Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για κατοχους Lenovo A3500-FL

Mikenewphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αύριο είναι να πάρω κάρτα μνήμης και διάβασα στο internet κάποιος να αναφέρει ότι με την αναβάθμιση σε 4.4.2 όταν κάνει επανεκκίνηση εξαφανίζονται οι εφαρμογές που έχουν μεταφερθεί στην sd. Άλλο άγχος και αυτό τώρα.

Το ανάποδο, με την 4.2.2 γινόταν αυτό που λες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

στο lenovo a3000 ξερει κανεις πως μπορω να μεταφερω εφαρμογες απο την μνημη του tablet σε στην microsd?

Αν έχεις εγκαταστήσει την έκδοση kitkat στις ρυθμίσεις -> εφαρμογές διαλέγεις μια εφαρμογή και μετακίνηση σε sd card. Απλά να ξέρεις αν κάνεις αναβάθμιση σε kitkat δεν θα μπορείς να κάνεις root το tablet.

Αν έχεις εγκαταστήσει την έκδοση kitkat στις ρυθμίσεις -> εφαρμογές διαλέγεις μια εφαρμογή και μετακίνηση σε sd card. Απλά να ξέρεις αν κάνεις αναβάθμιση σε kitkat δεν θα μπορείς να κάνεις root το tablet.

Σε ευχαριστω,δεν ειναι δικο μου και δεν θυμαμαι ακριβως την εκδοση που εχει νομιζω εχει 4.2.2...ξερεις εαν θα παρει την kitkat?

Σε ευχαριστω,δεν ειναι δικο μου και δεν θυμαμαι ακριβως την εκδοση που εχει νομιζω εχει 4.2.2...ξερεις εαν θα παρει την kitkat?

Από ότι είδα επίσημα δεν έχει βγάλει την αναβάθμιση η lenovo. Φαίνεται στις ρυθμίσεις -> Σχετικά με το tablet -> έλεγχος για λογισμικό νέας έκδοσης. Αν ψάξεις στο Google μπορείς να βρεις οδηγίες να το εγκαταστάσεις. Αλλιώς να δοκιμάσεις αυτό http://androidxda.com/root-lenovo-ideatab-a3000-h για κάνεις root τη συσκευή και να μπορείς να αντιγράφεις εφαρμογές στην κάρτα.

• Like 1

Για να μην ανοίγω νέο θέμα: Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο tablet για άτομο που το ενδιαφέρει η περιήγηση στο ίντερνετ, youtube και διάβασμα pdf & doc εγγράφων. Να προχωρήσω;

• 1 μήνα μετά...

καλησπέρα παιδία μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς :)

έχω το fl και ενώ στο λαπτοπ το αναγνωρίζει το άφησα μια μέρα στην φόρτιση και δεν ανάβει καθόλου

δεχτή κάθε ιδέα

ευχαριστώ  :)

Για να βάλω root στο a3500fl με το 4.2.2 χρησιμοποίησα το root genius.Τωρα για το 4.4.2 προσπαθησα να του το βάλω όπως με τον τροπο που αναφέρθηκε απο τον spacecowboy.Εκανα οτι έλεγε αλλά όταν πάτησα download δεν έγινε τίποτα η μπάρα δεν κουνιωταν καθόλου. Καμια ιδέα τι φταίει?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

επιτελους τροπος για root + recovery στην 4.4.2

δοκιμασμενο απο μενα κανει και για το fl μια χαρα

οδηγιες Link.png Site: εδω

το recovery ειναι απαραιτητο για να κανεις root?

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδία έχει η ξαδέλφη μου το ταμπλετ αυτό και της κανει κάτι κουλά μάλλον με την κωδικοποίηση των χαρακτήρων.Στο ιντερνετ αρκετές σελίδες που είναι στα ελληνικά εμφανιζουν κενά αναμεσα στις λέξεις, χ αναμεσα στις λέξεις,...μπαχαλο! Έχει κανεις καμμιά ιδέα; Ευχαριστώ!

• 2 μήνες μετά...

απλα να πω και εγω οτι πηρα το ταμπλετ πριν μια εβδομαδα και πραγματικα αυτο που λενε ολοι οτι σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει καλυτερο ισχυει.Εχει ραδιο που ειναι μεγαλο συν για εμενα τουλαχιστον ειναι γρηγορο και εχει καλη οθονη. το εκανα και root με την μεθοδο που εχει αναφερει φιλος πιο πανω και ειναι μια χαρα ολα.Επισης ναν χρειαστει σε καποιον ποτε ειχα πατησει καταλαθος αφου το ειχα κανει root να κανει reboot σε bootloader και κολλησε σε fastboot mode και δεν μπορουσα να κανω τιποτα το μονο που βοηθησε ηταν να κλεισει απο μπαταρια και να το ξανα ανοιξω. Αυτα οποιος το σκεφτεται να το παρει να ξερει οτι ειναι πολυ καλη αγορα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Να ρωτησω κι εγω κατι πανω στο θεμα: Βλεπω ότι κυκλοφορουν το Lenovo A3500  aA7-40 Και το Lenovo Α3500 Α7-10.Ποιες οι διαφορες τους;ποιο είναι καλυτερο;δεν μπορω να καταλάβω από τις περιγραφες στα καταστήματα που κοιταξα . Εχουν καποια διαφορα στην τιμή με μια ματια που εδωσα στο skroutz, αλλα από χαρακτηριστικα..τα ιδια μου φαινονται.

Επίσης ,σε καποια διπλα στο μοντελο γραφουν FL, τι σημαινει αυτό;

παραδειγμα  http://www.phonegallery.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2023

και.. http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-a7-10-adam-tablet-7-8gb-mayro/prod7350211pp/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...