marnta Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Έχω το lenovo s6000 το οποίο παίρνει κάρτα sim. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ως τηλέφωνο? Πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα? Ευχαριστώ!!!!!
george200-13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 <p>Έχω το lenovo s6000 το οποίο παίρνει κάρτα sim. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω και ως τηλέφωνο? Πρέπει να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα? Ευχαριστώ!!!!! </p> Φυσικα και μπορεις δεν χρειαζεσε τιποτα αν η συσκευη παιρνει σιμ τοτε τα εχει ολα μονο του 1
marnta Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Πως όμως? παιρνω απο το κινητο μου στον συγκεκριμενο αριθμο της sim που εχω βαλει και δεν κανει τιποτα. Οτου στις οδηγιες λεει κατι. Μηπως γνωρίζεις?
panos2171 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Φυσικα και μπορεις δεν χρειαζεσε τιποτα αν η συσκευη παιρνει σιμ τοτε τα εχει ολα μονο του Ότι παίρνει sim δεν λειτουργεί πάντα ως τηλέφωνο. Κάποια έχουν τη sim για το 3G, το ps vita ας πούμε όπως και πολλά tablet. http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaTab-S6000-Tablet.100178.0.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα