Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη Cpu cooler για overclock

genious1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, ψάχνω cpu cooler για τον amd phenom ii x4 955 blackν μέχρι τώρα είχα ένα watercooling(kulher) αλλά θα το βάλω στην gpu γιατί χάλασε το ανεμιστηράκι (βγάζει πολύ και παράξενο θόρυβο)! Έχω ένα μικρό πρόβλημα με τον χώρο, το κουτί μου είναι αυτο  (CPU cooler height limitation: 170mm)

DSC_0377.jpg

!Δεν έχω κάνει ακόμα overclock αλλά κείτομαι να κάνω (πείτε καμία οδηγία σε έναν αρχάριο) μητρική  990fxa-ud3, corsair cx500,12gb ram!Σκευτομαι 35-50ευρω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η γνώμη μου είναι να κάνεις πρώτα με αυτό το cooler που έχεις OC, να δεις μέχρι που φτάνει ο επεξεργαστής σου.. μη σου πούμε πάρε 50 ευρώ cooler και δε τραβάει πάνω από 3.8 λόγω ρευμάτων για παράδειγμα.

Επίσης μπορείς να μας πεις τι bracket σκοπεύεις να βάλεις στο GPU για το cooling; Τα VRM και τα RAM μέρη του PCB πως θα ψύχονται;;;;

Η γνώμη μου είναι να κάνεις πρώτα με αυτό το cooler που έχεις OC, να δεις μέχρι που φτάνει ο επεξεργαστής σου.. μη σου πούμε πάρε 50 ευρώ cooler και δε τραβάει πάνω από 3.8 λόγω ρευμάτων για παράδειγμα.

Επίσης μπορείς να μας πεις τι bracket σκοπεύεις να βάλεις στο GPU για το cooling; Τα VRM και τα RAM μέρη του PCB πως θα ψύχονται;;;;

δεν εχω κανει ποτε overclock, μπορω να το κανω μεσω software(σαν το easy tune που εχει η gigabyte) ? και προτεινεται καμια καλη cooler (να ειναι και λιγο αθορυβη)ετσι να εχω μια ιδεα), και εχω παραγγιλει αυτα

οι διαστασεις (Διαστάσεις (L x W x D), (mm): 122 x 122 x 160) δηλαδη θα ειναι δεξια απο την cpu 61mm kai 61mm αριστερα, γιατι δεν εχει και πολυ χωρο,βρισκει στο ψυγειο 

DSC_0377.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα την πρωτη προσπαθια για overclock,

αυτες ειναι οι ρυθμησεις (χρειαζεται να αλλαξω κατι στο voltage η καπου αλλου?)

yoHmX.jpg

xyV8o.jpg

και αυτα τα αποτελεσματα

μολις τον ανοιξα

oYxXC.jpg

και μετα απο κανα 15λεπτο prime95!

41xk2.jpg

Ειναι καλα τα αποτελεσματα,χρειαζεται να αλλαξω κατι ? (δεν εχω σκοπο να κανω ποιο σκληρο overclock οποτε απλα πειτε μου αν ειμαι καλα με αυτες τισ ρυθμίσεις και ποια cpu cooler προτεινεται μαλλον θα παρω την CoolerMaster Hyper 212 EVO  !)

Επεξ/σία από genious1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...