masteripper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλημέρα, έχω μια μυστήρια κατάσταση. Πριν απο 1 μήνα είχαμε συμφωνήσει με έναν απο το Forum για 1 εξωτερικό σκληρό δίσκο.Η τιμή ήταν καλή οπότε το κλείσαμε. Έκτοτε τίποτα εκτός απο 1 μήνυμα ότι το έχει στείλει. Την Παρασκευή ήρθε ειδοποίηση για 1 δέμα στο ταχυδρομείο. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του αλλά τίποτα... Πήγα στο ταχυδρομείο για να δω τι είναι...βλέπω 1 δεματάκι που ταίριαζε στην περιγραφή...(εξωτερικά). Το παραλαμβάνω...πάω στην δουλειά και τι να δω...εκει που ήταν να παραλάβω 1 δίσκο στα 2 TB ήρθε 1 δίσκος 80Gb.... Οπότε τώρα τίθεται το θέμα τι κάνω.....να τον κυνηγήσω μέσω αστυνομίας ? για εξαπάτηση
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 αν βγάλεις ακρη γράψε με... αρνητική αξιολόγηση, την πατησες και τελος...
keravnos21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ακρη θα βγαλεις με δικηγορο και αρκετο τρεξιμο αλλα δεν αξιζει όπως και να το δεις και εγω που ειχα βαλει 2-3 αγγελιες εγραφα μονο χερι με χερι ετσι βλέπεις και το τι αγοράζεις όπως επισης και την κατασταση του οποτε δεν μπορει να σε δουλεψει ο άλλος απλα .
brotrainer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Την πάτησες φίλε, συγγνώμη. Τι Αστυνομία φίλε; Τι να σου κάνει η Αστυνομία; Αν ήταν ναρκωτικά ίσως. 2
keravnos21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Η διεύθυνση ηλεκτρονικου εγκλήματος με ένα mail η ένα τηλεφωνο δεν μπορει να βρει τον τυπο ε ? ποσο μακρια νυχτωμένος εισαι .....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ναι, πες οτι τον βρηκε. Και; Παλι ο φιλος, πρακτικα, δεν μπορει να κανει τιποτα. Αρνητικη αξιολογηση και την επομενη φορα χερι-χερι οι συναλλαγες ή στην χειροτερη να εχει δωσει εντολη στον κουριερ να ανοιξεις και να ελεγξεις το προιον πρωτου πληρωσεις. 1
masteripper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μου φαίνεται παράλογο πάντως απο την στιγμή που έχω τα στοιχεία του να μην μπορώ να κάνω κάτι...
Zapee995 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μου φαίνεται παράλογο πάντως απο την στιγμή που έχω τα στοιχεία του να μην μπορώ να κάνω κάτι... Με τι αποδεικτικα στοιχεια?? Εχεις δει πουθενα ασφαλιστικα μετρα σε forum?? Ή θα πας στη μπατσαρια και θα πεις μου πυλησε 80gb αντι για 1terra? Να ηταν καταστημα ναι, κατι θα γινοταν...Αλλα τωρα με συναλλαγη απο ιδιωτη προς ιδιωτη μη το ψαχνεις.. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πας εξω απο το σπιτι του. 2
keravnos21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μπορεις να του κανεις μυνηση για απατη ότι πουλαγε άλλο προιον και σου εστειλε άλλο αλλα ΔΕΝ σε συμφερει οικονομικα κλπ.
masteripper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Παράξενο μου φαίνεται... Μήπως το forum θα έπρεπε να αλλάξει πολιτική και να επιτρέπεται να αναγράφονται πλήρη στοιχεία των Απατέωνων...πήξαμε πια
Zapee995 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Παράξενο μου φαίνεται... Μήπως το forum θα έπρεπε να αλλάξει πολιτική και να επιτρέπεται να αναγράφονται πλήρη στοιχεία των Απατέωνων...πήξαμε πια Ebay my friend...Εδω ενα απλο φορουμ ειναι και εφοσον γραφει οτι δε φερνει καμια ευθνηνη, τελος...
masteripper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μια άλλη ερώτηση μπορώ απο Διεύθυνση,ονοματεπώνυμο να βρω τηλέφωνο
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μια άλλη ερώτηση μπορώ απο Διεύθυνση,ονοματεπώνυμο να βρω τηλέφωνο Εχει αλλες αξιολογησεις ο χρηστης αυτος? Ισως εχει κρατησει καποιος αλλος χρηστης το κινητο του στο περιεχομενο καποιου ΠΜ.. δηλαδη απ' αυτους με τους οποιους εχει κανει συναλλαγη στο παρελθον.. Αν και απ' οτι συμπεραίνω απ' τα παραπανω δεν θα χει και καμια αξιολογηση. Γενικοτερα απο ατομα χωρις αξιολογησεις, παντα αντικαταβολη με εντολη ελεγχου (αν το χερι με χερι δεν ειναι εφικτο).. καλυτερα να δωσεις +[3-4€] παρα να γινει κατι αντιστοιχο. Googlαρε το ονομα του παντως, ισως κατι βγαλει. Αν και αν ηταν να σου κανει πο#στια, δεν βλεπω τον λογο να σου εδινε το πραγματικο του ονομα και διευθ
masteripper Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Googlαρε το ονομα του παντως, ισως κατι βγαλει. Αν και αν ηταν να σου κανει πο#στια, δεν βλεπω τον λογο να σου εδινε το πραγματικο του ονομα και διευθ Κάπως πρέπει να πάρει τα λεφτά..
zio10 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Τα λεφτά από αντικαταβολή κάνουν αρκετές μέρες να μπούνε, δεν ξέρω αν μπορείς κάπως να προλάβεις τη διαδικασία...για μένα δεν αξίζει να ασχοληθείς και πολύ πάντως, πάρ'το σα "μάθημα" για την επόμενη φορά. Χέρι με χέρι είναι το καλύτερο (πάλι έχει κινδύνους αλλά λιγότερους).
Προτεινόμενες αναρτήσεις