Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου απάντησαν το εξής:

"Hi Dimitris,

Per our conversation, please attach a copy of your original purchase receipt to your ticket. Once attached, leave a comment letting us know its attached.

We will approve your RMA once we verify the warranty. Thank you!"

Άρα λογικά αφού τους έστειλα και την απόδειξη, θα παρω (κι) άλλο πλαινό καπάκι. Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι καλά. :)

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μισό λίγο. Δηλαδή θα μου στείλουν καινούριο κουτί και όχι το πλαινό καπάκι; Πως γίνεται αυτό εφόσον τους είπα ότι με το πλαινό καπάκι έχω θέμα;

Δημοσ.

Μισό λίγο. Δηλαδή θα μου στείλουν καινούριο κουτί και όχι το πλαινό καπάκι; Πως γίνεται αυτό εφόσον τους είπα ότι με το πλαινό καπάκι έχω θέμα;

εννοουσα μονο για το πλαινο καπακι  :D

Δημοσ.

δεν θα αργησει και πολυ,εγω ειχα ζητηση rma για ενα psu φιλου μετα απο 4 μερες εστυλαν μαιλ για να το στυλω,υπολογισε σε κανα 2 βδομαδες θα εχεις το καινουργιο καπακι

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα σε 5 μερες ηρθε, στις 10 η ωρα το πρωι μολις ειχα μπει σπιτι και εκανα μπανιο και ακουω το κουδουνι, παω βλεπω ειναι ενας κουριερ με ενα κουτι μεγαλο, δεν το περιμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα σε 5 μερες ηρθε, στις 10 η ωρα το πρωι μολις ειχα μπει σπιτι και εκανα μπανιο και ακουω το κουδουνι, παω βλεπω ειναι ενας κουριερ με ενα κουτι μεγαλο, δεν το περιμενα.

Το e-mail ή το καπάκι;

• Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθαν τα ακόλουθα:

post-293763-0-35536300-1404426937_thumb.jpg

post-293763-0-37040500-1404426938_thumb.jpg

post-293763-0-76309300-1404426935_thumb.jpg

Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να στείλω το "ανταλλακτικό" για να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση;

Συμφέρει όμως λόγω εξόδων αποστολής;

Αν δεν το στείλω δεν παίρνω RMA;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...