Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

μπορεί κάποιος να με φωτίσει με το τί σόι πρόβλημα είναι αυτό που δείχνει το SMART του δίσκου και αν πάει για πέταμα ή έχει ελπίδα να σωθεί?

Επίσης επειδή τον έχω λιγότερο από 2 έτη τον δίσκο, μπορεί αυτό το output να είναι αφορμή για αντικατάσταση?

Ευχαριστώ.

post-40626-0-84498400-1404042273_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δηλαδή έχεις ένα bad block όλο κι όλο; Αυτό ούτε πρόβλημα είναι ούτε αιτία για αντικατάσταση... Απλά αμα δεις και αυξάνονται τα νούμερα ετοιμάσου... Όσο είναι σταθερός εκεί δεν έχεις θέμα.

Κατέβασε το sentinel πάντως αμα έχεις ώρα να δεις εκεί τι σου λέει, λογικά 0χ1 εννοεί ένα αλλά με αυτό το πρόγραμμα που δείχνεις δεν ξέρω, δες και sentinel καλού κακού....

Δημοσ.

το output ειναι από QNAP NAS και ο δίσκος είναι σε RAID1.

το sentinel παιζει σε δικτιακό δίσκο? 

Δημοσ.

Μπα, δεν το νομίζω... Δοκίμασε αλλά δύσκολο...

Δες αμα σε αφήνει να το έχεις σε προβολή 10δικού απο το NAS για να σιγουρευτείς και άμα είναι όντως 1 ο bad τότε δεν έχεις θέμα....

Δημοσ.
ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. πάνω από 10 χρόνια στο forum, και από την πρώτη στιγμή η κοινότητα ήταν δυναμική και διακρίνω οτι έχει παραμείνει έτσι. Ευγε!

λοιπόν έβγαλα τον δίσκο από το NAS και το σύνδεσα με USB στο PC για να τρέξω το sentinel....το sentinel έβγαλε το παρακάτω μήνυμα το οποίο απαντάει όλες τις ερωτήσεις μου, λές και το ήξερε!! 

There is 1 bad sector on the disk surface. The contents of this sector were moved to the spare area.

At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.

Problems occurred between the communication of the disk and the host 51135 times.

It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

No actions needed.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...