Mikenewphone Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλησπερα ειδα απο κοντα το Lenovo A3500-FL http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/lenovo-a3500-fl-tablet-7-8gb-mayro/prod6170019pp/ και μου φανηκε αρκετα καλο για 100€! Μια ερωτηση για καποιον που το εχει! HD videos παιζει απο youtube; Γιατι απ'οτι ειδα ετρωγε ψιλοκολληματα εκτος και αν ηταν αδυναμο το wifi και μπερδευτηκα αν και δε νομιζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikenewphone Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Κανεις ρε παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το συγκεκριμένο tablet,το έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις; Βασικά με ενδιαφέρει ο ήχος να ακούγεται καλά μιας και η χρήση του θα είναι για να βλέπει ο πιτσιρικάς κανένα παιδικό και η σύζυγος να παίζει κανένα παιχνιδάκι απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εχω παρομοιο lenovo. Εμενα παμτως μου ειναι πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bennito Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) HD από youtube τα παίζει με πολύ μικρά σπασίματα. Ταινίες 720p τις παίζει πολύ καλά. Ήχος απλά επαρκής (1 ηχείο). Ακουστικά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Σήμερα πήρε 4.4.2. Usb OTG (μπορείς να συνδέσεις ποντίκι και πληκτρολόγιο με καλώδιο micro usb σε θηλυκό usb (δεν περιλαμβάνεται, 2-3 € αγορά).Μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές στην micro SD (διορθώθηκε με την 4.4). Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2014 από Bennito 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F R A N K Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Η μπαταρία του πόσο κρατάει περίπου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bennito Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Από 100% μέχρι 15-20% με χρήση wifi και σερφάρισμα (youtube) και αρκετά φωτεινή οθόνη (όχι τέρμα) γύρω στις 4-5 ωρες. 3.500 mAh μπαταρία έχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F R A N K Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Από 100% μέχρι 15-20% με χρήση wifi και σερφάρισμα (youtube) και αρκετά φωτεινή οθόνη (όχι τέρμα) γύρω στις 4-5 ωρες. 3.500 mAh μπαταρία έχει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα δεν έχει και μεγάλη διαφορά από το Asus memo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1eepwalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Έχω το συγκεκριμένο tablet και θα ήθελα να ρωτήσω τους υπόλοιπους κατόχους, με την αναβάθμιση σε 4.4.2 δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση στο internet; Εμένα μου κάνει διακοπές το internet ανά δεκάλεπτο χωρίς να έχει κάνει αποσύνδεση το wifi και χωρίς να έχω χαμηλό σήμα. Παγώνει δηλαδή το streaming video στο youtube ή το ράδιο ή δεν φορτώνει σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psmaster4 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αγαπητέ πελάτη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Public.gr για τις αγορές σας. Σας ενημερώνουμε πως τα καταστήματά μας σας δίνουν τη δυνατότητα με την αγορά άνω των 100€ σε σχολικά είδη και συγκεκριμένα βιβλία( εξαιρούνται λογοτεχνικά βιβλία που εκδίδονται για πρώτη φορά), γραφική ύλη και σακίδια, να αποκτήσετε το tablet Lenovo A3500 με κωδικό προϊόντος #0848655 από 99€ στην τιμή των 49€ (για όσο χρονικό διάστημα υπάρχει το προϊόν σε απόθεμα) . Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τις προϋποθέσεις και τους όρους μπορείτε να επικοινωνήσετε εκ νέου μαζί μας. Μείνατε ικανοποιημένοι από την επικοινωνία μας; Σε κάθε περίπτωση θα εκτιμούσαμε τη γνώμη σας σε 60”εδώ! Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία. Με εκτίμηση , Public.gr Customer Passion 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bennito Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Έχω το συγκεκριμένο tablet και θα ήθελα να ρωτήσω τους υπόλοιπους κατόχους, με την αναβάθμιση σε 4.4.2 δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση στο internet; Εμένα μου κάνει διακοπές το internet ανά δεκάλεπτο χωρίς να έχει κάνει αποσύνδεση το wifi και χωρίς να έχω χαμηλό σήμα. Παγώνει δηλαδή το streaming video στο youtube ή το ράδιο ή δεν φορτώνει σελίδα.Μετά την αναβάθμιση σε 4.4.2 δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εχτές όμως μου ζήτησε να κάνω μια μικρή αναβάθμιση των 8 mb και μετά είχα το πρόβλημα που λες. Έκανα επαναφορά το τάμπλετ, εκανα και επανεκκίνηση το ρούτερ και το προβλήμα φαίνεται πως λύθηκε. Πλέον καμία αναβάθμιση, μόνο τις καινούριες εκδόσεις του android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1eepwalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Θυμάσαι τι πληροφορίες έλεγε για τη δεύτερη μικρή αναβάθμιση; Εμένα η δεύτερη αναβάθμιση ήταν 30+mb και έλεγε ότι είναι fix για κάποιο πρόβλημα στην οθόνη. Και εγώ αμέσως μετά την δεύτερη αναβάθμιση έκανα επαναφορά αλλά δυστυχώς μου έβγαλε αυτό το πρόβλημα με το wifi. Το παρουσιάζει σε 3 router. Έχεις την έκδοση -FL που έχει μόνο μπροστά κάμερα; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από S1eepwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bennito Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις την έκδοση -FL που έχει μόνο μπροστά κάμερα; Ναι. Θυμάσαι τι πληροφορίες έλεγε για τη δεύτερη μικρή αναβάθμιση; Εμένα η δεύτερη αναβάθμιση ήταν 30+mb και έλεγε ότι είναι fix για κάποιο πρόβλημα στην οθόνη. Και εγώ αμέσως μετά την δεύτερη αναβάθμιση έκανα επαναφορά αλλά δυστυχώς μου έβγαλε αυτό το πρόβλημα με το wifi. Το παρουσιάζει σε 3 router. Φίλε δε θυμάμαι τι ακριβώς ήταν η δεύτερη αναβάθμιση (κάποιο αρχείο σχετικό με wifi και διόρθωση αραβικής γλώσσας) αλλά σε μένα αναβάθμιση για fix στην οθόνη δε μου έχει βγάλει ποτέ. Ελπίζω να το λύσεις, είναι πολύ σπαστικό. Εμένα λύθηκε, γιατί όχι κι εσένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά με το πρόβλημα του wifi βρέθηκε λυση; το αγόρασα με την προσφορά public και δεν το έχω αναβάθμιση ακόμα έχει διάφορες εκτός από προβλήματα η 4.4.2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1eepwalker Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Περιέργως τις τελευταίες τέσσερις μέρες δεν μου το έχει παρουσιάσει και δεν έχω κάνει κάποια σημαντική αλλαγή. Τι να πω, μεγάλο μυστήριο. Αύριο είναι να πάρω κάρτα μνήμης και διάβασα στο internet κάποιος να αναφέρει ότι με την αναβάθμιση σε 4.4.2 όταν κάνει επανεκκίνηση εξαφανίζονται οι εφαρμογές που έχουν μεταφερθεί στην sd. Άλλο άγχος και αυτό τώρα. Πληροφοριακά έχω την A3500FL_A442_01_25_140823_BG Με την 4.2 δεν το χρησιμοποίησα πολύ και δυστυχώς δεν θυμάμαι τι διαφορές έχουν. Την 4.4.2 την ήθελα γιατί λέγεται πως κάνει καλύτερη διαχείριση της ram. Επίσης κάτι που μου άρεσε είναι η δυνατότητα τροποποίησης των εφαρμογών που ξεκινάνε αυτόματα κατά την εκκίνηση και η τροποποίηση των δικαιωμάτων εφαρμογών. Ευτυχώς δεν είδα μεγάλη διαφορά ελεύθερου χώρου μετά την εγκατάσταση της 4.4.2 άντε να έφαγε άλλα 100mb. Ούτε σε ελεύθερη ram. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2014 από S1eepwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα