TRILOBYTER Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εγω δεν τους στειλα τιποτα, πες τους να καλυψουν τα εξοδα και τοτε το στελνεις! Αλλιως με τιποτα 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 "Hi Dimitris,No need to send the defective cover. Your replacement will be shipping out in 1-2 business days.Best wishes." Ευτυχώς γιατί δεν είχα σκοπό να πληρώνω έξοδα αποστολής για κάτι που κοστίζει 20ευρώ 3
dimitrisOP Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 μονο να μην εχει και το καινουργιο πανελ γρατζουνιες
Mitsos_The_Great Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Παίζει και αυτό; Δεν τα ελέγχουν πριν τα στείλουν;
dimitrisOP Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 το θεμα ειναι η μεταφορα,τα πετανε απο εδω και απο εκει,χαλια μαυρα...
Mitsos_The_Great Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μάλιστα! Απ'ότι είδα το ευαίσθητο σημείο του κουτιού είναι το pixelglass! Ακόμα και να το καθαρίσεις γρατζουνιέται! Υπάρχει καμιά μόντα να μπει γυαλί κανονικό ; Γίνεται κάτι τέτοιο;
TRILOBYTER Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μάλιστα! Απ'ότι είδα το ευαίσθητο σημείο του κουτιού είναι το pixelglass! Ακόμα και να το καθαρίσεις γρατζουνιέται! Υπάρχει καμιά μόντα να μπει γυαλί κανονικό ; Γίνεται κάτι τέτοιο; Plexi glass Και δεν ειναι τοσο ευαισθητο, τουλαχιστον το δικο μου μια χαρα αντεχει (το πρωτο που ειχα ηταν ΓΤΠ με τη μια γρατζουνιες επαιρνε), ισως εχουν διαφορετικη ποιτητα τι να πω. 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Ήρθε σήμερα το νέο πλαινό. Μια γρατζουνίτσα κάτω στο τέρμα έχει το Plexi (αυτή πρόσεξα τουλάχιστον) αλλά ΟΚ, σχεδόν δεν φαίνεται. Οπότε +1 και από μένα στην Corsair και στο support της! Μετά από Logitech & Microsoft που είχα την ίδια αντιμετώπιση (2 rma η Logi & 1 η Micro) μπαίνει και η Corsair στην λίστα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα