vrwmiaris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μακάρι να είχαμε, να μην χρειαζόταν να πάω φαντάρος. Λες μέχρι το 2020 που λήγει η αναβολή μου να τα καταφέρουμε και να γλυτώσω; παρε αναβολη ρε παλικαρε,να μην πας γιατι τρωνε ανθρωπους στον στρατο.κατι τετοια διαβαζω και λεω μακαρι να γινει σταχτη η ελλαδα γιατι αυτο μας αξιζει τελικα 2
Dr.Richard Axel Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέσω μιας τέτοιας κάρτας θα μπορούσε κάποιος να έχει, ταυτότητα, δίπλωμα, κάρτα ανεργίας, αφμ, βιβλιάριο υγείας, ένσημα, ιστορικό υγείας και πολλά αλλα που έχουν σχέση με τις δημόσιες υπηρεσίες και την γραφειοκρατια. Αλλα δυστυχώς δεν το κάνουμε. Φυσικά και δεν το κάνουμε γιατί είμαστε ένα μικρο Ιράν. Οτι πει ο τοπικός πνευματικός ηγέτης πάνω από όλα. Όποιο άρθρο να βρεις που να λέει ταυτότητα στον τίτλο έχουνε πέσει αυτόματα σχόλια για παγκόσμια κυβέρνηση, μασονία, διαβολικά τσιπάκια και λοιπά παρελκόμενα. Φυσικά οι πολιτικοί μας επειδή χάνουν πελατεία από αυτά τα "ευαίσθητα" θέματα δεν τα ανοίγουν και προσπαθούν καμιά φορά στα μουλωχτά να περάσουν κατι ....αλλά κάποιο "ταλιμπάνι" θα πεταχτεί και θα τα κόψει. Αλλά εάν αυτό το έκανε ο Πούτιν, που πληρώνει τα γνωστά άτομα που κάνουν κήρυγμα υπέρ του.(δεν κάνω πλάκα), τότε είμαι σίγουρος θα αλλάξει το θέμα. Γιατί το τσιπάκι θα είναι "ορθόδοξο" και κατασκευασμένο από το "ξανθό γένος". 6
michael92 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 παρε αναβολη ρε παλικαρε,να μην πας γιατι τρωνε ανθρωπους στον στρατο.κατι τετοια διαβαζω και λεω μακαρι να γινει σταχτη η ελλαδα γιατι αυτο μας αξιζει τελικα Δεν θέλω να ανήκω στους κόκκινους αλλά στους μπλε. Αν η ελευθερία του ατόμου είναι "τεμπελιά" ή "αντιεθνικισμός" κάτι κάνεις λάθος... 9
Cowboy Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 παρε αναβολη ρε παλικαρε,να μην πας γιατι τρωνε ανθρωπους στον στρατο.κατι τετοια διαβαζω και λεω μακαρι να γινει σταχτη η ελλαδα γιατι αυτο μας αξιζει τελικα 6
Regulus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Θα έρθει ο Βελζεβούλ να μας κάψει ... Τρέμουμε να μην μας παρακολουθούν αλλά δεν κλείνουμε ποτέ το κινητό και το έχουμε ανοιχτό με το WiFi και το GPS, γράφουμε τα εσώψυχα μας στο Facebook και ψωνίζουμε από φυσικά και online μαγαζιά με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Κατά τα άλλα φοβόμαστε τις ηλεκτρονικές ταυτότητες !!!!!
vrwmiaris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 φανταζομαι γιωτας και εσυ ετσι?ειχες φουσκαλες στα ποδια απο τα αρβυλα? 1
Black Demis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 @ όχι δεν έχω αλλά σκέψου πχ στην Τουρκία η οποία άλλη χώρα κάτι που θεορουνε φυσιολογικό εκεί θεωρείται παράνομο., η πχ μια μέρα θα πουν ότι είναι παράνομο να αγοράζεις τσιγάρα γιατί έτσι γουσταρουνε για τάδε τάδε λόγους. Γενικός αυτή η λογική δεν έχω να κρύψω κάτι ελάτε να δείτε και τι βρακια φοράω είναι ότι ποιο λάθος και ενάντια στην λογική έχω ακούσει ποτέ μου 1
kospetros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 εδω οι δημοσιες υπηρεσιες δεν εχουν καν κοινη βαση δεδομενων για τους πολιτες τους (πχ εφορια με οαεδ) και πρεπει να σου βγαινει ο πατος να πας αποδεικτηκα στοιχεια .... ουτε καν το διπλωμα οδηγησης δεν δεχονται ως ΕΠΙΣΗΜΟ κρατικο εγγραφο "ορισμενοι-ορισμενοι" και μετα σου ζητανε ταυτοτητα . τι μοιρα εχει μια τετοια καρτα στην ελλαδα ? XD
lepaterious Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Φυσικά και δεν το κάνουμε γιατί είμαστε ένα μικρο Ιράν. Οτι πει ο τοπικός πνευματικός ηγέτης πάνω από όλα. Όποιο άρθρο να βρεις που να λέει ταυτότητα στον τίτλο έχουνε πέσει αυτόματα σχόλια για παγκόσμια κυβέρνηση, μασονία, διαβολικά τσιπάκια και λοιπά παρελκόμενα. Φυσικά οι πολιτικοί μας επειδή χάνουν πελατεία από αυτά τα "ευαίσθητα" θέματα δεν τα ανοίγουν και προσπαθούν καμιά φορά στα μουλωχτά να περάσουν κατι ....αλλά κάποιο "ταλιμπάνι" θα πεταχτεί και θα τα κόψει. Αλλά εάν αυτό το έκανε ο Πούτιν, που πληρώνει τα γνωστά άτομα που κάνουν κήρυγμα υπέρ του.(δεν κάνω πλάκα), τότε είμαι σίγουρος θα αλλάξει το θέμα. Γιατί το τσιπάκι θα είναι "ορθόδοξο" και κατασκευασμένο από το "ξανθό γένος". Συμφωνώ απόλυτα είπα να μην επεκταθώ στον τεχνολογικό μεσαίωνα που μαστίζει την χώρα μας. εδω οι δημοσιες υπηρεσιες δεν εχουν καν κοινη βαση δεδομενων για τους πολιτες τους (πχ εφορια με οαεδ) και πρεπει να σου βγαινει ο πατος να πας αποδεικτηκα στοιχεια .... ουτε καν το διπλωμα οδηγησης δεν δεχονται ως ΕΠΙΣΗΜΟ κρατικο εγγραφο "ορισμενοι-ορισμενοι" και μετα σου ζητανε ταυτοτητα . τι μοιρα εχει μια τετοια καρτα στην ελλαδα ? XD Γιαυτο αν είχαμε μια τέτοια κάρτα που θα μπορούσε να τραβάει όλα τα επίσημα έγγραφα απο την μνήμη θα γλιτώναμε κατά πολύ απο την γραφειοκρατία αλλα δυστυχώς όταν σε τέτοια θέματα αμεσης εξυπηρέτησης το χρειάζεσαι δεν το έχεις γιατι έχουμε να κάνουμε με ατομα που δεν τους κόβει.
kospetros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 μμμμ οντως , αμα αυτη η καρτα ειχε τα παντα , αφμ , αμκα , αμικα ...κτλ κτλ θα μας εσωνε απο ΠΟΛΥ γραφειοκρατια (εγω νομιζα πως απλα θα ηταν το μεσο για να επικοινωνησουν οι υπηρεσιες ) παντος ακομα και στην περιπτωση που εφαρμοζοταν αυτο το πραμα . Ποσοι ετοιμοθανατοι σκατογεροι θα ηταν σε θεση να καταλαβουν τι κανει ? Ποσοι χριστιανοι ορθοδοξοι (που να τους παρεi και να τους σηκωσει) θα αρχιζαν να κλεγονται πως ειναι κατασκευασμα του σατανα , για νεα ταξη των πραγματων και αλλες γνωστες βλακειες ? 1
bounce2 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Σίγουρα είναι πρωτότυπος τρόπος να τραβήξεις το ενδιαφέρον μικροεπενδυτών.
Grey Warden Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 φανταζομαι γιωτας και εσυ ετσι?ειχες φουσκαλες στα ποδια απο τα αρβυλα? Είσαι πολύ άντρας. Δικαίωμα τους να μην γουστάρουν τον στρατό και τους στρατόκαυλους σαν και του λόγου σου. Θα υποχρεωθούν να σβηστούν από τον χάρτη για ένα διάστημα για το απόλυτο τίποτα. 2
scha13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μέσω μιας τέτοιας κάρτας θα μπορούσε κάποιος να έχει, ταυτότητα, δίπλωμα, κάρτα ανεργίας, αφμ, βιβλιάριο υγείας, ένσημα, ιστορικό υγείας και πολλά αλλα που έχουν σχέση με τις δημόσιες υπηρεσίες και την γραφειοκρατια. Αλλα δυστυχώς δεν το κάνουμε. Επιτέλους και μία υγιής τοποθέτηση. Η υπηρεσία ονομάζεται υπηρεσία για ένα λόγο...για να υπηρετεί, και όχι ο κόσμος να υπηρετεί αυτούς.
Cowboy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 φανταζομαι γιωτας και εσυ ετσι?ειχες φουσκαλες στα ποδια απο τα αρβυλα? Οχι καμια σχεση, δεν ειμαι στρατιωτικος. Ουτε φουσκαλες εχω στα ποδια... αλλα γιατι ρωτας αν ειχα θα σε ενδιεφερε ρε αγορι? Εξου και το username σου? 3
kukukali Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Η λογική μερικών είναι ότι αφού δεν μπορούμε να οργανωθούμε,ας ....μαντρωθούμε μόνοι μας!Κάθε λίγο ακούμε για διαρροές/κλοπές καρτών και δεδομένων από σοβαρές εταιρίες που υποτίθεται ότι παρέχουν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.Τώρα μας ζητάν να τους τα δωσουμε στο πιάτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα