kavatzoulas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 καλημερα χτες αναβαθμισα στο παλιο μου συστημα με αυτο της υπογραφης μου. επειδη ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιησα "υδροψηξη" θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τα φισακια της ψυχτρας. το φις για το ανεμιστηρακι της Η55 το εχω βαλει στο σλοτ της μητρικης που λεει cpu fan και το φις της αντλιας της Η55 το εχω βαλει σε ενα αλλο σλοτ για fan που εχει η μητρικη (εχει 4 σλοτ για fan). τα εχω βαλει σωστα η κατι πρεπει να αλλαξω; τα εχω βαλει στα αυτοματα τα Ο.C και ανεβαινει στο 4.3 αλλα καποια στιγμη θα ηθελα να δοκιμασω να δω ποσο μπορω να το φτασω... δεν παιζω παιχνιδια μου χρειαζεται μονο για ενα προγραμμα με φωτογραφιες. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλύτερα της αντλίας να το πάρεις με ανταπτορα απο molex για σιγουριά. Μην περιμένεις θαύματα από την H55 περισσότερο στο "χωροταξικό" θα σε βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavatzoulas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 την Η55 μου την εκαναν δωρο μολις γυρισω ελλαδα σκοπευω να την αλλαξω με κατι καλυτερο αλλωστε εχει μπολικο χωρο για να βαλω οτι ψυχτρα θελω το κουτι απλα ηθελα να δω αν εκανα καλα που την εβαλα στα φισακια της μητρικης η επρεπε να κανω κατι αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα