dark vader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 εγώ πάντως με αυτα που ακούω αρχίζω να αμφιβάλω για την corsair και απο ποιότητα υλικών δεν λεει και πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 εγώ πάντως με αυτα που ακούω αρχίζω να αμφιβάλω για την corsair και απο ποιότητα υλικών δεν λεει και πολλά Εχει καλη ποιοτητα σε ολα εκτως απο τα disk tray τα οποια ειναι για τον πεο. Και σπανε ευκολα και δεν ειναι αντικραδασμικα, χαλια γενικα. Φυσικα αν καποιος βαλει μπροστα η μικρο δισκο 2.5" η ssd δεν θα εχει κανενα προβλημα, εγω πριν απο λιγο εκανα μια αλλαγη και τωρα ειμαι πραγματικα κομπλε http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-220 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
woe2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 εγώ πάντως με αυτα που ακούω αρχίζω να αμφιβάλω για την corsair και απο ποιότητα υλικών δεν λεει και πολλά Μη τα γενικεύεις! Kατα τη γνώμη μου η εταιρία είναι άψογη, απλα στο συγκεκριμένο κουτι είχε αστοχία στο θέμα των drive bays, that's all! Όσο για την ποιότητα υλικών διαφώνω κάθετα, όντας κάτοχος αρκετών προιόντων corsair! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Τα ειπαμε, το κουτι ειναι αψογο. Το μονο προβλημα ειναι αυτο, και κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα μεγαλο αυτο το προβλημα, δηλαδη σε κουτι των 130 ευρω δεν μπορεις να κανεις τετοια πατατα Corsair.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Τα ειπαμε, το κουτι ειναι αψογο. Το μονο προβλημα ειναι αυτο, και κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα μεγαλο αυτο το προβλημα, δηλαδη σε κουτι των 130 ευρω δεν μπορεις να κανεις τετοια πατατα Corsair.. Ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 πάντως ts αν δεν κατέληξες ακόμα κάπου ρίξε και εδώ μια ματιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Το έλαβα σήμερα. Πραγματικά πανέμορφο. Σύντομα θα ανεβάσω φωτογρφίες. Να ρωτήσω, το διπλανό καπάκι (με το διαφανές πλαστικό) σε εσάς έχει γρατζουνιές; Σε εμένα είχε μερικές και ξενέρωσα. Αλλάζει αυτό; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2014 από Mitsos_The_Great Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 αμα ειναι εντονες πισω για αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Να ρωτήσω, το διπλανό καπάκι (με το διαφανές πλαστικό) σε εσάς έχει γρατζουνιές; Το δικο μου ειχε πολλες, οταν πηγα να το παραλαβω απο το βιζιον ειδα το κουτι σκισμενο, αν και μου ειπαν οτι αν δεν το θελω μπρουν να μου φερουν αλλο μετα απο μια βδομαδα, τους ειπα οτι θα το παρω για να μην περιμενω αλλα οταν το πηγα σπιτι ηταν γεματο γρατζουνιες, προσπαθησα να τις καθαρισω αλλα τιποτα. Ξανακαλεσα το βιζιον και μου ειπαν οτι πρεπει να επιστρεψω ολοκληρο το κουτι και να μου φερουν αλλο, και δεν με βολευε καθολου αυτο. Οποτε και ανοιξα ενα ticket στην corsair, και για να μην τα πολυλογω μου εστειλαν αλλο πλαινο χωρις χρεωση μεσα σε 1 βδομαδα + κρατησα και το παλιο πλαινο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Πάντως βρε παιδιά... έρωτας είναι. Πανέμορφο.... αμα ειναι εντονες πισω για αλλαγη Δεν είναι τόσο έντονες. Εγώ είμαι ψείρας... Το δικο μου ειχε πολλες, οταν πηγα να το παραλαβω απο το βιζιον ειδα το κουτι σκισμενο, αν και μου ειπαν οτι αν δεν το θελω μπρουν να μου φερουν αλλο μετα απο μια βδομαδα, τους ειπα οτι θα το παρω για να μην περιμενω αλλα οταν το πηγα σπιτι ηταν γεματο γρατζουνιες, προσπαθησα να τις καθαρισω αλλα τιποτα. Ξανακαλεσα το βιζιον και μου ειπαν οτι πρεπει να επιστρεψω ολοκληρο το κουτι και να μου φερουν αλλο, και δεν με βολευε καθολου αυτο. Οποτε και ανοιξα ενα ticket στην corsair, και για να μην τα πολυλογω μου εστειλαν αλλο πλαινο χωρις χρεωση μεσα σε 1 βδομαδα + κρατησα και το παλιο πλαινο. Μόλις καταχώρησα και εγώ ένα ticket με το θέμα μου. Υπάρχει πιθανότητα να έχω την δική σου τύχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Βαλε και φωτο και μαλλον ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 καλοριζικο φιλε μου!! οσο για το plexiglass αμα εχει γρατζουνιες οπως ειπε ο φιλος TRILOBYTER ανοιξε ενα ticket στο support της corsair και θα σε στειλουν καινουριο.εγω ετσι ειχα κανει με ενα απο τα hdd tray που το εσπασα ο ιδιο καταλαθος κ τους εξηγησα τι κ πως και με εστειλαν καινουριο χωρις να στειλω πισω το παλιο με δικα τους εξοδα αποστολης!απο τις καλυτερες εταιριες ειναι η corsair!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Έβαλα και φώτο. Και εγώ παιδιά έχω διαβάσει τα καλύτερα για το support της Corsair. Αν μου στείλουν είμαι άρχοντας, αν όχι θα γίνει μόντα μάλλον και θα μπει τζάμι (γυαλί) κανονικό ή το αφήνω έτσι... Μια πρόχειρη φώτο με το σύστημα της υπογραφής μου και την ASUS R9 280X TOP: 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλοριζικο φιλε! Απο δονηση πως παει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Καλοριζικο φιλε! Απο δονηση πως παει? Δεν παρατήρησα κάτι. Μέχρι τώρα όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα