Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μου απάντησαν το εξής: "Hi Dimitris,Per our conversation, please attach a copy of your original purchase receipt to your ticket. Once attached, leave a comment letting us know its attached.We will approve your RMA once we verify the warranty. Thank you!" Άρα λογικά αφού τους έστειλα και την απόδειξη, θα παρω (κι) άλλο πλαινό καπάκι. Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι καλά.
dimitrisOP Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 αμα δεχτουν την αποδειξη παιρνεις καινουργιο 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Η επόμενη απάντηση: "Alright, so upon approval, the RMA instructions will be emailed to you." Τι λέτε ; 1
dimitrisOP Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Η επόμενη απάντηση: "Alright, so upon approval, the RMA instructions will be emailed to you." Τι λέτε ; κανε χωρο για το παλιο 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μισό λίγο. Δηλαδή θα μου στείλουν καινούριο κουτί και όχι το πλαινό καπάκι; Πως γίνεται αυτό εφόσον τους είπα ότι με το πλαινό καπάκι έχω θέμα;
dimitrisOP Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μισό λίγο. Δηλαδή θα μου στείλουν καινούριο κουτί και όχι το πλαινό καπάκι; Πως γίνεται αυτό εφόσον τους είπα ότι με το πλαινό καπάκι έχω θέμα; εννοουσα μονο για το πλαινο καπακι
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 εννοουσα μονο για το πλαινο καπακι Είπα και εγώ... Να ρωτήσω, σε πόσο καιρό αφού ζητήσεις rma σου έρχεται το e-mail με τις λεπτομέριες;
dimitrisOP Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 δεν θα αργησει και πολυ,εγω ειχα ζητηση rma για ενα psu φιλου μετα απο 4 μερες εστυλαν μαιλ για να το στυλω,υπολογισε σε κανα 2 βδομαδες θα εχεις το καινουργιο καπακι 1
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εμενα σε 5 μερες ηρθε, στις 10 η ωρα το πρωι μολις ειχα μπει σπιτι και εκανα μπανιο και ακουω το κουδουνι, παω βλεπω ειναι ενας κουριερ με ενα κουτι μεγαλο, δεν το περιμενα. 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Εμενα σε 5 μερες ηρθε, στις 10 η ωρα το πρωι μολις ειχα μπει σπιτι και εκανα μπανιο και ακουω το κουδουνι, παω βλεπω ειναι ενας κουριερ με ενα κουτι μεγαλο, δεν το περιμενα. Το e-mail ή το καπάκι; 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Το καπακι Το e-mail για rma μετά από πόσες μέρες το έλαβες από τη στιγμή που άνοιξες το ticket;
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Το e-mail για rma μετά από πόσες μέρες το έλαβες από τη στιγμή που άνοιξες το ticket; 1 μερα νομιζω 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μου ήρθαν τα ακόλουθα: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να στείλω το "ανταλλακτικό" για να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση; Συμφέρει όμως λόγω εξόδων αποστολής; Αν δεν το στείλω δεν παίρνω RMA;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα