lepaterious Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 μμμμ οντως , αμα αυτη η καρτα ειχε τα παντα , αφμ , αμκα , αμικα ...κτλ κτλ θα μας εσωνε απο ΠΟΛΥ γραφειοκρατια (εγω νομιζα πως απλα θα ηταν το μεσο για να επικοινωνησουν οι υπηρεσιες ) παντος ακομα και στην περιπτωση που εφαρμοζοταν αυτο το πραμα . Ποσοι ετοιμοθανατοι σκατογεροι θα ηταν σε θεση να καταλαβουν τι κανει ? Ποσοι χριστιανοι ορθοδοξοι (που να τους παρεi και να τους σηκωσει) θα αρχιζαν να κλεγονται πως ειναι κατασκευασμα του σατανα , για νεα ταξη των πραγματων και αλλες γνωστες βλακειες ? Μα δεν χρειαζεται ο γερος να καταλαβει απλα θα εδινε την καρτα στον υπαλληλο και αυτος θα τραβουσε οτι πληροφοριες θελει εκεινη την στιγμη...
scha13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Η λογική μερικών είναι ότι αφού δεν μπορούμε να οργανωθούμε,ας ....μαντρωθούμε μόνοι μας!Κάθε λίγο ακούμε για διαρροές/κλοπές καρτών και δεδομένων από σοβαρές εταιρίες που υποτίθεται ότι παρέχουν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.Τώρα μας ζητάν να τους τα δωσουμε στο πιάτο. Με αυτή τη λογική ας μην κάνουμε τίποτα. μμμμ οντως , αμα αυτη η καρτα ειχε τα παντα , αφμ , αμκα , αμικα ...κτλ κτλ θα μας εσωνε απο ΠΟΛΥ γραφειοκρατια (εγω νομιζα πως απλα θα ηταν το μεσο για να επικοινωνησουν οι υπηρεσιες ) Μόνο το δεύτερο να γινόταν τι άλλο θα θέλαμε, στη σημερινή πραγματικότητα καλούμαστε εμείς να επικοινωνούμε γι'αυτές.
vrwmiaris Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 @ όχι δεν έχω αλλά σκέψου πχ στην Τουρκία η οποία άλλη χώρα κάτι που θεορουνε φυσιολογικό εκεί θεωρείται παράνομο., η πχ μια μέρα θα πουν ότι είναι παράνομο να αγοράζεις τσιγάρα γιατί έτσι γουσταρουνε για τάδε τάδε λόγους. Γενικός αυτή η λογική δεν έχω να κρύψω κάτι ελάτε να δείτε και τι βρακια φοράω είναι ότι ποιο λάθος και ενάντια στην λογική έχω ακούσει ποτέ μου Δικαίωμα σου το να μην θέλεις να πας φαντάρος, δεν σε κρίνω, σχολιάζω το γεγονός ότι θέλει κάποιος την παγκόσμια κυβέρνηση για να γλιτώσει το φανταριλικι Είσαι πολύ άντρας. Δικαίωμα τους να μην γουστάρουν τον στρατό και τους στρατόκαυλους σαν και του λόγου σου. Θα υποχρεωθούν να σβηστούν από τον χάρτη για ένα διάστημα για το απόλυτο τίποτα. Και ποιος σε είπε ρε ντερβιση ότι είμαι στρατοκαυλος;270 πληρωσα να απολυθω γιατί αντιδρουσα και μαλωνα με αυτά που έβλεπα
billxl Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Τι ψηφιακές ταυτότητες και άλλα sci-fi. Εδώ χρόοοοονια παρακαλάω να βγει απλή ταυτότητα στο μέγεθος πιστωτικής κάρτας, να μπορώ να την βάλω σε ένα ανθρώπινο πορτοφόλι αλλά που. Έβγαλα καινούργια τότε που έγιναν οι αλλαγές και πάλι χειρόγραφη είναι! Ντρέπομαι που τη δείχνω στο εξωτερικό. Λες και θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό να βγάλουν τέτοιες ταυτότητες αφού το κόστος τους εμείς θα το πληρώσουμε με την αλλαγή. Άθλιο ελληνικό κράτος μια ζωή! 5
Black Demis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δικαίωμα σου το να μην θέλεις να πας φαντάρος, δεν σε κρίνω, σχολιάζω το γεγονός ότι θέλει κάποιος την παγκόσμια κυβέρνηση για να γλιτώσει το φανταριλικι Και ποιος σε είπε ρε ντερβιση ότι είμαι στρατοκαυλος;270 πληρωσα να απολυθω γιατί αντιδρουσα και μαλωνα με αυτά που έβλεπα μήπως λαθος άτομο quateres? τι σχέση εχω εγώ με φαντάρους και εχω υπηρετήσει και όλα, απλός χρηματικές συναλλαγές επώνυμες δεν γουστάρω (και όχι μόνο αυτό) για χίλιους δυο λόγου (και όχι δεν βλάπτω κανεναν διπλανό πέρα απο καποιες μαύρες δουλειά (χωρείς ένσημα κλπ) γιατί μας ανάγκασαν λόγο φορολογίας κλπ να το κανουμε αφού το κόστος τους εμείς θα το πληρώσουμε με την αλλαγή. Άθλιο ελληνικό κράτος μια ζωή! εδώ κάνεις εν μεγάλο λάθος........ αν βγαλουν πχ αυτές της ταυτότητες λεφτά θα πάνε για αυτές.......... αν δεν της βγαλουν λεφτά θα πάνε στης τσέπες τους (ελαλδα μένεις πως και δεν το ξέρεις???)
pournaras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Η λογική μερικών είναι ότι αφού δεν μπορούμε να οργανωθούμε,ας ....μαντρωθούμε μόνοι μας!Κάθε λίγο ακούμε για διαρροές/κλοπές καρτών και δεδομένων από σοβαρές εταιρίες που υποτίθεται ότι παρέχουν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.Τώρα μας ζητάν να τους τα δωσουμε στο πιάτο. Τι ακριβως εννοεις με το "να οργανωθουμε"; Μπορεις να δωσεις καποιο παραδειγμα;
billxl Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 εδώ κάνεις εν μεγάλο λάθος........ αν βγαλουν πχ αυτές της ταυτότητες λεφτά θα πάνε για αυτές.......... αν δεν της βγαλουν λεφτά θα πάνε στης τσέπες τους (ελαλδα μένεις πως και δεν το ξέρεις???) Δεν με κατάλαβες νομίζω. Εννοώ όταν θα κάνουμε αίτηση για καινούργια ταυτότητα, θα πρέπει να πληρώσουμε και ένα ποσό. Αυτό το ποσό υπερκαλύπτει το κόστος κατασκευής της ταυτότητας. Το γεγονός ότι θα πέσει ρεμούλα με την επιλογή του προμηθευτή, αυτό είναι κάτι άλλο.
michael92 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 μήπως λαθος άτομο quateres? τι σχέση εχω εγώ με φαντάρους και εχω υπηρετήσει και όλα, απλός χρηματικές συναλλαγές επώνυμες δεν γουστάρω (και όχι μόνο αυτό) για χίλιους δυο λόγου (και όχι δεν βλάπτω κανεναν διπλανό πέρα απο καποιες μαύρες δουλειά (χωρείς ένσημα κλπ) γιατί μας ανάγκασαν λόγο φορολογίας κλπ να το κανουμε εδώ κάνεις εν μεγάλο λάθος........ αν βγαλουν πχ αυτές της ταυτότητες λεφτά θα πάνε για αυτές.......... αν δεν της βγαλουν λεφτά θα πάνε στης τσέπες τους (ελαλδα μένεις πως και δεν το ξέρεις???) Μέχρι 50ε έχουν αυτές οι κάρτες (στο OP) και είναι για συναλλαγές για εισητρήρια κλπ δεν είναι για το κάθε τι που αγοράζεις.
scha13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 εδώ κάνεις εν μεγάλο λάθος........ αν βγαλουν πχ αυτές της ταυτότητες λεφτά θα πάνε για αυτές.......... αν δεν της βγαλουν λεφτά θα πάνε στης τσέπες τους (ελαλδα μένεις πως και δεν το ξέρεις???) Ναι, αλλά η κάθε ανανέωση/αλλαγή στοιχείων θα γινόταν ηλεκτρονικά και όχι να τρέχω κάθε λίγο. Αυτό είναι τεράστια οικονομία.
jkonst Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Παιδιά αυτό είναι ξεκάθαρα ΝΤΠ.Από ανθρώπους ελεύθερους με ελευθερία επιλογών σε ανθρώπους-ζώα με ένα μόνο ψηφιακό νούμερο. Μην μασάτε με τα καρότα που δήθεν θα πλασάρουν μικρό μέγεθος,ελιγμό επιλογών σε ταχύτητα υπηρεσίες. 'Ολα θέλουν να καταλήξουν στο ίδιο αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα