pikachukaki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Το εψαχνα ανα περιοδους συχνα πικνα κυριος χωρις αποτελεσμα και ετσι αποφασισα να σπαμμαρω λιγο το φορουμ εδω μπας και βρω καμια λυση....Αρνουμενος να αποδεχτω οτι ισως το pc μου παλιωσε γιατι οχι δεν θεωρω τον Phenom x4 955 παλιο ουτε τα 4gb μου λιγα..εχω ενα θεμα κοντα ποσο τωρα κανα 5-7μηνο... Το pc αρχιζει και τα παιζει πολυ ειδικα οταν δουλευω τον Chrome περα του οτι ο chrome χτυπαει κατι 500MB++ RAM και τα παιζει ολο το συστημα ακομα και οταν δεν εχω τοσα πολλα tabs στον Chrome και πχ παταω να κατεβασω ενα αρχειο απο τη στιγμη που παταω το λινκ μεχρι να εμφανιστη πληρος το παραθυρακι του Explorer με το save as περνανε καμια 10'' Παρατηρω οτι η δισκος δουλευει παρα πολυ και ζορίσετε και μου hungarei (σορρυ για την νεα λεξη) ολο το συστημα...αν και εχω δοκιμασει προγραμματα για να δω το δισκο μου οπως το HDD Sentinel τα αποτελεσματα στο τεστ ηταν καλα ακομα και το τεστ ηχου του δισκου....bad sectors δεν εχει βρει πουθενα και ποτε...εβαλα απο'τι μου ειχαν πει κατι παιδια εδω και το memtest+ και αυτο δεν βρηκε τπτ...γενικα οτι τεστ και να εχω τρεξει ποτε δεν βρεθηκε τπτ.... Περιμενω ιδεες γιατι παω να τρελαθω... Συστημα: AMD Phenom x955 Black Gigabyta Ga-Ma785 4GB ram (Δεν θυμαμε μαρκα αλλα στο bios βγαζει κατι και νομιζω οτι παιζει να μην δουλευουν σωστα σαν dual) HDD WD15EARS-00MVWB0 1.5TB
TheELF Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Άνοιξε την διαχείριση εργασιών και δες στο πόσο % τρέχει ο δίσκος,ιδίως όταν σου αργεί,λογικά επειδή είναι green και αργός σου τα κάνει αυτά,μπορείς να τρέξεις ένα mydefrag με την επιλογή system disk monthly,μπας και στρώσει λίγο αλλά αν δεν πάρεις κάναν ssd ή έστω έναν μικρό αλλά γρήγορο δίσκο πάντα θα έχεις κάποιο lagg. 1
pikachukaki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Άνοιξε την διαχείριση εργασιών και δες στο πόσο % τρέχει ο δίσκος,ιδίως όταν σου αργεί,λογικά επειδή είναι green και αργός σου τα κάνει αυτά,μπορείς να τρέξεις ένα mydefrag με την επιλογή system disk monthly,μπας και στρώσει λίγο αλλά αν δεν πάρεις κάναν ssd ή έστω έναν μικρό αλλά γρήγορο δίσκο πάντα θα έχεις κάποιο lagg. Αρα λες να φταιει τοσο πολυ οτι ειναι green Και 5200 ε?ΕΕ ναι...αρνούμαι να πιστεψω οτι παλιωσε τοσο το pc μου ελεος!!!
TheELF Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Είπαμε κράτα ανοιχτή την διαχείριση εργασιών και βλέπε πόσο ανεβαίνει ο δίσκος αλλά ναι εγώ είμαι σίγουρος ότι είναι από αυτό.
pikachukaki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Είπαμε κράτα ανοιχτή την διαχείριση εργασιών και βλέπε πόσο ανεβαίνει ο δίσκος αλλά ναι εγώ είμαι σίγουρος ότι είναι από αυτό. Δεν εχει στανταρ....μια το chrome...μια το System....οτι του κατσει...το τορρεντ πιανει κατι 30mb και αρχιζει να χτυπαει κοκκινα....
kataramenos32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Για αρχή ρίξε κάνα σκαν με κάποιο καλό anti malware κτλ
Str Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 συγγνώμη κι όλας για το σπάσιμο αλλά τι ακριβώς είναι το Υ/Π? είτε είναι ΥΠολογιστής, είτε Η/Υ (ήλεκτρονικός υπολογιστής)... το γράφω γιατί δεν καταλάβαινα τον τίτλο του θέματος
selianx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 συγγνώμη κι όλας για το σπάσιμο αλλά τι ακριβώς είναι το Υ/Π? είτε είναι ΥΠολογιστής, είτε Η/Υ (ήλεκτρονικός υπολογιστής)... το γράφω γιατί δεν καταλάβαινα τον τίτλο του θέματος Υπολογιστής προσωπικός Για αρχή δε δοκιμάζεις να κλείσεις το torrent (και γενικά από το startup εφαρμογές που δε σου χρειάζονται); Επίσης, όπως είπε και ο καταραμένος ο 32ος, ένα scan δε βλάπτει. 1
pikachukaki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Υπολογιστής προσωπικός Για αρχή δε δοκιμάζεις να κλείσεις το torrent (και γενικά από το startup εφαρμογές που δε σου χρειάζονται); Επίσης, όπως είπε και ο καταραμένος ο 32ος, ένα scan δε βλάπτει. To torrent κατεβαζει τωρα γιαυτο και ειναι ανοιχτο...για malware εχω συνεχεια το spybot2 αλλα δεν βρισκει και τπτ...εχετε τπτ καλύτερο να δοκιμασω??
nrkmaiden Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 σκαναρε με malware bytes σε safe mode κατα προτιμηση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα