dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλημέρα γνωρίζει κανείς πως να βάλω στο raspberry μου το transmission για να κατεβάζω από εκεί torrent αρχεία ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ποια διανομή του έχεις βάλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ποια διανομή του έχεις βάλει; Ξέχασα να το αναφέρω , raspbian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 sudo apt-get install transmission-daemon. Αλλα ψάξε και για οδηγούς για να μπορεσεις να το στήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 αυτό το έκανα αλλά μετά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω γιατί δεν βλέπω που να μου εμφανίζει πουθενά το αρχείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Απο το rpi ανοιξε εναν browser και μπες στη διευθυνση localhost:9091. Αυτο ειναι το web interface του transmission... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Απο το rpi ανοιξε εναν browser και μπες στη διευθυνση localhost:9091. Αυτο ειναι το web interface του transmission... Ωραίος αλλά ξέρεις πως να βγάλω των κωδικό εισόδου ; Και δεύτερον πως μπορώ να βάλω το αρχείο που θέλω να κατέβει στο ένα εξωτερικό φλασάκι που έχω σύνδεση; Από τις ρυθμίσεις του transmission δεν γίνεται τίποτα στο User= το έκανα root από την εντολή sudo nano /etc/init.d/transmission-daemon Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2014 από dimitrisOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Σταματας τον transmission daemon απο το να τρεχει /etc/init.d/transmission-daemon stopΑνοιγεις το /etc/transmission-daemon/settings.json nano /etc/transmission-daemon/settings.jsonκαι βγαζεις οτιδηποτε εχει αυτη η γραμμη αναμεσα στα αυτακια, πχ εδω που σε μενα λεει "jim" "rpc-username": "jim",το κανεις ετσι "rpc-username": "",και ξαναξεκινας τον transmission daemon /etc/init.d/transmission-daemon startΕρωτηση κρισεως. Στο raspbian σου εχεις γραφικο περιβαλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Σταματας τον transmission daemon απο το να τρεχει /etc/init.d/transmission-daemon stopΑνοιγεις το /etc/transmission-daemon/settings.json nano /etc/transmission-daemon/settings.jsonκαι βγαζεις οτιδηποτε εχει αυτη η γραμμη αναμεσα στα αυτακια, πχ εδω που σε μενα λεει "jim" "rpc-username": "jim",το κανεις ετσι "rpc-username": "",και ξαναξεκινας τον transmission daemon /etc/init.d/transmission-daemon startΕρωτηση κρισεως. Στο raspbian σου εχεις γραφικο περιβαλλον? με το startx δεν εννοείς ; τελικά κατεβαίνει το torrent απλά δεν ξέρω για ποιο λόγο στο pi δεν εμφανίζει τα αρχεία αλλά αν το συνδέσω στο pc τα βλέπω κανονικά ότι έχει κατεβάσει άκυρο! τελικά έβγαλε error:read only file system , γτ αφού δεν το έχω κλειδώσει και πήγα να βγάλω τον κωδικό αλλά στο αρχείο settings είναι άδειο Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2014 από dimitrisOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Το αρχειο ρυθμισεων ειναι αδειο? Δεν γινεται, καποιο λαθος κανεις εσυ στο path. Αφου ομως εχεις γραφικο περιβαλλον, γιατι δεν βαζεις το transmission-gtk να εισαι πιο ανετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Το αρχειο ρυθμισεων ειναι αδειο? Δεν γινεται, καποιο λαθος κανεις εσυ στο path. Αφου ομως εχεις γραφικο περιβαλλον, γιατι δεν βαζεις το transmission-gtk να εισαι πιο ανετα? Πως το εγκαθιστώ ; Αυτό ήθελα από την αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 apt-get install transmission-gtk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 apt-get install transmission-gtk Ωραίος! Αυτό ήθελα ευχαριστώ! Αλλά έβαλα 2 torrent να κατέβουν το ένα πολύ μικρό αλλά δεν κάνει σύνδεση με τους peers , έκανα και μια επανεκκίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user024 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Αυτό είναι εν μέρει άσχετο με την εγκατάσταση του προγράμματος, αλλά καμμιά φορά τα πράγματα είναι απλά: Έχεις ανοίξει την κατάλληλη πόρτα το δίκτυό σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Αυτό είναι εν μέρει άσχετο με την εγκατάσταση του προγράμματος, αλλά καμμιά φορά τα πράγματα είναι απλά: Έχεις ανοίξει την κατάλληλη πόρτα το δίκτυό σου; Δεν εχω πειράζει καμιά πόρτα γιατί ποια θα θέλει ; Θέλει ειδική πόρτα ένα torrent πρόγραμμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα