Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για κατοχους Lenovo A3500-FL

Mikenewphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης ,σε καποια διπλα στο μοντελο γραφουν FL, τι σημαινει αυτό;

παραδειγμα  http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2023

και.. http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-a7-10-adam-tablet-7-8gb-mayro/prod7350211pp/

Την ιδια απορία εχω και γω μιας και κοιτουσα προσφατα για φτηνο τάμπλετ. Οποιος γνωρίζει. Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα ,

Είμαι κάτοχος του Α7-50 (Α3500-F) με wifi μόνο και τις 2 κάμερες.

Κατάφερα να το κάνω root και θέλω να γράψω αναλυτικά το πως γιατί παιδεύτηκα πολύ μιας και οι οδηγοί δεν είναι κατατοπιστικοί.

Ο λόγος που το έκανα root είναι για να μπορώ να χρησιμοποιήσω εξωτερική κάρτα SD μιας και μετά την 4.4 έκδοση του android η δυνατότητα αυτή κλειδώθηκε.

1. Θα χρειαστείτε να κάνετε εγκατάσταση το πρόγραμμα της lenovo στο PC σας για να περαστούν και οι USB drivers. Θα το βρείτε εδώ : http://support.lenovo.com/gr/el/products/tablets/a-series/a7-50-tablet/downloads/DS101291 (το αρχείο .exe)

2. Μετά από αυτό θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το USB debugging στο tablet σας . Στο επόμενο πρόγραμμα που θα σας δώσω να κατεβάσετε έχει οδηγό πως το κάνετε αυτό. 

3. Πηγαίνετε εδώ http://www.kingoapp.com/ κάνετε download το πρόγραμμα και ακολουθείτε τα 4 απλά βήματα που έχει στο site.

4. Μόλις ολοκληρωθεί το root κατεβάζετε απο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix στο tablet σας το KitKatSD fix και είστε έτοιμοι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλεον την SD κάρτα σας .

• Like 2

λοιπον εγω εχω εδω και κανα διμηνο το ταμπλετακι και μπορω να πω οτι ειναι εργαλειο!!! πολυ οικονομικο για τις δυνατοτητες του χωρις να εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα ανωτερα του. Επειδη το ηθελα κυριως για να διαβαζω με εχει βοηθησει παρα πολυ γιατι εχει ips οθονη που δεν κουραζει τα ματια με αποτελεσμα να διαβαζω αρκετες ωρες χωρις να με κουραζει η οθονη. Την αναβαθμιση ΜΗΝ την κανετε, ευτυχως το ειχα ψαξει πιο πριν και ειδα οτι πολλοι ειχαν προβλημα οποτε και δεν την κανω. Το μονο θεματακι που ειχα αλλα τωρα περασε ,δεν ξερω πως, ειναι οτι στα βιντεο ο ηχος δεν συγχρονιζοταν με την εικονα και ηταν σαν να βλεπω μεξικανικο, αρκετα σπαστικο. Επειδη που και που το παθαινει ξερει κανεις πως φτιαχνεται? Επισης αλλο ενα αρνητικο ειναι ενα κολλημενο πιξελ ακριβως στη μεση της οθονης που αλλοτε αναβει κι αλλοτε σβηνει αλλα πια το εχω συνηθισει... Πραγματικο value for money, η μνημη ειναι λιγο μικρη αλλα με μια εξωτερικη φτιαχνεται κι αυτο!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Μετα απο ανανεωση λογισμικού σε 4.4.2 android συνέχεια μου βγάζει στην εκκίνηση του ταμπλετ Συνεχεια μου βγάζει το λογισμικό αναβαθμίζεται ξέρει κανένας τι φταίει

Μετα απο ανανεωση λογισμικού σε 4.4.2 android συνέχεια μου βγάζει στην εκκίνηση του ταμπλετ Συνεχεια μου βγάζει το λογισμικό αναβαθμίζεται ξέρει κανένας τι φταίει

post-310860-0-08548600-1428943540_thumb.jpg

• Like 1

Έχω το A3000. Ποιο χαλια ούτε chuwi να ήταν. Δεν αντέχω με αυτό το ταμπλετ. Κολαει, αργεί δεν ανοίγει εφαρμογές, κρασαρει και κάνει συμεχεις επανεκκινήσεις. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν θα το πρότεινα. Είχα και το A1000 τα ίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω κι εγω κατι πανω στο θεμα: Βλεπω ότι κυκλοφορουν το Lenovo A3500  aA7-40 Και το Lenovo Α3500.Ποιες οι διαφορες τους;ποιο είναι καλυτερο;δεν μπορω να καταλάβω από τις περιγραφες στα καταστήματα που κοιταξα . Εχουν καποια διαφορα στην τιμή με μια ματια που εδωσα στο skroutz, αλλα από χαρακτηριστικα..τα ιδια μου φαινονται.

Επίσης ,σε καποια διπλα στο μοντελο γραφουν FL, τι σημαινει αυτό;

παραδειγμα  http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2023

και.. http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-a7-10-adam-tablet-7-8gb-mayro/prod7350211pp/

Με μια γρήγορη ματιά έχουν διαφορετική ανάλυση οθόνης και μπροστινή κάμερα

A7-40 1280 x 800 pixels κάμερα 2.0 Megapixel

Α7-10 1024 x 600  pixels  κάμερα 0.3 Megapixel

Για καλύτερο δεν ξέρω πήγαινε κοίτα τα από κοντά ποιο θα σου αρέσει.

Εγώ έχω από το καλοκαίρι το  Lenovo A3500  aA7-40 , έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις που έχει βγάλει , παίζουν τα παιδιά σχεδόν ασταμάτητα και το μοναδικό που μπορώ να πω είναι η "μικρή" μπαταρία .Κρατάει 6-7 ώρες  χρήσης.

Επεξ/σία από siracos

• 4 μήνες μετά...

Τελικά με το πρόβλημα του wifi βρέθηκε λυση; το αγόρασα με την προσφορά public και δεν το έχω αναβάθμιση ακόμα έχει διάφορες εκτός από προβλήματα η 4.4.2;

changed the Encryption from AES to TKIP on my ZTE wifi router settings and problem is gone !!!

I changed the router to my old linksys wag-200g and I had no problems also ...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλα να πω και εγω οτι πηρα το ταμπλετ πριν μια εβδομαδα και πραγματικα αυτο που λενε ολοι οτι σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει καλυτερο ισχυει.Εχει ραδιο που ειναι μεγαλο συν για εμενα τουλαχιστον ειναι γρηγορο και εχει καλη οθονη. το εκανα και root με την μεθοδο που εχει αναφερει φιλος πιο πανω και ειναι μια χαρα ολα.Επισης ναν χρειαστει σε καποιον ποτε ειχα πατησει καταλαθος αφου το ειχα κανει root να κανει reboot σε bootloader και κολλησε σε fastboot mode και δεν μπορουσα να κανω τιποτα το μονο που βοηθησε ηταν να κλεισει απο μπαταρια και να το ξανα ανοιξω. Αυτα οποιος το σκεφτεται να το παρει να ξερει οτι ειναι πολυ καλη αγορα.

Το καπάκι από που το ανοιξες για να βγαλεις μπαταρια?

Μετά από update δεν ανοιγει το tablet !

Τελικά έγινε ξανα flasarisma, με πολλές προσπάθειες.

Οι εφαρμογές όμως δεν πηγαίνουν στην sd card αλλά σε καποια virtual sd card.

Δοκίμασα ότι προτείνατε ακόμα και το link2sd αλλά τίποτα.

Το tablet είναι root.

Επεξ/σία από lgre_p

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Το καπάκι από που το ανοιξες για να βγαλεις μπαταρια?

Μετά από update δεν ανοιγει το tablet !

Τελικά έγινε ξανα flasarisma, με πολλές προσπάθειες.

Οι εφαρμογές όμως δεν πηγαίνουν στην sd card αλλά σε καποια virtual sd card.

Δοκίμασα ότι προτείνατε ακόμα και το link2sd αλλά τίποτα.

Το tablet είναι root.

Εννοούσα ότι το άφησα να αδειάσει η μπαταρία. Αυτό με την virtual card δεν το έχω δει.

• 1 χρόνο αργότερα...

opios to poulai to perno ego !!!

telika pedia to pira alla me kani nera den anigi kolai sto logotipo tis lenovo-ekinisi kai ksana klini kai ksana anigi mono tou oli tin wra episis i mpataria tou ores ores den fortoni kai eno sindeo fortisti anti na gemisi adiazi pio grigora ti simbeni bre pedia mpori na me boithisi kapios ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...