klyr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ειμαι σε διλημμα δεν ξερω πιο απο τα 2 να διαλεξω ποια ειναι η αποψη σας ? Δινω maximum 350 euro .
Grey Warden Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 G2 για πολλούς λόγους σε περίπτωση που σε καλύπτουν τα 16gb με πρώτο και κύριο την οθόνη που όχι μόνο είναι καλύτερη αλλά και το κινητό είναι πιο μαζεμένο σε σχέση με τα bezels του Z1. 1
Calexako Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Για μένα Ζ1.πολυ καλύτερος σχεδιασμός, δυνατότητα για εισαγωγή Microsd, αδιάβροχο. Με το τελευταίο update της sony τα προβλήματα της κάμερας έχουν λυθεί και είναι ανώτερη από αυτή του G2
pekorin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Για μένα Ζ1.πολυ καλύτερος σχεδιασμός, δυνατότητα για εισαγωγή Microsd, αδιάβροχο. Με το τελευταίο update της sony τα προβλήματα της κάμερας έχουν λυθεί και είναι ανώτερη από αυτή του G2 Z1 καλύτερα και για μένα για τα παραπάνω που είπες αλλά και ότι στο Ζ1 υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μνήμης ενω στο g2 όχι
Makis38 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 G2...το sony αργά ή γρήγορα κάποια μαλακιούλα θα στη βγάλει. Είχα sony...έχω LG (N4)...
haHa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Εννοειται lg g2! To z1 ειναι αισθητα μεγαλυτερο σε διαστασεις(ειναι και αισθητα βαρυτερο) , παρολο που εχει μικροτερη 5.0" οθονη εναντι 5.2" οθονης του lg g2 : Επισης το z1 εχει χειροτερη οθονη με ξεθωριασμενα χρωματα: που ειδικα υπο γωνια ειναι πολυ χειροτερη(το z1 ειναι το δεξι κινητο και δειχνουν την ιδια σελιδα, αλλα στο z1 δεν μπορεις να ξεχωρισεις τιποτα λογω κακης οθονης): Eδω ποσο εμφανες ειναι η χειροτερη οθονη και το χαμηλοτερο contrast του z1: Για περι μπαταριας κλπ δεν χρειαζεται να πουμε τιποτα για το ποσο καλυτερο ειναι το lg g2. Δεν ειναι τυχαιο οτι η sony ακουσε τα παραπονα των χρηστων για την μετριοτατη οθονη του z1 και εβγαλε γρηγορα(μέσα σε 5 μηνες) το z2 με αισθητα καλυτερη οθονη και μαλιστα στην παρουσιαστη τα ειχε διπλα-διπλα για να δειξει την βελτιωση στο z2 απο την μετριοτατη οθονη του z1: 2
Zaknafein Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Οι συγκριτικές φώτο παραπάνω (ειδικά οι τελευταίες δύο) δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Βλέπω το ίδιο περίπου περιεχόμενο σε 3 οθόνες (27", 10,6" IPS και την 5" TFT του Ζ1) και τέτοιο ξεθώριασμα δεν έχει. Στις κάθετες γωνίες θέασης όντως πάσχει ελέω TN, αλλά θέλει προσπάθεια για να γίνει ενοχλητικό αυτό.
CarbonFibre Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Sony z1 compact θα έλεγα εγώ. Εχει λυθεί να προβλήματα της οθόνης εκεί και δεν είναι παντόφλα. Εχω το G2.Καλό, χρυσό αλλά μεγάλο. 1
kataramenos32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Sony z1 compact θα έλεγα εγώ. Εχει λυθεί να προβλήματα της οθόνης εκεί και δεν είναι παντόφλα. Εχω το G2.Καλό, χρυσό αλλά μεγάλο. Σε καποιους βολευουν μια χαρα οι 5αρες και σε καποιους οι 4αρες.Δεν μπορεις να πεις ενα τηλ μεγαλο επειδη δεν εκατσε καλα στα δικα σου χερια
Foxoulhs Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Sony z1 compact θα έλεγα εγώ. Εχει λυθεί να προβλήματα της οθόνης εκεί και δεν είναι παντόφλα. Εχω το G2.Καλό, χρυσό αλλά μεγάλο. εφυγα απο ενα lg e400 και πηγα στο g2 προσαφατα..το συνηθησα κατευθειαν..και ανετα πηγαινα σε μεγαλυτερη..για να καταλαβεις ειναι το τι βολευει τον καθενα..
CarbonFibre Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ισως έχω μικρά χέρια, τί να πω; Πάντως περισσότερο έχω θέμα με το γκριπ του τηλεφώνου.Δεν κάθεται καλά στο χέρι μου και γλιστράει.Είχα δοκιμάσει και ένα Samsung s4 και στο χέρι μου κάθονταν πολύ ωραία. Συμβουλή δική μου είναι να τα πιάσεις στα χέρια σου να δεις τί σε βολεύει και τί όχι,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα