Mitsos_The_Great Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το Supercase LX 803, αξίζει να πάω στο Air 540; Ποια είναι η γνώμη σας για το κουτί; Τι άλλο θα προτείνατε μέχρι 120ε (εφόσον το θεωρείται καλύτερο);
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Σαν κατοχος αυτου του κουτιου θα σου πω οτι εχει αψογο airflow και ειναι πανεμορφο. 2 κακα ομως Τα drive bays δεν εχουν αντικραδασμικα και κατα πασα περιπτωση θα σου κανει δονηση ο σκληρος, πρεπει να χωσεις κατι απο κατω για να μην το κανει, ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ενοχλητικο! Και εχει μονο 2 drive bays 3.5'' οποτε αν θες παραπανω μεγαλους σκληρους πρεπει να κανεις πατεντα. Κατα τα αλλα ειναι ενα απο τα καλυτερα κουτια και εχει πολυ χωρο για να βαλεις οτι θελεις μεσα. Αν και καπως ακριβο, πιστευω αξιζει η υπερβαση. Εγω που το εχω εδω και 8-9 μηνες ακομα σκονη δεν εχω καθαρισει μεσα, δεν αφηνει να μπει τιποτα. Ειναι πολυ out of the box κουτι και πιστευω κανει μπαμ, δεν ειναι σαν τα κλασικα μαυρα κουτια - ολοι αυτα εχουν - . Εγω που ειχα το cosmos παλια, δεν θα το αλλαζα με τιποτα με ενα συμβατικο μαυρο κουτι σαν το carbide 200.. το 540 πιστευω ηταν καλη αλλαγη γιατι μονο κερδισμενος βγηκα. Verdict: Αξιζει 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Με κάλυψες και έκανα την παραγγελία μου... Δεν κατάλαβα τι εννοείς όταν λες "θα κάνει δόνηση ο σκληρός" όμως...
woe2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ως κάτοχος του 540 θα συμφωνήσω με τον Trilobyter σε όλα..είναι πανέμορφο κουτί, καταπληκτικό airflow, και η σκόνη που έχω καθαρίσει στους 3 μήνες που το έχω είναι στο εμπρός φιλτρο μόνο, μέσα στο κουτι δεν χρειάστηκε και δεν βλέπω να χρειαστεί σύντομα...Όσο για το θόρυβο στους 3,5 δίσκους ισχύει, θέλει μια "πατέντα" για καλύψεις τον θόρυβο! 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραία. Και είχα θέματα με την σκόνη στο Supercase. Κάθε εβδομάδα γινόταν χαμός μέσα. Άλλο ένα + του 540 που δεν ήξερα ... (y)
Zapee995 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Πολύ ωραία. Και είχα θέματα με την σκόνη στο Supercase. Κάθε εβδομάδα γινόταν χαμός μέσα. Άλλο ένα + του 540 που δεν ήξερα ... (y) Αναλογα την διαταξη των ανεμηστηρων εχει και την αναλογη σκονη..Εμενα πχ πνιγοταν στη σκονη ειδικα απο κατω που ειναι ανοιχτο . 1
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Πιστευω η καλυτερη διαταξη ειναι να εχεις 3 μπροστα να βαζουν και 3 πανω/πισω να βγαζουν, αλλιως αν κανεις πατεντα και βαλεις ανεμιστηρες κατω τοτε πρεπει να βαλεις και dust filter κατω γιατι αλλιως δεν γινεται η δουλεια. woe2009 εσυ τι πατεντα εκανες για την δονηση? Μπορει να ειναι καλυτερη απο την δικια μου και να σε αντιγραψω 1
woe2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Εχω βαλει ενα υλικο, δεν ξερω πως λέγεται, μπάινει στις θωρακισμένες πόρτες γύρω γύρω και το εχω τοποθετήσει ανάμεσα στο δισκο και την θήκη του σκληρού!Είναι σαν παρα πολυ μαλακό σφουγγαράκι!Επισυνάπτω και εικόνα του "υλικού". Tον σκληρό λιγο δύσκολο να τον βγάλω τώρα φωτογραφία! 1
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 χμμ εγω εχω βαλει ενα κομματι απο παλιο mouse pad αλλα δεν κανει 100% καλη δουλεια, δηλαδη που μπορω να βρω ενα τετοιο και εγω? Επισης που ακριβως το εχεις βαλει? Σε ενα σημειο η σε πολλα?ζ 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Τι γίνεται με τον σκληρό ακόμα δεν έχω καταλάβει. Τι ακριβώς κάνει;
woe2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Αν και βγαίνουμε εκτος θέματος..Που θα το βρεις να σου πω την αληθεια δεν ξέρω! Εγω το βρήκα λόγω γνωστού που δουλευει σε κλειδαραδικο κ έτυχε να έχει!το έχω τοποθετήσει όπως φαίνεται στα κοκκινα σημεία στην εικόνα!
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Κατι τελευταιο, με κολλα τα κολλησες? Ενταξει οχι και εκτως θεματος γιατι ο φιλος θα χρειαστει να λυσει το προβλημα, μολις το παρει θα καταλαβει τι λεμε.
woe2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Κατι τελευταιο, με κολλα τα κολλησες? Ενταξει οχι και εκτως θεματος γιατι ο φιλος θα χρειαστει να λυσει το προβλημα, μολις το παρει θα καταλαβει τι λεμε. Μαλλον θα χρειαστεί ναι.. Δεν το κόλλησα με τίποτα, απλα το τοποθέτησα.. Δεν χρειάστηκε να το κολλήσω με κατι!
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Αν και δεν εχω δονηση με αυτο που εχω κανει. Οτι και αν εχω δοκιμασει δεν μπορω να ξεφορτωθω το παραξενο ενοχλητικο βουητο που κανει ολο το κουτι λογω του οτι ο σκληρος ειναι καπως σφιχτος στην θηκη, πραγματικα δεν μπορω να βρω λυση και σκεφτομαι να χρησιμοποιησω μονο SSD γιατι ετσι δεν γινεται δουλεια. Το εχω πανω στο γραφειο ακριβως διπλα μου και οσο ναναι με ενοχλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα