήματα. Θυμίζω ότι στο παρελθόν θέματα περισσότερο από Asus είδαμε, που είναι κορυφαία εταιρεία, παρά από άλλες. Συνεπώς, κάνεις, όπως και όλοι αυτή την στιγμή, μια επιλογή περισσότερο με βάση ξερά στοιχεία αλλά καθόλου γενικότερη εμπειρία για αυτές τις μητρικές.

Δημοσ.

To θέμα είναι ότι η Asus έχει 3 χρόνια εγγύηση ενώ η Asrock 2. Δεν αξίζουν 10 ευρώ παραπάνω στην ουσία για ένα χρόνο εγγύηση? Αναφέρομαι στην Asus Z97-A. Στις μνήμες θα πάω σε αυτές τις Crucial που είπαμε.

• Like 1
Δημοσ.

H εγγύηση είναι ένα πολύ αντικειμενικότερο κριτήριο για μένα. Σίγουρα θα έπαιζε περισσότερο ρόλο σε δική μου επιλογή, αν αποφάσιζα για μητρική. 1 χρόνος παραπάνω σε μητρική είναι υπόθεση.

Δημοσ.

H εγγύηση είναι ένα πολύ αντικειμενικότερο κριτήριο για μένα. Σίγουρα θα έπαιζε περισσότερο ρόλο σε δική μου επιλογή, αν αποφάσιζα για μητρική. 1 χρόνος παραπάνω σε μητρική είναι υπόθεση.

Ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι. Είναι από τα εξαρτήματα που θες παραπάνω εγγύηση η μητρική. Ωραία θα πάω για την Asus αν είναι. Δεν θα κολλήσω στο 10ικο τώρα ενώ δίνω 1000€ :P.

Είμαι έτοιμος για την παραγγελία (+Asus R9 280X από you.gr). Η αλήθεια είναι πως βγαίνει αρκετά παραπάνω από το budget αλλά νομίζω τα αξίζει γιατί μπήκαν πολύ καλά κομμάτια και το μόνο που θα με απασχολεί σε 3 χρόνια θα είναι η αλλαγή κάρτας γραφικών μόνο.

Δύο DVD-RW γιατί τον ένα τον χρειάζομαι για άλλο PC :P

EDIT: Έφυγε η παραγγελία! Περισσότερα όταν έρθει! :D

post-212896-0-98680200-1404720454_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Ναι και εγώ αυτό σκέφτομαι. Είναι από τα εξαρτήματα που θες παραπάνω εγγύηση η μητρική. Ωραία θα πάω για την Asus αν είναι. Δεν θα κολλήσω στο 10ικο τώρα ενώ δίνω 1000€ :P.

Είμαι έτοιμος για την παραγγελία (+Asus R9 280X από you.gr). Η αλήθεια είναι πως βγαίνει αρκετά παραπάνω από το budget αλλά νομίζω τα αξίζει γιατί μπήκαν πολύ καλά κομμάτια και το μόνο που θα με απασχολεί σε 3 χρόνια θα είναι η αλλαγή κάρτας γραφικών μόνο.

Δύο DVD-RW γιατί τον ένα τον χρειάζομαι για άλλο PC :P

EDIT: Έφυγε η παραγγελία! Περισσότερα όταν έρθει! :D

Very good .Ετοιμάσου για λιώσιμο. :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...